Κ. Καΐσερλης για Αίγλη: Κανένας από τους δύο (Νικηταράς-Κυρίτσης) αν και διετέλεσαν Γραμματείς Σοσιαλιστικού Κόμματος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει να μετατρέπεται ο Δήμος σε καταλύτη επιχειρηματικότητας και οικονομίας για το συμφέρον του τόπου

65
19813

Αγαπητοί φίλοι,

Αισθάνομαι την υποχρέωση με την ευκαιρία του γεγονότος της ενοικίασης του δημοτικού ακινήτου στην πλατεία Ελευθερίας και τις αντίστοιχες δηλώσεις των ηγετών του Δήμου να εκθέσω τις προσωπικές μου θέσεις και απόψεις ως τρίτο μέλος της υπόθεσης.

Οι δύο κύριοι σήμερα εκφραστές της τοπικής μας κοινωνίας, οι κύριοι Νικηταράς και Κυρίτσης σχολιάζουν με δελτία τύπου το αποτέλεσμα της ενοικίασης της Αίγλης με το ποσό των 16. 700 ευρώ, με μοναδικό κριτήριο να πρυτανεύει το χρήμα και τα έσοδα του Δήμου.

Σχολιάζουν δηλαδή πόσα έχασε ο Δήμος επί δημαρχίας Καϊσερλη με την παραχώρηση της στην Κοιν.Σ.Επ.  Πόσα έχασε επί δημαρχίας Κυρίτση όταν ήταν Δήμαρχος. Και πόσα κέρδισε μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος επί δημαρχίας Νικηταρά. Ο στόχος και ο σκοπός των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων είναι αμελητέοι.

Στην ουσία και στην πράξη διδάσκουν την κοινωνία και ας μην το καταλαβαίνουν  με αυτή την φτηνή αντιπαράθεση ενός πιασάρικου γεγονότος ότι ο μοναδικός στόχος του Δήμου μας είναι τα έσοδα και το χρήμα.

Το κάνουν και μάλιστα φτηνιάρικα, την στιγμή που δεκάδες ακίνητα του Δήμου είναι αναξιοποίητα. Το κάνουν όταν είναι γνωστό σε όλους ποιοί ευθύνονται για τα υψηλά ενοίκια από διαγωνισμούς και που κατέληξαν δικαστικά ή στο τέλος με ανοχές παραμένουν απλήρωτα.

Και το σπουδαιότερο το κάνουν βάζοντας την περιουσία της δημοτικής περιουσίας που θα ωφελήσει έναν ιδιώτη, απέναντι σε έναν πολιτικό κοινωνικό στόχο των τότε Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων με δράσεις που από την μια διδάσκουν και ενισχύουν την αλληλεγγύη και την συνεργασία και από την άλλη ωφελούν οικονομικά το κοινωνικό σύνολο και όχι έναν ιδιώτη.

Κανένας και ιδίως ο κ. Κυρίτσης δεν κατανόησαν  την εποχή που οι πτυχιούχοι μας έφευγαν στο εξωτερικό και συνθλίβονταν οι επιχειρήσεις και οι μισθοί, τι σημαινει η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση για την ανεργία και τι σημαίνει για μια τέτοια κερδοφόρα δημοτική περιουσία να αποδίδει το 35% των κερδών της στους εργαζόμενους και όχι στους μετόχους και το 65% των κερδών της σε κοινωνικούς σκοπούς και δράσεις.

Κανένας από τους δύο, αν και διετέλεσαν Γραμματείς Σοσιαλιστικού Κόμματος,  δεν γνωρίζει τι σημαίνει να μετατρέπεται ο Δήμος σε καταλύτη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας για το συμφέρον του τόπου, όπως ευαγγελίζονταν ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, ώστε μέσα από τον καθημερινό οικονομικό έλεγχο των Κοιν. Σ.Επ. όπως επιβάλλει ο νόμος να μπορεί να ελέγχει ο ιδιοκτήτης Δήμος τις υποχρεώσεις τους προς την κοινωνία και παράλληλα να μαθαίνει για το μαύρο χρήμα των επιχειρήσεων και γιατί αυτό αντί να πηγαίνει στην δημόσια υγεία και εκπαίδευση, πάει στην τσέπη κάποιων,  πάει στην

παραπαιδεία και στους κλινικάρχες. Γιατί Δήμος καταλύτης σημαίνει επιταχυντής του μεγάλου στόχου μιας δίκαιης και με ισότητα κοινωνίας με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Δήμο και την κοινωνία του.

 

Προσωπικά την εποχή της οικονομικής κρίσης προώθησα πολιτικές που δεν πρόκειται να μου τις στερήσει κανένας. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με αυτή την εύκολη σημερινή διαχειριστική αντίληψη και πρακτική στην καθημερινότητα, πως θα έρθει σύντομα μια ημέρα που σε αυτό το νησί οι λέξεις αλληλεγγύη, συνεργασία, κοινωνική προσφορά και συλλογικότητα θα είναι υποδεέστερες των νόμων της ζούγκλας όπου το χρήμα και οι ισχυροί θα κυριαρχούν.

 

Όσο για τα δύο χρόνια της λειτουργίας της Αίγλης στην δική μου θητεία, που μπορεί να μην εφαρμόστηκε με αυστηρότητα και να μην τηρήθηκε όπως έπρεπε ο καθημερινός διαχειριστικός έλεγχος της λειτουργίας της από τον Δήμο, το ότι τοποθετήθηκαν δύο βιβλιοθηκονόμοι στην δημοτική βιβλιοθήκη με την μισθοδοσία τους από την επιχείρηση της Αίγλης, όπως και με χρήματα της επιχείρησης ξεκίνησαν τις εργασίες τους και άλλες κοινωνικές επιχειρήσεις, μου επιτρέπουν να πω ότι σε αυτό το νησί υπάρχουν περιθώρια και δυνάμεις που μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς κ.Καισερλη κάνατε κάτι πολύ μεγάλο…που οι άλλοι 2 είναι ανίκανοι να κάνουν μεγάλα βήματα σ αυτό το νησί….πολύ σωστά τα λέτε…..το χρήμα πάνω απ όλα….για να μπορούν να τρώνε και αυτοί περισσότερα…..κρίμα για την Αίγλη…..κρίμα!!!

    • ΜΑΣΑ, ΜΑΣΑ, ΜΑΣΑ 10ΧΡΟΝΗ Πω, πω, πω... ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ.

      Και τώρα τι θα γίνουν όλοι αυτοί που ΑΡΜΕΓΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;;; οι <> και οι ΠΙΣΙΝΟΙ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΙ… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΉΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΝΕΡΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΈΝΟΧΟΥΣ…

      • ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ και η ΡΟΥΦΑ... Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Κ.Κ.

        ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΈΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΝΑ ΚΆΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΗΣ Σ@ΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΊΑΣ;;;;

        • ΠΟΣΟ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ;

          ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ;ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ,ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ!!ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ; ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      • ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΛΕΦΦΦΦΦΤΑ,ΒΙΛΛΕΣ.

    • Φάγατε, Φάγατε, Φάγατε, γκόσατε από εκμετάλλευση της δημοτικής περιουσίας, ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ.

      Αφήστε και κανένα κοκαλάκι για τους Δημότες Φαταούληδες με τα 36 σπίτια…

      • Ά βρε ΚΩΣΤΟΥΚΟ Κ, ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τις ΕΥΘΥΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ... Μας φόρεσες ένα ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ που ΣΕ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ...

        …και ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ για ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ… Δεν έβρισκες, κανένα με περισσότερο μυαλό, στην Λαϊκή Αγορά που τα προμάζεψες από τα σκουπίδια;;;;; Δεν σου έφτασε η 1η σου ΕΠΙΛΟΓΗ με τον ξεχασμένο πού έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, που δεν άφησε ούτε ένα έργο σε τέσσερα χρόνια πίσω του;;; Με την 2η ΕΠΙΛΟΓΗ σου μας έχωσες το ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΨΙΜΙΟ που θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας 3ς ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ και 100 ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… Ελπίζουμε Η 3η ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, που ψήνεις –ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ- όπως λέγετε στο καφενεδάκι της παρηγοριάς με τους ακόλουθους σου, να βγεί καλύτερη….

  2. Ποιο συμφέρον του τόπου ρε θείο;Το όφελος μιας οικογένειας είναι το όφελος του τόπου;Αντε κρύψουμε πια.Είσαι μιας αλκή εποχής που αντί να είναι πρότυπο το νησί μας με τόσα λεφτά που έπεσαν εδώ απλά βολεύτηκαν κάποιοι και έκαναν βίλες.Θέλεις να μας βάλεις και τ…διάδοχο.Αρκετα

    • ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 16.700Χ12 μήνες στα ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ =2.004.0000 Ευρώ οι ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡ@ΣΟΥΝ ΟΛΑ...

      ΤΣΙΠΠΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ …. ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ, αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δ.Σ. οι βασικοί υπεύθυνοι της σ@ρ@μενης δημαρχία…

      • Δηλαδή εσύ τώρα νομίζεις ότι ο Δήμος θα τα εισπράξει αυτά τα λεφτά;;;;;;χαχαχα έχεις πολύ πλάκα.

    • Η Σ@ΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΊΑ χάρισε ΤΖΆΜΠΑ ΤΟ ΑΚΊΝΗΤΟ για 10 χρόνια ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ και ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ...

      ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…. Φάγατε, Φάγατε, Φάγατε ΚΡΥΦΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ καιΚΟΛΛΗΤΕΣ που που να κάτσουν … και ακόμα πιο βαθιά λιμασμ

  3. Κ.Καϊσερλή Ασχοληθητε πάλι με τι πινακίδα του Νοσοκομείου και αφήστε για νέους την πολιτική.

  4. Όλα αυτά είναι σωστά αλλά σε μια κοινωνία που δεν στηρίζει το συλλογικό όφελος παρά μόνο το ατομικό κέρδος δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Κύριε Κώστα έκανες λάθος τόσα χρόνια που άφησες τους ίδιους και τους ίδιους στα μαγαζιά του Δήμου χωρίς να τα βγάλεις σε πλειστηριασμό και ειδικά αυτούς γύρω στην πλατεία. Αυτοί πολέμησαν την Αίγλη. Ο Κυρίτσης έκανε το μεγάλο λάθος να σας πάει στα δικαστήρια και την πάτησε. Ο Νικηταράς δεν τα πιστεύει αυτά. Με ποιόν θα προχωρούσε η υπόθεση; Με τις κυριες που άλλες ξεκίνησαν και άλλες κατέληξαν; Στην ουσία κανένας σας δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Ούτε εσύ

  5. Α ΚΑΚΟΜΑ ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΑΡΤΟΝΕΝΑ ΒΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΒΙΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ

  6. Έχουν τελειώσει και η διό τους η νέα παράταξη που θα έρθει εντός μαϊου θα φέρει την λαϊκή Νίκη στο νησί μας!!!!

  7. ,,καισαρλη με τις συνεργατικες πηγες απο το 60% στο 29%. Εβαλες δυο ατομα στο ακινητο φιλετο του δημου της δικης σου επιλογης. Γιατι ολα τα αλλα μαγαζια του δημου πληρωνουν και μαλιστα καποιος που δεν πληρωνε του πηρατε το σπιτι? Επιτελους παραδεξου το λαθος σου. Ολοι οι πολιτες ειναι ισοι!!

  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΣΕΠ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΤΑΓΩΝΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ

    • Για πες, τι λέει ο Νόμος; το θέμα δεν είναι αν τον διάβασες, αλλά αν είσαι σε θέση να τον καταλάβεις. Οι δικαστές πάντως ξέρουν καλύτερα από εσένα.

  9. 1).Κρίμα γιατί δεν πρόλαβες να θέσεις σε κυκλοφορία το τοπικό νόμισμα που είχες αναγγείλει.Δεν ξεχνιούνται αυτές οι πρωτότυπες ιδέες.2).Μα κανένας άλλος ικανός μετά από εσένα;Πουλεν σου ήταν όλοι και στο ΠΑΣΟΚ και στο δήμο.3). Ταραξες πάλι τα νερά και εστρεψες την συζήτηση αλλού.Ο λύκος και αν εγερασε…….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  10. Ωρα να γινετε διαγωνισμος για ολα τα ακινητα φιλετα του Δημου, για ολα τα εκατονταδες στρεμματα που καταπατουνται στις δημοτικες εκτασεις για αγραν ψηφων του τυπου παρτα καλιεργησε το και μετα ψηφισε μας, οι αγαδες με ξενακολυβα κηδειες μια ζωη, ομως εδω υπαρχουν δημοτικες επιχειρησεις που εχουν ελειμα στα ταμεια τους ενω ειναι μηχανη κοπτηρια χρηματος ποιοι τα τρωνε και που σε απευθειας ανεθεσεις της κακιας ωρα, στην Δημοτικη Αγορα, στην Αυρα και οπου υπαρχουν δημοτικα ακινητα σε ολα αυτα διαγωνισμοι και οχι να ειναι τα οφιτσια με δουλειες μπροστινων χρονια τωρα που δεν βαζουν ενα ευρω για αξιοποιηση των ακινητων και πρεπει ο δημος να τα βαφει οταν αυτοι αρμεγουν χρονια τωρα τα λεφουσια τους, απο την αλλη σου λενε αφου λεφτα βγαζουμε με μηδαμινα ενοικια γιατι να τα ριξουμε στο ακινητο ο Δημος πληρωνει δηλαδη ολοι εμεις τα κοροιδα.

  11. Κώστα εσυ άφησες δρομους. Καθαριοτητα ποδηλατοδρομους δευακ Μαρινα δεας βρεφονηπιακους κτηριο ικα γηπεδα χυτα έναν Δήμο αυτοί??????????

  12. Κώστα εσυ άφησες δρομους. Καθαριοτητα ποδηλατοδρομους δευακ Μαρινα δεας βρεφονηπιακους κτηριο ικα γηπεδα χυτα ιπποκράτειο ιδρυμα έναν Δήμο αυτοί?????????? μην ψάχνετε δεν υπάρχουν άλλα έργα από άλλους.

  13. Λες οτι η ΚΟΙΝΣΕΠ απεδοσε το65% των κερδων για κοινωνικους σκοπους και δρασεις. Για πες μας τι ποσο και για ποιες δρασεις απεδοσαν στα 10 χρονια?
    Γιατι μου φαινεται μας δουλευεις χοντρα!!

  14. ΈΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ
    ( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ) ΣΟΥ ΙΔΈΕΣ, ΚΑΊ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ.. ΕΣΎ ΔΈΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕΣ 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΨΉΦΩΝ ΚΆΘΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ,ΤΏΡΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΆΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΔΉΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΈΡΕΙ.!!! .ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. ΌΤΙ ΚΙ’ ΑΝ ΛΕΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΟΙΑ.

  15. Την εποχή που ο μαύρος πλούτος του Νησιού φεύγει απ το Νησί και επιστρέφει σε εξω-χώρια funds,τις εποχές που κάθε υπάλληλος Τουριστικού Operator φεύγει με 100.000 ευρώ μαύρα ,σπαρταριστά ευρώ…την εποχή που ο Τωρινός Δήμαρχος έχει γνωστούς και φίλους που μπορούν να του δείξουν την διαδρομή των κλεμμένων χρημάτων και την κατάντια του Νησιού ,κάποιοι ανίδεοι και βλάκες υποστηρίζουν τις φαντασίες τους.Πριν 4 χρόνια βγήκε επιχειρηματίας -τυχοδιώκτης που έδειρε ξεναγό επειδή άλλα συμφώνησαν,εποχές που κάθε εκδρομή απέναντι ή σε διπλανά νησιά αποφέρει χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως ,βγήκαν τα ζόμπι να μιλήσουν για την Αίγλη.
    Το ότι το Νησί χειμώνα θυμίζει ΚΆΣΟ επειδή οι επιχειρηματίες πάνε εξωτικά μέρη, όταν δεν υπάρχει ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, όταν ο κατευθυνόμενος τουρισμός θυμίζει Χαρτούμ,κάποιοι θυμήθηκαν τα ψχαμένα έσοδα του Δήμου, Όταν η συλλογικότητα σ αυτήν την χώρα υπερισχύσει της ατομικότητας ,μπορεί να υπάρχει ελπίδα,αλλιώς …….Yes Please και ταμείο ανεργίας.
    Ανάθεμα αν έχει υπάρξει έλεγχος σε κάποιον επιχειρηματία που είναι συμβεβλημένος με τα Πρακτορεία.Άντε και του Χρόνου αδέλφια.

    • Τα ειπες ολα φιλε μου!Ειναι αυτα που συζηταμε καθε μερα με τις παρεες μας….καθε χρονο και χειροτερα!!
      Υ.Γ.Οι γνωστοι και οι φιλοι του Κοψιμιου ειναι για «αλλες δουλειες».

      • Δεν τα είπα όλα,ΑΝ έλεγα έστω και τα μισά θα είχαμε αφίξεις κλιμακίων

        εσωτερικών υποθέσεων, εκπροσώπων κατά της διαφθοράς στον Δημόσιο Τομέα και τον υπεύθυνο της ΑΑΔΕ, μόνο που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, επειδή το Νησί ΑΝΗΚΕΙ στην TUI που όπως λένε και οι ‘ξεναγοί’ με τα υπόγεια και μαύρα ποσά που βγάζουν, ‘εμείς κάνουμε κουμάντο’.

  16. Κώστα πάνω στα δικά σου έργα και μόνο στα δικά σου έργα το παιζουν αυτοί δημαρχοι αφου αυτοί δεν εκαναν τίποτα. Αν μου πει ένας ένα έργο που δεν συνέχισαν ή χάλασαν για να το φτιάξουν λίγο διαφορετικό αυτά τα χρόνια οι προηγούμενοι δήμαρχοι που δεν ήταν του Καισερλη. Ο Καισερλης άφησε πίσω και έργα με τα πολλά χρήματα που λέτε όλοι για εκείνη την εποχή. όμως τα έσοδα και οι προυπολογισμοι τα τελευταία χρόνια είναι κατά πολλά εκατομμύρια περισσότερα τώρα. παρακαλώ γράψτε μου ένα έργο μεγαλύτερο από αυτά που έκανε ο Καισερλης . Αντε ψάξτε ένα έργο πνοής …….περιμένω για έργα μιλάμε……….και όχι θεωρίες , τι υπάρχει πάνω στο νησί………και δεν φέρνει υπογραφή ΚΑΙΣΕΡΛΗ.

    • ΑΛΛΑ ΒΙΜΕΛ Πλαστά ,ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ 1 ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ.
      ΒΡΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ….ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

  17. Κώστα πάνω στα δικά σου έργα και μόνο στα δικά σου έργα το παιζουν αυτοί δημαρχοι αφου αυτοί δεν εκαναν τίποτα. Αν μου πει ένας ένα έργο που δεν συνέχισαν ή χάλασαν για να το φτιάξουν λίγο διαφορετικό αυτά τα χρόνια οι προηγούμενοι δήμαρχοι που δεν ήταν του Καισερλη. Ο Καισερλης άφησε πίσω και έργα με τα πολλά χρήματα που λέτε όλοι για εκείνη την εποχή. όμως τα έσοδα και οι προυπολογισμοι τα τελευταία χρόνια είναι κατά πολλά εκατομμύρια περισσότερα τώρα. παρακαλώ γράψτε μου ένα έργο μεγαλύτερο από αυτά που έκανε ο Καισερλης . Αντε ψάξτε ένα έργο πνοής …….περιμένω για έργα μιλάμε……….και όχι θεωρίες , τι υπάρχει πάνω στο νησί………και δεν φέρνει υπογραφή ΚΑΙΣΕΡΛΗ.

  18. Καισαρλη εκανες εργο, εκανες και λαθη. Ενα απο τα λαθη ειναι οι συνεργατικες, με τον τροπο που τις εκανες. Ο σωστος πολιτικος πρεπει να μιλα και να παραδεχεται τα λαθη του. Οπως εκανε ο ΑΝΔΡΕΑΣ με το MEA CULPA.

  19. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙΣΑΡΛΗ
    ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ …. ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ
    ΕΦΟΡΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ………………………… ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ
    ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ…….
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΛΑΝΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…………………..
    ……

    • Ηλιθιο και κακό ανθρωπάκι, το ότι δύο φορές το Συμβούλιο Επικράτειας έβγαλε απόφαση ότι «οι κυριες» όπως τις αποκαλεις, εφάρμοζαν σωστά το νόμο και νόμιμα ο Δήμος έκανε την παραχώρηση, δεν το ξέρεις; το ξέρεις βέβαια.
      Δέκα χρόνια, κάθε χρόνο παίρνουν Βεβαίωση από το Υπουργείο Εργασίας που ελέγχει τις ΚΟΙΝΣΕΠ και γι αυτό κέρδισαν όλα τα δικαστήρια, το ξέρεις και αυτό βέβαια.
      Το να επιμένεις να λες όλες αυτές τις βρωμιές;;;;; μόνο ηλιθιότητα και κακία δείχνει

  20. Τι σχεση εχουν αυτοι οι δυο μεταξυ τους και ο Κυριτσης με εσας;
    Εσυ κι ο Νικηταρας αφου γδαρατε κυριολεκτικα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. την κανατε για ΣΥΡΙΖΑ, τη μεγαλη πισινα των ΠΑΣΟΚικων λαμογιων. Ο Κυριτσης εμεινε στο κομα που ηταν απο την αρχη. Επιτελους μπορεις να μην μιλας γιατι οποτε ανοιγεις ….. τα κανεις κουλουβαχατα. Ποτε θα καταλαβεις οτι βαρεθηκε ο κοσμος τους …..τουμπες;

    • εμεινε με τα λαμογια τυπου λοβερδο, ακη, γιαννο…αυτος εγδαρε το πασοκ. δεν τα ξερεις καλα φιλαρακο. τα κιβωτια δεν γεμιζουν μοναχα τους.

  21. Ποιος είναι υπεύθυνος για πολλά οικονομικά εγκλήματα στην Κω, από την Αλεξάντερ Φασιον ,την τράπεζα γης, την δημοτική αγορά,τον Ορφέα ως το Τζελσομινο και την Αύρα η απόσταση που μας χωρίζει είναι δύο χειροπέδες δρόμο…

  22. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε οτι στις κοινσεπ (που ευτυχώς τις τρέξατε εσείς) τις δώσατε σε πτυχιούχους όπως αναφέρετε για να μη φύγουν στο εξωτερικό… ντροπή ο κόσμος γνωρίζει που δόθηκαν οι κοινσεπ …

  23. Αν τολμάς κύριε Καίσερλη βγάλε σε δημοσιότητα την φορολογική σου δήλωση και την κατάσταση του ΕΝΦΙΑ
    όπου θα φαίνονται πόσα ακίνητα είχε πριν γίνεις δήμαρχος τι ακίνητα είχες ως υφυπουργός και τι έχεις
    σήμερα !!!! Αν δεν τα βγάλεις εσύ θα ξεμπροστιάσω εγώ με φειγ βολά σε λίγες μέρες …γιατί ΕΓΩ ΤΑ ΈΧΩ
    τα παραπάνω!!!!! Έχεις κότσια? Για να σε δω μάγκα μου…αντε γεια!!!

  24. Κωστακη οχι «Σοσιαλιστικου Κομματος» σκετο. Του ΠΑΣΟΚ ηταν. Σου λεει τιποτα το ΠΑΣΟΚ; Το θυμασαι; Να σου θυμησω οτι ηταν αυτο που σε στηριξε, αυτο που σου ταϊσε το δημο με χρηματα για να τα κανεις προσληψεις, αυτο που σε εκανε βουλευτη του, αυτο που σε εκανε υπουργο του. Ηταν το κομμα του οποιου ησουν ο πιο ευνοημενος και το οποιο αποκαλεσες το 89 κομμα » κλεφτων». Το θυμασαι Κωστακι- γιατι εισαι Κωστακι και οχι Κωστακη. Οσο για τον αειμνηστο Γεννηματα, μεχρι και συτον ξεγελασες, μακρια. Πρωτα πλυσιμο στοματικης κοιλοτητας και μετα η αναφορα στο ονομα. Ενταξει; γκεγκε;

  25. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.

  26. 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  27. ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ………….

  28. Ακόμη μιλούν και απευθύνονται στο λαό της ΚΩ αντί να κρύβονται.
    Αλλά ποιός φταίει.. πάμε σαν τα πρόβατα και τους ψηφίζουμε και αυτοί μια χαρά καλοπερνάνε.
    Δεν θα υπερασπιστεί την ΑΊΓΛΗ.. Τόσα γλέντια τόσο φαγοπότι !!
    Πάντως κοινωνικό έργο αυτή την ΚΟΙΝΟΣΕΠ όσο και να την υπερασπίζεσαι δεν λες ότι παρουσίασε.
    ΕΊΠΑΜΕ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ

  29. ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΑΠΟΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΕΤΟ ΠΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ…………………

  30. Ειπε καποτε καποιος στον γεννηματα, συντροφε γεμισαμε λαμογια. Η απαντηση ηταν εχετε δικιο, δυστυχως.
    Εσεις απο κατω να προσεχετε και να τους καταγγελετε!!
    Και να ο ακης να ο γιαννος, να η καιλη να και τα σπιτικα χρηματοκιβωτια!!

  31. Η χειροτερη απογνωση ακομα και του πιο απλιυ και ασχετου κωου πολιτη θα ηταν να σε πιστευει ακομη κυριουλη του περασμενου αιωνα!!!
    Η χειροτερη απογνωση θα ηταν να ελπιζει πως θα παρουσιασεις παλι αλλον μοροστινο!!!
    Κρατηστε τα χαρτονακια σας εξω απο το νοσοκομειο…. και καλα σας ειναι!!
    Αφηστε το νησι ησυχο… αρκετα το καταστρεψατε!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ