Υπογραφή παράδοσης στο Δήμο Κω των Τεμαχίων Διανομής αγροκτήματος Λινοποτίου για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

25
8272

Υπεγράφη σήμερα και τυπικά η διάθεση των δύο τεμαχίων στο Λινοπότι, για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, χώρων πρασίνου και θέσεων στάθμευσης, από το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέα Σοκοδήμο.
Ο κ.Νικηταράς τόνισε πως τα πράγματα κατακτώνται με αγώνα , επιμονή και πείσμα και πως έρχεται η ώρα της δικαίωσης για την αθλητική οικογένεια της Κω.
Παρόντες στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής των αγροκτημάτων, οι αντιδήμαρχοι Γεωργία Κασσιώτη και Ιωάννης Καλλούδης.

Πηγή: https://www.kostv.gr

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο που πήραν απο το μπασκετ κ το έδωσαν για νοσοκομείο…το ξανα πηραν σπο το νοσοκομείο για να το δώσουν στο μπάσκετ…..δούλεμααα σε στίλ…..ραβε ξηλωνε!!!!! Χαχαχα

  2. Αυτό το μέρος στο λινοποτι τι θα το κάνετε τελικά νοσοκομείο η αθλητικά κέντρα;
    Πλησιάζουν η εκλογές θα πάρετε ότι σας αρμόζει

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ένα ΕΡΓΆΚΙ της ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΎ ΚΕΡΔΙΖΕΙ μια ΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ...

    ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, οι δημότες ερωτούν… ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΌΝΟ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ για να μασουλάνε τα ζωντανά;?;?;?;? ΚΛΕΙΣΤΟ στον Λινοπότη ΓΙΟΚ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΟΚ, 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΒΙΚΩ ΓΙΟΚ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΟΚ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ το νέο αφήγημα…και τώρα το οικόπεδο για το κλειστό που ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα είχε αποπερατώσει… Το Μόνο που ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ για αντιπαροχές αλλά ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ…

  4. ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ με ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ο Τριώροφος ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ... ΘΑ, θα, θα.... και από ΕΡΓΑ ΓΙΟΚ, δεν θα φάνε ούτε οι Πούλλλες..

    Και για παραμονές των εκλογών, μετά τις 2 Ελιές, ετοιμάζετε να μας παρουσιάσει την ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ σε ανύπαρκτο οικόπεδο, την ίδια που μας έφερε και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΤΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, σανό για να φάνε τα ζωντανά… ΟΛΑ, ΜΑΖΙ και ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΜΑΖΙ και ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ σε φωτογραφίες και σε μουσαμά…. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ μαζί με τους τεμπελχανάδες ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ, που αδειάζουν με υπέρογκους μισθούς το Δημοτικό Ταμείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ παρά μόνο ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ και τις 2 ταλαίπωρες ΕΛΙΕΣ….

  5. ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ και τις ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, Κανένα εργάκι, έστω της πλάκας, θα εκτελέσεις;;;;

    Πήρες σβάρνα όλα τα σωματεία και τους συλλόγους για π@παρο-εξαγγελίες …. Σου το επαναλαμβάνω Τριώροφε ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ τελειώσει Η τετραετία σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΉΣ… ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ, ΑΒΟΥΛΗ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ….

  6. Έτσι είναι ο δήμαρχος μαχητής !!!!Ο αγώνας δικαιώνεται!!!Μετά από τα πρώτα χρόνια του κ. Καίσερλη,άλλα χρόνια τότε σήμερα οι Κώοι έχουν τον ΔΗΜΑΡΧΟ τους!!!!

  7. Ποτέ ξανά απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους όλα με διαγωνισμούς κλειστούς με συμμετοχή την αντιπολίτευση καθαρά με διαφάνεια εμείς δεν ερχόμαστε πεινασμένοι αλλά αποφασισμένοι για την διαφάνεια την δυνατότητα συμμετοχής όλων των αποφάσεων μαζί με το λαό και όχι χωρίς εσύ μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με την ψήφο σου Κως 2024.

  8. Ο πρωην, με την αδιαφορια του ξεπουλησε την ΑΒΙΚΩ την ανωτερα και τον ΝΟΚ, γιατι ειχε παρατησει τον δημο, και…… Σημερα ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, παλευει και κερδιζει. Αυτος ειναι δημαρχος!!!
    Ο αλλος εβριζε, κυνηγουσε, ειρωνευοταν, και εργο μηδεν!!!

  9. Ο νικηταρας ανακοίνωσε αυτό που είχε κάνει ο Βασίλης χατζηγιακουμης και μιχαλης χατζηκαλυμνιος επί Δήμου Δικαίου !!! το αθλητικό κέντρο ήταν είδη έτοιμο!
    Μετά ανακοίνωσε νοσοκομείο και τελικά ξανά ανακοινώνει αθλητικό κέντρο;; Το έχει χάσει τελείως ο άνθρωπος . ………
    Από λινοποτη μαύρο στον μαυρογυαλουρο

  10. Πέρασα από την πλατεία της Καρδαμενας .Τι έχετε κάνει εκεί;Βομπα έπεσε;Δεν σας άρεσε το παλιό σχέδιο ,δεν αρέσει στους τουρίστες φαντάζομαι και δεν έρχονται.Ένταξη θα φτιάξετε τι;Ποτέ ;Θα έρθουν πάλι οι πρώτοι και θα περνούν από μπάζα ,όπως χρόνια τώρα σε όλο το νησί ,λέμε να ανοίξουμε νωρίτερα και η ζωντανή διαφήμιση είναι απελπισία.Πως να ξαναέρθουν;Το ίδιο γίνεται και στο Τιγκακι.Ελπίζω να μην βρέξει γιατί ένας μήνας έμεινε και ανοίγει η σαιζόν,το έχετε καταλάβει;Σε αυτό το έκτρωμα στην Πειραιάς τελικά θα έχει άνοιγμα να περνάς απέναντι;Αλλά λέγατε άλλο βλέπω.

  11. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ) ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΕΔΩ

  12. έχουν λωλαθεί τα σφυριτσάκια. Ο Θεοδόσης ότι λέει το κάνει. Ηρέμησε ο κόσμος 3 χρόνια τώρα και γίνονται σημαντικά έργα σε όλο το νησί. Μια πενταετία χρειάζεται ακόμη για να τα στρώσει και θα του τη δόσουμε. Θεοδόση σε εμπιστευόμαστε

  13. Τόσο πολύ φοβάστε τον νικηταρα και έχετε πέσει όλοι καταπάνω του και βρίζετε,ποτέ σε κανένα άλλο δήμαρχο δεν έχει γίνει αυτό,είναι εξωφρενικό όλοι ενάντιο του,

  14. Ακούγεται έντονα και ευχή πολλών κώων να είναι αλήθεια ότι ετοιμάζεται νέα παράταξη με νέα παιδιά πολύ αξιόλογα … μακάρι να αλλάξει ρώτα το νησί … να φύγει όλο αυτό το παλιό… το θα θα θα … που όλα θα γίνουν και τπτ δε γίνεται… κ. Νικηταρά να ξέρετε ότι την απραξία σας για γιατρούς στο νοσοκομείο μας και την απάθεια σας για σχολεία και παιδικές χαρές θα την πληρώσετε πολύ ακριβά… θα το δείτε… η αποχή θα είναι τεράστια γιατί και τον πρώην τον βαραίνουν πολλά.

  15. Όλοι αποχή από τις κάλπες … μπορούμε ??? Έχουμε όλοι δύναμη τεράστια!!! Όχι άλλες ζωές χαμένες στο νησί μας . Γιατρούς χθες …

  16. Τα λεφτά στους εργαζόμενους γιατί δεν έχουν δωθεί ακόμα υπάρχει κάποιος να μας πει η θα αρχίσουν οι απεργίες!!

  17. Καμία ψήφο σε κανέναν σας. Αν δεν έρθουν γιατροί στο νοσοκομείο το μαύρο που θα φάτε δεν θα το ξεχάσετε σε όλη σας τη ζωή. Ντροπή σας και τοπικά και κεντρικά … κανένας Κώος στις κάλπες . Ριμάξατε υγεία και παιδεία στο νησί. Φτιάχνετε ένα σωρό γήπεδα και τα σχολεία ριμάζουν και κινδυνεύουν τα παιδιά του κοσμάκι.

  18. Χωρίς γιατρούς στο νησί μας είστε όλοι χαμένοι … νούμερο ένα πρόβλημα στο νησί μας η υγεία μας . Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας πολιτικός για τη υγεία μας δεν νοιαζόμαστε και εμείς για τις εκλογές . Η τιμωρία σας θα είναι αυτές οι κάλπες .

  19. Καμία ψήφο από το σχολείο μας … μας κοροϊδέψατε κ. Νικηταρά και οι σύμβουλοι σας . ήρθε η ώρα μας τώρα . 400 οικογένειας είμαστε . Θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα … Μακάρι να υπάρξει μία νέα παράταξη να καθαρίσει λίγο αυτός ο τόπος από τη βρωμιά …

  20. Γιατρούς, γιατρούς, γιατρούς, γιατρούς , γιατρούς, γιατρούς , γιατρούς, γιατρούς, γιατρούς , γιατρούς ……………………………………………….. ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ