ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Τα προβλήματα του Νοσοκομείου τα ξέρω από πρώτο χέρι. Μιλάω με γιατρούς. Χτες γιατρός έκλεισε το εμβολιαστικό κι έφυγε… Ψέματα;»

11
2168

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στην Κω βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Τα προβλήματα του Νοσοκομείου τα ξέρω από πρώτο χέρι. Μιλάω με γιατρούς. Χτες γιατρός έκλεισε το εμβολιαστικό κι έφυγε… ψέματα; Φυσικά και θα αναδείξουμε τα προβλήματα της υγείας που αντιμετωπίζει το νησί από τη Δευτέρα στη Βουλή»

Ο κ. Βελόπουλος απάντησε για ποιο λόγο δεν θα συναντηθεί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όπως και με το δήμαρχο ή τους προέδρους φορέων που είναι στελέχη ή έχουν τη στήριξη συγκεκριμένων κομμάτων.

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποδέχονται πολιτικούς κύριε ελέησον εμ δεν φταίει κανείς οι νοσοκομειακοί φταίνε καλά τα λέει ο κύριος που δεν τους παίρνουμε με τα αυγά καλά να πάθουμε . Αυτό το νοσοκομείο θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα και μην ακούσω ξανά το μπου… σας ουε . Τα λόγια είναι περιττά

  2. Αυτον τον ανθρωπο τον ψηφιζει το 4% του Ελληνικου λαου.Εναν καραφλο που πουτλαει αληφη για την καραφλα και δινει και δωρο επιστολη του Χριστου.Αξιοι.

  3. Πόσο χαζοί πρέπει να αισθάνονται όσοι εκμεταλλευόμενος την πατριδοκαπηλια του για το Μακεδονικό τον ψήφισαν και τον έβαλαν στην Βουλή. Πόσοι πιάστηκαν κοροϊδα καινπαργγειλαν επιστολές του Ιησού, αλοιφές για την καράφλα ,τον Κορωνοϊο τις ρευματοπάθειες και κάθε λογής απάτης που σκαρφίστηκε?

  4. Ενα μανάβικο πρέπει να έχει απ’όλα τα φρούτα για την εξυπηρέτηση του πελάτη.Ετσι όλοι είναι ευχαριστημένοι.Για αυτό να μην σχολιάζετε για κανέναν πολιτικό. Έρχονται και παρέρχονται ανάλογα την εποχή. Κάντε εσείς που βρίζετε Βελόπουλο Μητσοτάκη Τσίπρα κοκ ένα κόμμα και μπείτε στην βουλή. Αμ δε. Αν δεν προσκυνήσεις….. δεν γίνεται τίποτα.Ολα τα άλλα είναι για κατανάλωση και να περνάει ο καιρός.

  5. Τι να συναντηθεί με γιατρούς και νοσοκομειακούς. Να πει τι; Αφού δεν πιστεύει στον εμβολιασμό. Και εν πασει περιπτώσει ποιος ο λόγος της επίσκεψης; Είπαμε είμαστε σε απόγνωση για πολλούς λόγους. Δεν τρελλαθηκαμε τελείως.

  6. Βρε βρε ήρθε και ο ξάδερφος μου ο γυμνοσαλιακας στην κωω!!! Τώρα βέβαια θα μου πείτε πως βρίζω τους γυμνοσαλιακες…

  7. ΗΡΘΕ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝΕ….
    Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ???
    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ