Κακοκαιρία Eva- Κως: Πλημμύρες δρόμων-καταστημάτων, βραχυκυκλώματα από τους κεραυνούς και πρόβλημα προσγείωσης πτήσης για Κω

8
26988

Κλήσεις για πλημμύρες σε καταστήματα και υπόγεια, βραχυκυκλώματα από τους κεραυνούς και συγκοινωνιακά προβλήματα (πέρα από τα συνήθη στα σημεία των δρόμων όπου λιμνάζουν τα νερά, όπως στον επαρχιακό, στην Αβέρωφ κλπ) σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Eva τη νύχτα στην Κω.

Ειδικότερα στην Αβέρωφ όπως καταγγέλλουν καταστηματάρχες σημειώθηκαν πλημμύρες από τα λιμνάζοντα νερά του δρόμου αμέσως μετά τη ΔΕΗ. Οι ίδιοι τονίζουν ότι θα έπρεπε να αντικατασταθεί ο αγωγός των ομβρίων με άλλον μεγαλύτερης διατομής και να αλλάξει η κλίση του δρόμου.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «πολλές οι υποσχέσεις και τα έργα μηδέν του δήμου¨, το πρωί θα δουν όλες τις ζημιές τα καταστήματα αν έχουν πλημμυρίσει .

Βραχυκύκλωμα σε επιχείρηση από τους κεραυνούς, ευτυχώς υπήρξε άμεση ειδοποίηση και επέμβαση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα:

Παράλληλα πρόβλημα προσγείωσης σημειώθηκε με τη βραδινή πτήση για Κω, όπως μας ενημερώνει ο φίλος πρ. Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Κω, Βασίλης Χαδούλης:

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  2. Να λεμε δοξα το θεο που το ξεσπασμα της κακοκαιριας εγινε πανω και εμας μας βρηκε στα λελειωματα της αλλιως θα μιλουσαμε για καταστροφες

  3. Πρεπει όλοι να καταλαβουμε οτι η Αβερωφ, ο επαρχιακός στο ύψος Σκλαβενίτη και το νοσοκομείο δεν θα φτιαχτούν ΠΟΤΕ!!! Οχι πως όλα τα υπόλοιπα θα φτιαχτούν, αλλά λέμε τωρα….. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!!! Βεβαια και οι προηγουμενοι δεν ήταν οτι καλύτερο αλλά κατι έκαναν!!! Αυτοι βρε αδερφάκι μου είναι μόνο για κλότσους!!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ REALITY ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ…ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ » NEXT TOP MAYOR»!!! Μαντέψτε το φαβορί…ναι!!! we have a winner!!! Teodosis !!!

    • Θα σας ταξουν παλι… οι σωτηρες..για τα επομενα χρονια για να τους ξαναψηφισετε!!
      Μονο ο Κυριτσης ηταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. και μακαρι μα ξαναγινει!!
      Τιποτα λιγοτερο δεν αξιζει για την Κω!

  4. ένα από τα πιο νέα δημοτικά στην Κω κάθε φορά που βρέχει το υπόγειό του γίνετε πισίνα και κινδυνεύει με σοβαρή διάβρωση … αυτιά κλειστά από παντού … τα παιδιά μας κινδυνεύουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ