23χρονος φοιτητής πήγε για διακοπές στη Σίφνο και πέθανε ξαφνικά στην παραλία

20
4083

Σοκ στη Λαμία από τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θανάση Ζέρβα, που έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία του νησιού, όταν για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία βγαίνοντας από την θάλασσα αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και τάση προς έμετο. Η παρέα του, αν και προσπάθησε αρχικά να τον βοηθήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Θανάσης Ζέρβας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του στην παραλία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβίδης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook. O 23χρονος φοιτητής ήταν γιος του αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη.

είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΕΜΠ και επιλέγοντας τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής συντετριμμένος:

«Σαν Παιδί μας…
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας.
Είμαστε συγκλονισμένοι.
Καλό σου ταξίδι παιδί μου.
Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου.
Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου;
Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;»

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στην σορό του 23χρονου θα ρίξουν φως στις πραγματικές συνθήκες πως οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πηγή: protothema.gr

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η COVID 19 σε αριθμούς: 1) 559.652.282 κρούσματα παγκοσμιως.2) 6.363.656 θάνατοι παγκοσμίως.3) 11.818.884.978 δόσεις εμβολίων έχουν χορηγηθεί.4) 4.058.998 κρούσματα στην Ελλάδα.5) 30.496 θάνατοι.6) 21.167.770 εμβολιασμοί. Τα συμπεράσματα δικά σας.Η νεκρολογία σας ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.Η σταχυολογηση αιφνιδίων θανάτων ή θανάτων με αιτία,ΕΙΔΙΚΑ νέων ανθρώπων πανελλαδικά , πάλι ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.Καθημερινα τρομοκρατουνται αναγνώστες για θανάτους οι οποίοι συνέβαιναν και θα συμβαίνουν. Οπως και πολλοί θάνατοι συμπατριωτών από COVID 19 που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.Αυτα προς ενημέρωση και πιστεύω να δημοσιευθεί το σχόλιο……..

  2. Προς «στη Σεριφο εγινε αλλα να το προσεξεις»… Άμα πρόσεχες εσύ καλύτερα δεν θα ήσουν στην κατάσταση που είσαι να τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Σε όλα τα πετσωμένα ΜΜΕ παίζει πρώτο θέμα. Αυτά θα σας ξεσκεπάσουν τώρα που σας ξεκοκαλίσανε. Σε λίγο καιρό να μας το πεις πάλι να δούμε ποιος είναι ποιος νούνο ε νούνο . Σέριφος νέα: «Δεν ξεψύχησε σε παραλία της Σερίφου ο 22χρονος φοιτητής http://giannisserfanto.blogspot.com/2022/07/22_27.html

  3. Προς σαχλαμαρα…. ……………προσπαθεις να κοιμησεις την συνειδηση σου. Οτι σου εχει μεινει….

  4. Περιστατικο σοκ στη Σίφνο με 22 χρόνο… που είχε κάνει όπως μεταδίδεται από ειδησεογραφικα μέσα το.. «παρασημο»να χάνει αιφνιδίως τη ζωή του! Θα ξεκινήσει κανένας γιατρός.. κάποιος… εστω… την έρευνα – σοβαρά- για αυτά τα πολλά περιστατικά στην Ελλάδα; Συν ότι πάλι πύρινα μέτωπα σε Λέσβο, Έβρο! Ελλας-μπανανια ο μόνος τίτλος που αρμόζει. Αλλά ειδικά το θέμα με τη Ξαφνικιτιδα δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να γίνει, να χυθεί απλετο φως σε αυτές τις υποθέσεις!

  5. Διαβάστε ηλίθιοι τις δηλώσεις του οικογενειακού καρδιολόγου.Διαβαστε ηλίθιοι ότι η μητέρα ήταν παθολόγος.Διαβαστε ηλίθιοι ότι τα ευρήματα της νεκροψίας δεν σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου.Αφηστε το πληκτρολόγιο και πηγαίνετε σε κανέναν καρδιολόγο,ουρολόγο,πνευμονολογο,γυναικολόγο να σας δει.Φοβαστε αλλά δεν πηγαίνετε.Ξαφνικιτιδες υπήρχαν και θα υπάρχουν.Ξυπνηστε ηλίθιοι, μόνο η βλακεία δεν γιατρεύεται…….

    • Το καλό είναι ότι τα σκευάσματα θα μας γλυτώσουν από εσάς τώρα η σε βάθος χρόνου

    • Στείλε κανένα περιστατικό σε ιδιώτη να πάρεις τη μίζα σου κ άσε τα νοσοκομειακά για αληθινούς επιστήμονες

      ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής δήλωσε στο star: “Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Ένας υγιές παιδί να φεύγει ξαφνικά. Πως είναι δυνατόν να μην επανέρχεται με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του πρόσφερε γιατρός που βρέθηκε στο σημείο;
      http://aegeanews.gr/news/greece-society/446742/thanatos-foititi-sti-sifno-edeikse-nekropsia-sygklonistikos-kardiologos-simera-teleftaio-antio-ston-thanasi-pou-efyge-toso-proora-apo-zoi-video/

    • Αποστολή ιατρού σε δωμάτιο ξενοδοχείου για ύποπτο κρούσμα=150 ευρώ

      Να το τυλίξω η θα πάρετε το σελφ τέστ με τα ντεπόν a la cart? Δώρο στον πελάτη μια ΑΌΡΑΤΗ μάσκα..και άδεια να συνεχίσει τις διακοπές σε χώρους εστίασης εντός και εκτός κανονικά και με τον Ελληνικό νόμο!!!
      38 νεκροί την ημέρα ε,δεν είναι και τίποτα…

    • πήγαινε να κάνεις και την τέταρτη δόση σαν καλό σκυλάκι για να μην χάσεις την δουλειά σου. Και με την ευκαιρία για πες μας πόσους έχετε ξεκάνει από υπεροξυγόνωση και λάθος διασωληνώσεις στις υποτιθέμενες ΜΕΘ επειδή δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα ρίχνοντας την ασχετοσύνη και τα λάθη σας στον covid; Ρίξε και μια ματιά τι αναφέρει ο ΕΟΔΥ για αυτούς που είναι στις ΜΕΘ. Ναι , οι περισσότεροι είναι τριπλοεμβολιασμένοι. Για αναρωτήσου γιατί σταμάτησαν να ανακοινώνουν τα ποσοστά εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων νεκρών; Σωστά το σκέφτηκες, ξύπνα τώρα βόδι !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ