Επίθεση σε Μητροπολίτες: Αυτός είναι ο δράστης που πέταξε το βιτριόλι – Σε σοβαρή κατάσταση οι 3 ο ένας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του | Είχε συλληφθεί με ναρκωτικά

40
5201

Είχε πάει προετοισμασμένος καθώς είχε στην κατοχή του μεγάλο μπουκάλι καυστικού υγρού αναφέρει η ΕΛΑΣ – Επιτέθηκε και στον φρουρό – Έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών – Το συνοδικό δικαστήριο επικύρωσε την καθαίρεσή του

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο 37χρονος ιερέας βρισκόταν ενώπιον του δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου που επικύρωσε την καθαίρεσή του καθώς εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως φαίνεται είχε πάει προετοιμασμένος καθώς είχε στην κατοχή του μεγάλο μπουκάλι καυστικού υγρού – το οποίο έχει συλλεχθεί και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

drastis-theofylaktos-komvos_2__2_
drastis-theofylaktos-komvos_2
pinakio3

Κατά την διαδικασία ανακοίνωσης της απόφασης όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές ο συγκεκριμένος ιερέας της Μητρόπολης Βέροιας, επιτέθηκε με το υγρό στους Μητροπολίτες που κάθονταν στην έδρα και στην συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει.

Ο φρουρός που βρισκόταν έξω από την Μονή Πετράκη άκουσε τις φωνές και έπεσε πάνω του ενώ δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση με το συγκεκριμένο καυστικό υγρό στα κάτω και τα άνω άκρα.

Ο δράστης όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες συνελήφθη άμεσα κάθως από το συγκεκριμένο σημείο περνούσε μια περιπολία.

Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Η υπόθεση με τα ναρκωτικά

Ήταν 14 Ιουνίου του 2018, όταν είχε πέσει σαν βόμβα στην Εκκλησία η είδηση ότι ο 34χρονος (τότε) ιερέας με καταγωγή από τη νότια Ελλάδα που λειτουργούσε σε χωριό της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, συνελήφθη σαν κανονικό «βαποράκι» έχοντας κρυμμένη… κοκαΐνη κάτω από το ράσο του και μάλιστα στα απόκρυφά του!

pappasss

Ο ιερέας πίστευε ότι οι αστυνομικοί θα σέβονταν την ιδιότητά του και δεν θα του έκαναν έρευνα, όμως γελάστηκε καθώς οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας είχαν πληροφορηθεί για το πάθος του και τον παρακολουθούσαν διακριτικά, ώσπου σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του. Όταν έκαναν σωματική έρευνα στον ιερωμένο, διαπίστωσαν ότι κάτω από το ράσο και μάλιστα κρυμμένο σε… «επίμαχο» σημείο έκρυβε ένα «φιξάκι» με 1,8 γραμμάριο κοκαΐνης!

Ο νεαρός παπάς οδηγήθηκε τότε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο υποστήριξε ότι βρέθηκε σε… στιγμή αδυναμίας και ότι η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση. Μετά την άσκηση δίωξης για κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, ο ιερωμένος δεν ήταν άγνωστος στις αρχές καθώς τις είχε απασχολήσει όταν λειτουργούσε σε χωριό της Βέροιας.

Τότε, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στο ναό και επεκτάθηκαν στο προαύλιο με την ανταλλαγή… «γαλλικών» ανάμεσα στο νεαρό εφημέριο και ενορίτες που του απέδιδαν οικονομικές παρατυπίες! Σε ένα από τα επεισόδια, μάλιστα, χρειάστηκε να παρέμβουν οι αστυνομικοί για να μην ξεσπάσει σύρραξη! Ο ιερέας τέθηκε για ένα διάστημα σε αργία, αλλά μετά απομακρύνθηκε με αίτημα που υπέβαλαν οι ενορίτες.

Ειδήσεις σήμερα

Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη – Σοβαρά τραυματίες οι τρεις

moni-petraki33

Τραυματισμένοι ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δράστη και δύο δικηγόροι – Πρόκειται για 37χρονο  ιερέα που εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και το δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την καθαίρεσή του

Επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη έκανε ιερέας, ο οποίος είχε καθαιρεθεί και το δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την ποινή της καθαίρεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας- δράστης ανήκει στη Μητρόπολη Βέροιας και εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.Από την επίθεση τραυματίας είναι και ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δράστη. Ο αστυνομικός έχει διακομισθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.  Ο δράστης έριξε δύο μπουκαλάκια καυστικό υγρό στα θύματά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο δικηγόροι που παρίσταντο στο δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο. Στο Συνοδικό δικαστήριο μετέχουν οι μητροπολίτες Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυϊνουπόλεως, Αρτης, Κασσανδρείας, Γουμενίσσης και Ζακύνθου. Τουλάχιστον δύο εκ των Μητροπολιτών έχουν εγκαύματα στα μάτια.

Το οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου Γεννηματάς βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε αν χρειαστεί να δεχθεί ασθενή από τα θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είτε από το Λαϊκό είτε από το ΚΑΤ. 

Τραυματίες είναι οι  μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ’, Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.  Σοβαρά τραυματίες είναι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι μητροπολίτες Γλυφάδας, Ζακύνθου και Κηφισιάς.

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι ο Μητροπολίτης Κηφισιάς

mitropolitis-kifisias-kyrillos__1_

Σοβαρά τα τραύματα των μητροπολιτών Γλυφάδας και Ζακύνθου

Σε άμεσο κίνδυνο να χάσει το ένα του μάτι βρίσκεται ο Μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος. Ο Ιεράρχης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με βιτριόλι που εξαπέλυσε σε βάρος Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, ένας ιερέας που είχε καθαιρεθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και  ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του Γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Σοβαρά εγκαύματα φέρουν και οι μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος.

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΥΡΗΤΤΟΥΝ- ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ- ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ -ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΡΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ- ΕΝΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ- ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

    • Σκοταδισμός… Δρομοκαΐτειο..στο όνομα του Κυρίου οι μεγαλύτερες αμαρτίες.

    • Φτανει πια το ξεπλυμα για παιδεραστες, γυναικοκτονους και παλιανθρωπους! Αυτο ελειπε να μην τον καθαιρεσουν κιολας!

    • Συγνώμη ρίχνετε ευθύνη στους μητροπολίτες; τι σχέση έχει με το να τον αγαπήσουν σαν άνθρωπο για τις αδυναμίες του με το να τον αφήσουν να συνεχίσει να είναι ιερέας, πολύ σωστά τον καθαιρεσαν, όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα, αν ένας γιατρός, ένας δάσκαλος, ένας αστυνομικος είναι προβληματικό, απολύεται δεν καταλαβαίνω γιατί στην εκκλησία πρέπει να παραμένει στη θέση του και κρύβεται κάτω από το ράσο. Υπάρχουν πολύ άρρωστοι μέσα στους κόλπους και ιερείς που πρέπει να παυσουν.αν έβγαζε το οξύ στο εκκλησιασμα σε μικρά παιδιά; Η εκκλησία να προσέχει ποιους χειροτονει γιατί τελευταία έχουν μαζευτεί πολύ προβληματικοι

    • Μηπως ξεχνατε ποσους καθερεσε ο Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος? Επιτελους φτανει αυτη η αγαπολογια. Υπαρχουν και οι κανονες της εκκλησιας και πρεπει να τους σεβονται. Ντροπη και. μονο ντροπη

  2. Νομίζω πως αυτό που παρουσιάζετε είναι μια έμμεση δικαιολογία για την έσχατη πράξη του ανθρώπου αυτού. Με το ίδιο σκεπτικό όποιος αδικείται, σωστά εξαγριώνεται και πράττει τα αντίστοιχα. Ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές με τεράστια έκρηξη εγκληματικότητας ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο (δολοφόνοι κριτές των πάντων). Παρακαλώ πολύ ως απλή συμπολίτης σας, εξετάστε εκ νέου το κείμενο που δημοσιεύσατε. Αν μη τι άλλο βγάζει οργή. Δυναμιτίζει και δικαιώνει… Αν θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας και πρωτίστως για τα παιδιά όλου του κόσμου ας μεταμορφωθούμε πρώτα εμείς με δική μας προσωπική ευθύνη για να γίνουμε αρωγοί και στη μεταμόρφωση των υπολοίπων.

  3. Και θα έχεις για πνευματικό, ένα πρεζακι; Τι είναι η Εκκλησία για να συγχωρεί τον καθένα προβληματικό; Πως θα έρθει ο κόσμος όταν η κοινωνία το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι; Προβληματικοι, ναρκομανεις, ομοφυλόφιλοι, απατεώνες δεν φέρνουν τον κόσμο στην Εκκλησία, αλλά τον απομακρύνουν….

  4. Προσέξτε τι γράφετε παρακαλώ. Δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση τέτοια ειδεχθής πράξη. Αλλιώς δικαιολογούνται κι έτεροι εξαγριωμένοι. Ο νοών νοείτω.

  5. Οι δεσποταδες που χειροτονουν ανωμαλους και τους κανουν αρχιμανδριτες και βαζουν τριαντα σαραντα χρονια παπαδες πισω τους

  6. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Verianet, ο ιερέας ήταν γνωστός για τη… συμπεριφορά του. Σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες για μια σειρά αδικήματα οικονομικής φύσεως και όχι μόνο. Το διάστημα εκείνο διέμενε σε σπίτι ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού. Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, αρέσκονταν να δέχεται και να φιλοξενεί νεαρά αγόρια, ως «ποίμνιο». Στα πρωτοφανή επεισόδια, τον Μάιο του 2015 χρειάστηκε η επέμβαση δύο περιπολικών για να ηρεμήσει η κατάσταση….Μία ημέρα μετά το επεισόδιο, «οπλισμένος» με ένα καδρόνι, επιχείρησε να επιτεθεί σε μεσήλικη γυναίκα. Πήγε έξω από το σπίτι της και της φώναζε να βγει έξω με ακατανόμαστες εκφράσεις. Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του και συνελήφθη.Ο ιερέας τέθηκε σε «διαθεσιμότητα». Κατά την αποχώρησή του από το σπίτι, όπου διέμενε, το οποίο ανήκε στην ενορία, «σήκωσε» τα πάντα, καθώς πήρε όλο τον οικιακό εξοπλισμό με τον πρόεδρο της Κοινότητας να αλλάζει κλειδαριές. Ύστερα από επίμονες παρακλήσεις, τοποθετήθηκε ιερέας σε χωριό της περιοχής Αλεξάνδρειας. Εκεί φέρεται ότι συνέχισε έχει την ίδια συμπεριφορά και τότε ήταν που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης.

  7. Κανείς δεν χειροκροτεί τέτοιες παράλογες πράξεις. Αφού λοιπόν είχε πλούσιο παράνομο βιογραφικό ας τον βοηθούσαν με ανθρώπινους τρόπους αντιμετωπίζοντας εναν εξαρτημένο και προβληματικό άτομο. Όλα αυτά τραυματίζουν το κύρος της εκκλησίας και πρεπει να λύνονται με διακριτικό τρόπο και μάλιστα στα πρώτα σημάδια παρανομίας η απόκλισης απο τα καθήκοντα του . αντί να επιτίθεστε αναλογιστείτε οτι ο Χριστός ποτέ δεν αγάπησε δικαστήρια με γραμματείς και φαρισαίους αλλά βοηθούσε τους πλανηθεντας κσι αμαρτωλούς .

    • Ο Ιερομόναχος θα προμήθευε τον λαό με Όπιον..΄κατευθείαν απ την πηγήν…ως γνωστόν το όπιον των κούτσουρων είναι η Θρησκεία.Έχει αρκετά εδώ.

    • Τι θα πει να τον βοηθούσαν με «ανθρώπινους τρόπους»? Να μην περάσει πειθαρχικό? Υπάρχουν θεσμοί και στην εκκλησία κι αυτά τα γνωρίζουν όλοι οι ιερείς. Προ συμφωνούνται και προσυπογράφονται. Εμείς δε θα πάμε στα δικαστήρια αν κάνουμε τα παραπάνω ?
      Δεν καταλαβαίνω. Ειλικρινά όμως.

    • Κυρία Ξανθίππη άστο πολύ άστοχο το σχόλιο σας και δεν μαζεύετε, δεν σκανδαλιζετε το ποίμνιο όταν καθαιρειτε ένας ανάξιος ιερέας αλλά όταν καλύπτεται ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και αναγκάζεται το ποίμνιο να το σέβεται ως ιερέα του Υψίστου, αντε ώρα είναι να ξεκαθαρίσει η κατασταση

    • Με αυτην σας την λογικη πρεπει η τρελη που εριξε το βιτριολι στην Ιωαννα να ειναι εξω και να την αγκαλιασουμε. Αν ηταν το παιδι σας που δεχοταν επιθεση θα ειχατε τη ιδια αποψη?

  8. Αφήστε την εκκλησία κατά μέρος και τους θεσμούς της. Εδώ συζητάμε τον αποτροπιασμό της πράξης αυτής από άνθρωπο σε άνθρωπο. Εσείς πράτετε αυτά που κύρηξε ο Ιησούς Χριστός μας? Πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε το μανδύα σας σε ένα φτωχό?

  9. Σωστά έπρεπε να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο ,να στραβώσει και το άλλο μάτι του.

    Μισές δουλειές έκαναν οι Ιερείς ,ή εφαρμόζεις τας γραφάς ή όχι .Καλύτερο θα ήταν να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να τους κάψει ζωντανούς. Τι Ορθόδοξοι Ιερείς είναι?Θα έμπαιναν και αυτοί στο Αγιολόγιο, Ιερομάρτυρες οι βιτριολιασμένοι. ΑΜΗΝ.

  10. Κυρια Αγρελλη και η αλλη τρελη που εριξε βιτριολι στην ατυχη κοπελα ειχε θυμωσει για κατι. Να τη δικαιολογησουμε κι αυτην την καημενη; Εσας θα σας αρεσε να σας συμβει αυτο; Πεφτω απο τα συννεφα με τη σταση σας και πραγματικα λυπαμαι.

  11. Χαρακτηρίζετε με το συγκεκριμένο λεξιλόγιο, χωρίς να γνωρίζετε την προσφορά και το έργο τους, έξι μητροπολίτες; Τους καθιστάτε και υπεύθυνους για τον παραλογισμό και τις παράνομες πράξεις του ιερωμένου!Καλό είναι να μην αρθρογραφεί κάποιος εν βρασμώ, ειδικά όταν είναι έμπειρος δημοσιογράφος…

  12. Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Ανατριχιαστικά βίντεο στον υπολογιστή του
    Σοκ προκαλεί στο Αγρίνιο η είδηση της σύλληψης 49χρονου ιερέα της πόλης για πορνογραφία ανηλίκων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, στον υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

  13. Αγαπητοί φιλοι γιατί τόση χαιρεκακια; ναι έσφαλε ναι εγκληματισε. Η δικαιοσύνη σήμερα τον έστειλε στο δρομοκαειτειο ψυχιατρείο. Αυτό υποστηρίζουμε οτι οι ιερά εξέταση αντί να του ανάψει την πυρά με τιμωρίες από σχηματισμούς κλπ έπρεπε στην αρχή του προβλήματος του να τον βοηθήσει. Κανεις δεν δικαιολογεί τις πράξεις του αλλά ο Χριστός βοήθησε τις πόρνες και τους πεπλανημενους. Θα θελατε να είναι ο γιος σας στη θέση του πιλότου η του αρχημανδριτη; γιατί τοση σκληρότητα; άλλωστε ας προσέχουν ποιους δέχονται στους κόλπους της εκκλησίας.

    • ….Εσεις αμα σας ριξουν βιτριολι να πειτε ευχαριστω. Και σιγα που θα μας πειτε οτι τιμωρηθηκε επειδη τον βαλαν στο τρελαδικο. Το βρηκαν ολοι τωρα για να πεφτουν στα μαλακα. Φυλακη πρεπει να παει οπως θα πηγαινε ο καθενας! Οχι αλλο ξεπλυμα σε δολοφονους παιδεραστες και εγκληματιες!!

    • Ο ιερέας αγαπητή Ξανθίππη δεν είναι άνθρωπο είναι άγγελος και στέκει ψηλά. Και άλλο το ένα άλλο το άλλο, τον αμαρτωλό άνθρωπο τον βοηθάς και τον αγκαλιάζεις και ναι σώζεται και γίνεται και άγιος, ιερέας όμως δεν γίνεται. Αυτά λένε οι κανόνες της εκκλησίας, οι πατέρες, το πηδάλιο, όλα για κάποιο λόγο υπάρχουν, αυτή η σύγχρονη αγαπολογια σας, είναι νέα μόδα για να καλυβονται τα σφάλματα και τα λάθη, και ζούμε μέσα σε αρρωστημένες καταστάσεις.Μεταπατερικη εποχή κατεκλεισε τη εκκλησία και έχουν γίνει βασιλικοτεροι του βασιλέως οι σημερινοί μητροπολίτες, ευτυχώς όχι όλοι, ο Θεός δεν είναι μόνο αγάπη, είναι και δικαιοσύνη.

  14. Ήρθα για να σώσω τους αμαρτωλούς και όχι τους δίκαιους Ιησούς Χριστός. Οι άνθρωποι συνηθίζουν να κλωτσουν οποίον πέσει χαμηλά . Μενανδρος.

    • Έχει πολλά εδάφια ακόμη. Σε κάποια εξ αυτών ακόμη κι ο Ιησούς θύμωνε κι εξοργιζόταν όπως στα Σόδομα και Γόμορα. Γιατί; Διότι ήταν Άνθρωπος. Αν θελουμε να ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία με ισονομία και πρωτίστως ισορροπία , ΠΡΩΤΗ η εκκλησία χρειάζεται να δείχνει τέτοια παραδείγματα. Είχε παραγίνει το κακό. Δεν υπάρχει κακια αγαπητή. Απλά η δημοσίευση σας ήταν άστοχη. Κι εσείς αν ενθυμουμε αποκαλέσατε γ
      Γραμματείς και Φαρισαίους κάποιους κληρικούς. Τους γνωρίζετε προσωπικά ολους; Τώρα το γυρίζουμε στην Αγαπολογία; Που πήγε το μην κρίνεις για να μην κριθείς;;;;;;;

  15. φταινε η δεσποταδες που οποιο βρουν χειροτονουν, δεν ειναι ετσι απλα οι κανονες τησ εκλησιας…………

  16. Ευτυχώς που τα πολιτισμένα κράτη κατάργησαν τη Θάνατικη ποινή. Αλλιώς λαϊκοί και κληρικοί θα χειροκροτούσαν με χαιρεκακια το δήμιο στην πλατεία που θα αποκεφαλιζε τους βαρυποινητες.

    • Καλά αυτό είναι σίγουρο. Όμως η δημοκρατία έχει 2 όψεις. Δεν είναι μόνο η κατάργηση της θανατικής ποινής επιτυχία στο πλαίσιο της τήρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι και η ευνομούμενη πολιτεία με τους νόμους της. Να μη δικάζεται το προφανές; Γιατί χρησιμοποιείτε συχνά τη λέξη χαιρεκακία; Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζείτε; Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε εμείς οι άνθρωποι. Όταν μπούμε στα παπούτσια του αλλου και νιώσουμε πόνο είτε από οξύ είτε από βιασμό είτε από οτιδήποτε θα πούμε αγαπα το δραστη;

  17. ΑΧ! ΚΥΡΙΑ ΑΓΡΕΛΛΗ!!! …… ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;;; ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ