ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μάγεψε-ταξίδεψε και συγκίνησε η συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου «100 χρόνια Μικρασία» στο ΔΙΙΚ

2
4552

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αφιερωμένη στην Μικρά Ασία ήταν η μουσική παράσταση με τον Μπάμπη Τσέρτο και
την πολυμελή ορχήστρα του χτες βράδυ στο ΔΙΙΚ στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2022.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης και εξαιρετικός ερμηνευτής  μάγεψε τους παρευρισκόμενους συμπολίτες που ταξίδεψαν σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια.
Την μουσική παράσταση «100 χρόνια Μικρασία» διοργάνωσαν ,Η Ιερά Μητρόπολη Κω-Νισύρου, η Αστική εταιρεία Κω «Ιπποκράτης», ο ΔΟΠΑΒΣ, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα & ο Σύλλογος Μικρασιατών Κω «Ο Ηρόδοτος».
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και Αγκύρας κ. Ιερεμίας, οι βουλευτές, Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παππάς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς,  ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Κω Αλέκος Μαρκόγλου και μέλη του συλλόγου, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο πρόεδρος μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Δωδ/σου Αντώνης Γιαννικουρής, ΤΕΕ Κω, Γιώργος Χρυσουλάκης, μέλη του ΔΣ του ΔΙΙΚ, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.
Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:
Κανονάκι-τραγούδι: Σοφία Μέρμηγκα
Μπουζούκι-μαντολίνο: Κώστας Ζαριδάκης
Ακορντεόν: Μάνος Γρυσμπολάκης
Βιολί: Νίκος Μήλας
Κιθάρα: Νίκος Καινούργιος
Κρουστά: Εύη Κανέλλου
Πιάνο- Επιμέλεια ορχήστρας: Γιάννης Τσέρτος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΣ..ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΒΛΕΠΩ…ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΔΥΣΤΥΧΩς ΘΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ..ΧΑΛΒΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ