ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκλονιστική διάσωση βρέφους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω | Το βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στις Πόρτες του έκαναν ΚΑΡΠΑ και το πήγαν στο ΓΝ-ΚΥ Κω

33
22128

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συγκλονιστική αλλά και σωτήρια ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω με τη διάσωση βρέφους στην περιοχή «Πόρτες» που βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του με τη μητέρα του -εκτός εαυτού- να προσπαθεί να του κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Το όχημα της Πυροσβεστικής με τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας κ. Γρηγόρη Μαυρίδη το οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα σε περιπολία, σταμάτησε και αμέσως γνωρίζοντας από πρώτες βοήθειες έκαναν οι ίδιοι την ΚΑΡΠΑ στο βρέφος και χωρίς να περιμένουν ασθενοφόρο το παρέλαβαν με τη μητέρα του και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Κω.

Ευτυχώς, το παιδί είναι εκτός κινδύνου.

 

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της πυροσβεστική και στον φίλο και συνεργάτη Γρηγόρης!,!!!!!!

    • Που βοήθησε τους ανθρώπους που συνέδραμαν στο να σωθεί το παιδάκι.

  2. Μόνο περηφάνεια σε αυτό τον άνθρωπο αξιωματικό που για πολλές φορές έχει σώσει το νησί μας με τον τέλειους χειρισμούς του σε ευχαριστούμε για όλα ο καλύτερος διοικητής που έχει περάσει από την κω

  3. Βαθιά ευγνωμοσύνη για τους κυρίους που απέδειξαν την ανθρωπιά τους και τον επαγγελματισμό τους και τίμησαν την στολή που φοράνε. Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

  4. Μπράβο σας είναι πολύ σημαντικό το έργο σας αφού εκτός από την προστασία από της φωτιές, προσφέρεται και τις υπηρεσίες σας όπου χρειάζεται, σας ευχαριστούμε!!!!

  5. Συγχαρητήρια που δώσατε μια ανθρώπινη ζωή σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζει και καλύτερο! Να είστε πάντα καλά

  6. Σε ευχαριστούμε ρε μάγκα μας έκανες περήφανους από εκεί ψηλά ο αρχηγός μας θα είναι περήφανος για εσένα να συνεχίσει έτσι ξανά το σώμα μπροστά που ήταν στο περιθώριο για αρκετά χρόνια με της προηγούμενες διοικήσεις πλην του Τσιάμη Γεωργίου.

  7. Και μια απερίγραπτη ΝΤΡΟΠΉ για τα χάλια μας!!!
    Αγοράστε ακόμα μερικά περιπολικά…

  8. Το ασθενοφόρο έμαθα το κάλεσε η μαμά μου και τις λέγανε αρλούμπες. Ρε συνέλθετε εκεί μέσα στο νοσοκομείο γιατί δε ξέρω και εγώ τι θα γινει….

    • Μη λες βλακείες το ασθενοφόρο υπάγεται στο ΕΚΑΒ το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι στη Ρόδο δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο τα παράπονα σου στο ΕΚΑΒ

    • Σιγά μην είσαι και ο Ant-Man. Πριν πριν κράξεις μάθε που υπάγεται το ασθενοφόρο.

  9. Συγχαρητήρια στην Πυροσβεστικη και ιδιαίτερα στον Υποδιοικητη Γρηγόρη Μαυριδη φίλο και συνεργάτη μας όλα αυτα τα χρόνια με την πολιτική προστασία, που χωρίς να καθυστερήσει έκανε το καλύτερο και εσωσε μια ανθρώπινη ζωή συγχαρητήρια !!!

  10. Από την μέρα που ανέλαβε ήρθε η άνοιξη ξανά από τον βαρι χειμωνα άξιος σε ευχαριστούμε για όλα είσαι η Ήρωας μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ