Τιγκάκι: Προτάσεις επαγγελματιών να κλείνει ο δρόμος στην κυκλοφορία για απογευματινές-βραδυνές ώρες

32
13503

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τιγκάκι: Προτάσεις επαγγελματιών να κλείνει ο δρόμος στην κυκλοφορία για απογευματινές-βραδυνές ώρες, μετά την ολοκλήρωση της πλακόστρωσης του κεντρικού δρόμου προς την πλατεία.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είστε /////////////… πριν 20 μέρες θυμάστε την συμπεριφορά σας?
    Μηνύσεις, ξύλο, κ.α.
    Τώρα τη ζητάτε να κοπεί η κυκλοφορία για να μην δουλεύουν τα παραλιακα μαγαζιά?
    Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που πήγαν κάποιοι από τον Δήμο να τον ασφαλτοσουν παράνομα πέρασαν αυτόφωρο, και ο ιδιοκτήτης θα περίφραξη τελείως την περιουσία του και καλα θα κανει.

    • Κατά τ’άλλα να φροντίσουν οι πουλματζηδες να βάλουν φτερά στα πούλμαν να πετάνε για να πάνε στον προορισμό τους. Ρε πόσοι ανόητοι κυκλοφορούν εκεί πέρα? Πρώτα πρέπει να ανοιχθη ένας παράλληλος δρόμος (νομιμος) και μετά το ξανασυζηταμε.

      • Μετά το ΕΛΛΕΕΙΝΟ στην Ζια, τώρα και στο Τιγκάκι. Συνεργεία αυτοκινήτων ΔΟΞΑΣΤΕ. Αντί να φτιάχνουν σωστες κατασκευές βατές για τα οχήματα, αντιθέτως κάνουν κάτι για να τα ρημαξουν. Και θυμηθήτε. Μετά από κάποιες βροχές σε πολύ λίγα χρόνια θα ξεκολλάνε ένα ένα και ας έχουν ρίξη τσιμέντο από κάτω.

  2. ο παραπάνο δρόμος δεν θα φτιαχτεί ; μόνον αυτό ούτε καν το μισό δεν είναι απο το Τιγκάκι στο επηγαδι κατούρησεν ο υπόλοιπος δρόμος

  3. Και στα ξενοδοχεία που είναι πάνω στο δρόμο βρε μπουφοιιι πως θα πηγαίνουν οι τουρίστες;με τα πόδια αν δεν περνάνε τα λεωφορεία; Ότι να ναι ..ειστε

  4. Ρε πάτε καλά να κλείσετε πρώτα τις μουσικές και μετε τα λέμε .έχετε καταστρέψει το τινκακι και μιλάτε κιόλας.

  5. Καλά είστε λογικοί στο Τιγκάκι θα κλείνετε δρόμους;; και από πού θα περνάνε ντόπιοι και ξένοι θα πογυριζουν με τα γαϊδούρια;; αντί να ανοίγουν οι δρόμοι για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας τους κλείνετε;; Με όσους έχετε διαφορές θα τους εκδικήθηκε κλείνοντας το δρόμο;; Θα κρατάνε οι τουρίστες τους χάρτες για να γυρίσουν στα παραλιακά ξενοδοχεία και θα βρίσκουν κλειστούς δρόμους;;για συνέλθετε αρκετά πια με τους παραλογισμους σας. Προεκλογικές παγίδες ετοιμάζετε για ποιον ;;

  6. ΄΄βρε γιε μου και πωσ θα παενω σπιτι μου. να κυκλοφοραω με το γαδαρο εν τουχο περασμενα φοτα κ φλασ .η γενεκα οδηγα εχει διπλομα ΄΄.

  7. Δημοκρατίας δεν είπατε ακόμα..δηλαδή το περί δικαίου και ισονομίας αίσθημα που πάει; και ποιοι είστε εσείς; έχετε αγοράσει μερίδια επί του κοινόχρηστου δρόμου;
    Δεν πάνε καλά. Τα έχουν παίξει.

  8. Τιγκάκι round 2!!! Fight!!! Κλείσε το άνοιξε το βάλε βγάλε κάνε δώσε πάνω κάτω ωχουυυυυυυυυ. Έκανε δηλωση και ο κομπάρσος εεεεε ο πρόεδρος… Έκανε το έργο ο Νικηταράς χαμπάρι δεν πήρε ο άλλος τι έγινε άμα τον ρωτήσεις δεν ξέρει τι λέει η μελέτη και τώρα ωρίμασε και η συνθήκη να κλείσει ο δρόμος….

  9. Σε πολλές τουριστικές περιοχές πάντως πολλά τμήματα πολυσύχναστων δρόμων κλείνουν. Το μέτρο αυτό ισχύει μόνο το βράδυ. Δηλαδή δύσκολο να επηρεάσει τις αφίξεις. Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και μέριμνα για έκτακτα περιστατικά και αφίξεις. Για παράδειγμα στην Ερέτρια αυτό συμβαίνει. Αυτή η γκρίνια που έχουν πολλοί και η επιτηδευμένη αντίδραση μόνο κακό κάνει.

  10. ΄΄ενοχλεί τούς τουριστες ό ήχος τών αυτοκινήτων καθώς τρώνε΄΄.ή μουσική από τα καταστήματα,όχι….

  11. Ωρίμασαν οι συνθήκες να γίνει το νησί μας μηδενικών εκπομπών χωρίς καθόλου αυτοκίνητα …. Ούτως ή άλλως ότι θέλει λέει ο καθένας να μην πετάξω και εγώ την …ακία μου

  12. Μιλάνε για θόρυβο από μηχανάκια και από λεωφορεία. Ξεχνούν όμως ότι οι πελάτες τους, στην πλειοψηφία τους , για να μην πω όλοι, είναι τουρίστες οι οποίοι δεν «προσγειώνονται» στο Τιγκάκι, αλλά αποβιβάζονται μέσω τουριστικών λεωφορείων, ή ενοικιαζόμενων οχημάτων. Ο δρόμος είναι για όλους τους πολίτες και όχι για να εξυπηρετεί συμφέροντα λίγων, που προτείνουν και ωράριο κυκλοφορίας αναλόγως με το πως τους βολεύει.

  13. ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Β.ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΣΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

    • είναι γιά μασάζ… περίμενε τό χειμώνα πού θά ξεκολλλούν οί κύβοι.(τσιμεντάρισμα όπου φεύγουν) ι.χ., φορτηγά, λεωφορεία σέ οδόστρωμα κυβόλιθων!!!!

  14. Ξέρετε ότι η μη τήρηση των νόμων,αλλά και η προνομιακή μεταχείριση

    απ την πλευρά των αρχών μερικών επιχειρηματιών,αποτελεί τον ορισμό της διαπλοκής.

  15. Είχαμε τον τυροτριφτη στην Ζιά τώρα και στο Τιγκάκι . Κλείσιμο και τα δύο, δίκιο έχουν.
    Ούτε για πεζούς είναι βέβαια, δεν μιλάμε για ΑΜΕΑ .

  16. εμαθα οτι τωρα που εγινε η αναπλαση στο τιγκακι, θα ακυρωθουν ολες οι κρατησεις. οι ξενοι το ηθελαν οπως πριν…

  17. βρε το μιχαλακι, δεν μας ειπε μονο σε ποιο κομμα βρισκεται αυτη τη βδομαδα. ενα πουλακι μου σφυριξε, κατι για ΛΕΒΕΝΤΗ!!

  18. είναι γιά μασάζ… περίμενε τό χειμώνα πού θά ξεκολλλούν οί κύβοι.(τσιμεντάρισμα όπου φεύγουν) ι.χ., φορτηγά, λεωφορεία σέ οδόστρωμα κυβόλιθων!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ