ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φωτιά σε καλαμιές στην περιοχή της Αλυκής στο Τιγκάκι (από τον αέρα επεκτάθηκε ως την αυλή του Αγ. Φανουρίου)

12
5157

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας απόψε λίγο πριν τη δύση του ηλίου, από φωτιά που ξέσπασε σε καλαμιές στην περιοχή της Αλυκής στο Τιγκάκι.

Εξαιτίας του ισχυρού βορειοδυτικού ανέμου η φωτιά επεκτάθηκε ως την αυλή του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Φανουράκη στο Tigaki star καίγοντας δέντρα στον αύλειο χώρο.

Ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων η φωτιά σβήστηκε γρήγορα και παρέμειναν σε επιφυλακή.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι σοβαροι επιχειρηματιες του Τιγκακιου. Θελετε και δρομους απο γρανιτη. Γξα καρβουνο καλοι ειστε

    • ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΑΜΟΛΗΣΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ….

      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ3FLOOR, ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΤΙΚΑ ΔΑΣΗ….

  2. Τα χορτα εχουν κυριευση τα παντα κι αυτοι κοιμουντα. Ακεφαλη ανικανη αρχη;;;;;

  3. λόγω πολλών βροχών φέτος υπάρχει μεγάλη βλάστηση !
    Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και περιπολίες σε δασικές εκτάσεις !

  4. Άντε ένας χρόνος να φύγει να πάει γιατί με αυτή την πολιτική προστασία δεν θα την βγάλουμε καθαρή.Ο επικεφαλής αντί να φτιάχνει δόντια , φυτεύει φυτά.Που να ξέρει ο άνθρωπος.Άσχετος σαν τον δήμαρχο που τον έβαλε εκει

  5. Τσιγάρακι που πέταξε κάποιος?
    Μηπως εκαιγε καποιος χορτα εκεινη την ωρα και του ξεφυγε?

    Οπως και να εχει, θα επρεπε αυτου του «εξυπνου» να του κοψουν το δικαιωμα ψηφου καθως και της αναπαραγωγης του ανθρωπινου ειδους…

  6. Δεν είδα φωτογραφία του υπευθηνου της πολιτικής προστασίας.Ο φωτογράφος εκεί ητανε,αυτός δεν πήρε χαμπάρι να πάει;Να προσλάβει ο Δήμος καποιον να τον ειδοποιεί.

  7. Κάθε ιδιοκτήτης α καθαρίζει και να κόβει τα χόρτα στις αυλές και στους χώρους του,όπως γίνετε σε όλα τα κράτη του κόσμου,κάθε ιδιοκτήτης καθαρίζει τους χορούς του δεν περιμένει ούτε από το κράτος,ούτε από τη δημοτική αρχή,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ