ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Άγιο είχε» συμπολίτης μας στο πρωινό τρομακτικό τροχαίο, στο ΑΒ στο Ζηπάρι

8
37302

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το αυτοκίνητο διέλυσε (η μηχανή πετάχτηκε απέναντι, οι ρόδες αλλού…) αλλά ευτυχώς ο συμπολίτης μας βγήκε μόνο με ελαφρείς τραυματισμούς από το όχημα, στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στην είσοδο του ΑΒ στο Ζηπάρι.

Ειδικότερα το ΙΧ με κατεύθυνση προς Ζηπάρι έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και προσέκρουσε στην είσοδο του ΑΒ, καταλήγοντας στο δέντρο.

Τέλος καλό, όλα καλά. Μεγάλη προσοχή στους δρόμους, απ’ όλους μας, ειδικά τώρα που αυξάνεται η κίνηση…

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ, ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ; ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    • Μόνο ο νικηταρας μετα απο πολα χρονια στασιμοτητας του νησιου

      διχνει τον δρόμο των έργων.Νικηταρας και ξερό ψωμί.Μακρια από τα υποκείμενα.

  2. Στο βίντεο φαίνεται και η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ασφαλτοτάπητας στο σημείο του ατυχήματος και στους σηματοδότες προς Πλατάνι – Πελεζίκι, κάτι που βέβαια ισχύει για όλον τον Επαρχιακό, τουλάχιστον μέχρι του Σταυρού το Πέραμα! Επίσης, οι σηματοδότες εδώ και χρόνια δεν δουλεύουν σωστά γιατί κανείς δεν κάνει κάτι… Έτσι, λίγη τροφή για σκέψη για τους υπεύθυνους-ανεύθυνους!

  3. ΕΠΙΣΗΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙ Η ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ……………………..

  4. Όλο με τα προμαζεματα τα έχετε όλο εμείς φταίμε. Μόνο που το 95% τον ατυχημάτων του νησιού είναι από ντόπιους γιατί δεν γνωρίζουν από οδική συμπεριφορά. Όπως και αυτό το ατύχημα όπου ο οδηγός είναι ντόπιος και Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το παλικάρι!! Άς σοβαρευτούμε λίγο και να προσέχουμε όλοι στους δρόμους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ