Προβληματισμός από την παρέμβαση εξωτερικά στο δημαρχείο και στο παλιό συντριβάνι από κάτω με την έναρξη της σεζόν

24
7190

Τον προβληματισμό τους μας καταθέτουν φίλοι αναγνώστες (έχει εκφραστεί ήδη στις παλιές φωτογραφίες στο Facebook) για τον χρόνο παρέμβασης εξωτερικά στο δημαρχείο και στο παλαιό συντριβάνι κάτω από αυτό, ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και ποιο θα είναι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της παρέμβασης.

Είναι γνωστό από τις εξέδρες που είχαν τοποθετηθεί ότι οι ρίζες των δέντρων είχαν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στο παλιό συντριβάνι και τον περιβάλλοντα χώρο του, ωστόσο η χρονική στιγμή που ξεκίνησε η παρέμβαση, με το πιο κεντρικό τοπόσημο της πόλης να γίνεται εργοτάξιο, προκαλεί ερωτηματικά, καθώς και το ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ενημέρωση (όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις) για το σχέδιο της παρέμβασης-ανάπλασης…

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε οχι και δεν υπηρξε ενημερωση! Οι ιδιοι οι ιδιοκτητες τοχαν πει στην μιση κω. Καπως ετσι τοξεραμε ολοι στην πολη..και στην τελικη, καποτε πρεπει να γινουν και αυτα ρε γα..το. Ζαλι μαυρο ηταν. Μονο το χρημα σκεπτεστε δυστυχως. Μπραβο σε οσους ειπαν να γινει. Νωρις ριναι ακομα

    • Προχωρημένα πράγματα. Από αύριο η ενημέρωση των δημοτών θα γίνεται στόμα με στόμα. Ο δήμαρχος θα το λέει στο σκύλο του και ο σκύλος στην ουρά του..

    • ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  2. Κωοι σας τα φτιάχνουν φωναζεται δεν σας τα φτιάχνουν πάλι φωναζεται πανελλαδικά είστε οι μόνοι που κάτι σας κάνουν και όλο φωναζεται ουστ

  3. Ένας χρόνος έμεινε υπομονή.Να φύγουν οι άσχετοι που μας φόρτωσαν οι δικηγόροι και το παλιό κατεστημένο της πόλης της Κω και θα ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

      • Εσϋ όμως …παλ(λ) αβέ ..ΓΚΡΟΥΕΖΑ…μην κουνηθείς ρούπι….
        Εκεί σταθερός γραφιάς!…του κατά τύχη κερδισμένου των εκλογών….

  4. Σταματήστε άσχετοι να θέλετε να παρουσιάσετε έργα.Διαλύετε το νησί.Βγάλτε φωτογραφίες χωρίς να κάνετε κάτι δεν πειράζει.

  5. Προβληματισμος???? Ποσο θα κοστισει στους επιχειρηματιες η αναπλαση της πλατειας? Την πλατεια την πληρώνουν ολοι οι Κωοι για να την χρησιμοποιούν τρεις επιχειρησεις! Το χειμωνα η πλατεια παραμενει κλειστη στο καθε κωο η ξενο επισκεπτη που θελει απλα να βγαλει μια φωτογραφια στο χωρο. Μεταλλικες κατασκευες παραμενουν καρφωμενες σε δημοτικα παγκακια που φτιαχτηκαν πριν μερικους μηνες. Ντροπη και αισχος. Ας φτιαχτει κατι για το νησι κατι για ολους μας.

    • Η αλήθεια είναι πικρή,η Δημοτική αρχή σιγοντάρει επιχειρήσεις

      Μπράβο πες τα..τον χειμώνα είναι το μόνο νησί που μοιάζει με άγονης..όλα κλειστά,αφού τα οικονόμησαν κάποιοι…τι νησί ανήκει σε όλους..και μεις πληρώνουμε φόρους.

  6. καλά κάνουν και τα φτιάχνουν, πρέπει να φτιαχτούν και είναι υποχρέωση τούς! Με δεδομένο όμως την τουριστική φύση του νησιού, είναι αυτονόητο ότι ΟΛΕΣ αυτές οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται την χειμερινή περίοδο ώστε από τέλος Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι!!! Ξεκίνησαν ΤΩΡΑ να κάνουν παρέμβαση στο λιμάνι….ε πώς να το κάνουμε, έπρεπε να είχε γίνει από το χειμώνα!!! Αυτό το έργο με τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις και τα απρόοπτα θα τελειώσει τέλος Απριλίου…Κάθε χρόνο τα ίδια , μόλις καλοκαιριάσει αρχίζουν τα έργα! Κάντε ότι είναι να κάνετε το χειμώνα!!!

  7. Σταματήστε πια τη γκρίνια. Θα έπρεπε να χαίρεστε που το νησί είναι απο τα λίγα τουριστικά μέρη της Μεσογείου που περνάει αναίμακτα τα τελευταία χρόνια τις σαιζόν. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα η Κως, και μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό, η γκρίνια δεν πρέπει να είναι επιλογη !!!!!

    • Σαν ορεινό χωριό της Πίνδου είναι…τρελάθηκες ψωνάρα;

  8. Δημοτική αρχή σε καταστρέφει ο γνωστό ΠΑΠΑτζης Ροδίτης βολευτης!!! Εκπρόσωπος της διαφ•••••

  9. Αφού το ξεκίνησαν που το ξεκίνησαν μην τους πιέζετε τουλάχιστον γιατί στην βιασύνη τους θα κάνουν κάνα έργο τέχνης.

  10. Καλα κανουν, προχωρα ΝΙΚΗΤΑΡΑ μην ακους κανεναν τοξικο ταξιδευτη, για αλλα 10 χρονια εσυ θα εισαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ