Βασίλης Υψηλάντης από Νοσοκομείο Κω: Αρχές της εβδομάδας επαναλειτουργεί ο ΕΟΔΥ Κω

18
4652

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρέμβαση Βασίλη Υψηλάντη στον ΕΟΔΥ Κω για το πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή της λειτουργίας της ΚΟΜΥ Κω του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την διαβεβαίωση που έλαβε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ αρχές της εβδομάδας θα βρεθεί λύση και θα επαναλειτουργήσει.

Η ίδια διαβεβαίωση δόθηκε και στην Υπεύθυνη του προγράμματος εμβολιασμών Κω Ιατρό κ. Νατάσα Κομίνη, η οποία όπως εξηγεί το πρόβλημα υφίσταται από το καλοκαίρι απλά τώρα έφτασε στην πλήρη διακοπή της λειτουργίας του κλιμακίου.

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποτε, λέει, ένας φτωχός που ζούσε σε ένα μόλις δωμάτιο με την πολυμελή του οικογένειά, πήγε στον Χότζα και του ζήτησε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μπορέσουν λίγο να ανασάνουν.Ο Νασρεντίν τον ρώτησε αν έχει ζώα στην αυλή του.– Έχω, του απάντησε.– Τότε απόψε βάλε και τις κότες μέσα στο σπίτι, τον συμβούλεψε ο Νασρεντίν.Τις βάζει ο άνθρωπος και πάει το επόμενο πρωί στον Χότζα.– Αγαπητέ Χότζα, είμαστε χειρότερα, σκάσαμε όλοι μαζί και με τα ζώα.– Έχεις και άλλα ζώα; τον ρώτησε ο Νασρεντίν.– Έχω, είπε ο άνθρωπος, ένα σκύλο και ένα γάτο.– Απόψε βάλε και αυτά μέσα στο σπίτι, μαζί σας.
    Τα βάζει ο καημένος και πάει ξανά το επόμενο πρωί κλαίγοντας απαρηγόρητος.
    Ο Νασρεντίν τον ρωτάει και πάλι:– Μήπως έχεις και κανέναν γάιδαρο στην αυλή;
    – Ναι, του απαντά ο άνθρωπος.– Απόψε βάλε και αυτόν και έλα αύριο.

  2. Την επομένη πάει απαρηγόρητος. Τότε ο Νασρεντίν του λέει:– Απόψε βγάλε το γάιδαρο έξω και έλα αύριο.
    Την επομένη ο άνθρωπος πάει χαρούμενος και του λέει:– Ευχαριστούμε Χότζα μου, είμαστε λίγο καλύτερα.
    – Απόψε βγάλε λοιπόν και τις κότες, αύριο το σκύλο και μεθαύριο το γάτο.Έτσι κάνει ο άνθρωπος και πάει χαζοχαρούμενος στον Χότζα και τον ευχαριστεί θερμά για τη βοήθειά του και του λέει:– Να ‘σαι καλά Χότζα μου, τώρα ανασάναμε, σε ευχαριστούμε πολύ.

  3. Ο μόνος που μιλάει με πράξεις και επισκέφτηκε το νησί για να δει από κοντά το προβλήμα με τον ΕΟΔΥ!! Μπράβο στον κ Υψηλάντη !!

  4. Τέλειο….αυτό ακριβώς, τους προσκυνάμε για ένα κομμάτι ψωμί και για την Ελευθερία που γουστάρουν αυτοί..
    Αχ ζώα που είμαστε….

  5. Και τι θα κάνουν οι μεγαλογιατροί μετά ;
    Θα αναγκαστούν να προσφέρουν στο σύνολο;
    Τρε μπανάλ!

  6. Μαυρο!!
    Αυτη δεν ειναι κυβερνηση.
    Ειναι καραγκιοζηδες.
    Ουτε γιατρους ουτε νοσοκομεια ουτε σχολεια.
    Μονο για τους βιομηχανους τους εφοπλιστες και τους μεγαλοεργολαβους ειναι…
    ε καπου καπου διοριζουν και 100.000 δραγατηδες!!!

  7. ΚΥΡΙΕ ΥΨΗΛΑΝΤΗ,ΠΑΠΠΑ,ΕΠΑΡΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΘΑΤΕ ΕΙΔΑΤΕ Κ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΔΕΝ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΟΜΕΝΟΙ

  8. Χωρίς νοσηλευτές δεν μπορείτε να δουλέψετε? Τόσοι ιδιώτες γιατροί στο νησί δεν μπορούν να φιλοτιμηθούν και να βοηθήσουν για λίγες μέρες? Ο ιατρικός σύλλογος Κω τι κάνει? Έλεος δηλαδή!

  9. Υψηλάντης στο δόγμα (σεμνά και ταπεινά). Ούτε υπόσχεται, ούτε λέει ψέματα. Σε αντίθεση με συνυποψηφιους του, που υπουργοποιηθηκαν και εξαφανίστηκαν.Ουτε στα τηλέφωνα που μας έδωσαν δεν τους βρίσκαμε. Ενώ έτερος συνυποψηφιος, μας διόρισε προεδρείο στο νοσοκομείο και στο κέντρο μεταναστών ανθρώπους από άλλο νησί και άλλο χώρο. Δεν πειράζει, έρχεται η ώρα της κάλπης. Δεδομένου και του εκλογικού συστήματος, τα δύσκολα είναι για τους συνυποψηφιους του. Συνεχίστε κ. Υψηλάντη έτσι και μόνο χαμένος δεν θα είστε. Όσο για τους άλλους, ας πρόσεχαν. Ας πάρουν ψήφους από εκεί που διορισαν. Εμείς οι απλοί ~αγνοί νέο δημοκράτες γνωρίζουμε, κρίνουμε και ψηφίζουμε.

  10. Ρε πάτε καλά…εν μέσω πανδημίας και έχετε το θράσος να λέτε ότι η σηματικότερη αυτή την εποχή υπηρεσία δεν λειτουργεί….Άντε βρήτε λαγούμι κρυφτείτε ά(χ)ριστοι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ