ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αναστάτωση με τη μη λειτουργία και της ΚΟΜΥ Κω του ΕΟΔΥ με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων

54
7193

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τα προβλήματα με τον ΕΟΔΥ τα οποία έχουν καταγγελθεί και Πανελλαδικά προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία και στην Κω με την μεγάλη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων και τις ουρές αναμονής σε ιδιωτικά κέντρα.

Ειδικότερα οι πολίτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ, να κλείσουν ραντεβού, τηλεφωνικά ή μέσω της πλατφόρμας καθώς δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες.

Συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν γίνει για το 1135 ότι δεν απαντά. Για το 14900 παρά του ότι είναι και επί πληρωμή δηλώνει ότι δεν έχει εντολή για κλείσιμο ραντεβού. Για το GOV.GR η εφαρμογή για κλείσιμο ραντεβού διαγνωστικών τεστ για COVID 19 «έχει πέσει» από τις 29 Δεκέμβρη.

Όπως καταγγέλλεται υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ! Ταυτόχρονα υπάρχουν χρονίως πάσχοντες, με σοβαρά προβλήματα υγείας και άμεση ανάγκη να κλείσουν ραντεβού για τις απαραίτητες τακτικές τους εξετάσεις και παρακολούθηση της κατάστασης τους ή για τις αναγκαίες τους θεραπείες και εδώ και μέρες «έχουν μείνει με το ακουστικό στο χέρι».

Ταυτόχρονα ο ΕΟΔΥ έχει εργαζόμενους απλήρωτους και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (για 670 εργαζόμενους δόθηκε δίμηνη παράταση μέχρι Φλεβάρη). Είναι τεράστιες οι ευθύνες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για αυτήν την τραγική και εγκληματική κατάσταση.

Ο Έπαρχος Κω Γιάννης Καμπανής και ο Δήμος της Κω διά του Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Γιάννη Καλλούδη διαχωρίζουν την θέση τους επισημαίνοντας ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για τη μη λειτουργία της ΚΟΜΥ Κω του ΕΟΔΥ.

 

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΚΟ ΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ???

    • Μας έχουν κάνει κόσκινο με τις μπουρδολογιες που εμπλέκονται. Με τις ευλογίες του τεθνεωντος ΚΟΣΜΑ, ακολουθούν τον ίδιο δρόμο Κυπαρισσίας.

      • Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Αιφνίδιος θάνατος 27χρονου την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του

        Πέθανε ξαφνικά η ψυχίατρος Ζωή Νασίκα
        Τραγωδία στο Βόλο: Μητέρα βρήκε νεκρή την 38χρονη κόρη της

        Για ποιον 80χρονο Κοσμά κλαίτε βρε μητσοταΚΟΥΛΑ ζωντόβολα!!!!!!

  2. ΗΘΕΛΕ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ… ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

  3. Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο γιός μου που βγήκε θετικός την Τρίτη το πρωί, μπορεί σήμερα να βγεί και αύριο να παει στην δουλειά (νοιώθει καλά) μετά την καραντίνα των 5 ημερών.
    Μόλις έκανε σελφ τέστ.
    Είναι εγκληματίες

    • Πάνω από ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ σας παρακαλάνε να πάτε για εμβόλιο. Κ@Π@ΝΟΙ

      • σου φταινε οι ανεμβολιαστοι που κυκλοφορεις εσυ μονο,δεν κανεις τεστ και νοσεις και μεταδιδεις.αλλα ναι εγω που δεν εκανα το εμβολιο φταιω που κανω τεστ καθε 2 μερες που δεν πηγα στο γνωστο κεντρο για ρεβεγιον και κολλησε το μισο νησι.για κουνα το κεφαλι σου και αν ακουσεις τιποτα κλεισε ραντεβου για τεταρτη δοση.

        • Όποιος δεν γουστάρει ρισκάρει τον πανηλίθιο εαυτό του. Το γνώριζουμε εδώ και δεκαετίες και πολύ περισσότερο τώρα που έχουμε πανδημία. Κάνεις το εμβόλιο? ΑΣΠΙΔΑ. Δεν το κάνεις ΜΕΘ.
          Οπότε ΕΣΥ ρισκάρεις.

      • Σαν τα κοτόπουλα πέφτετε αρχικ@π@νε και ακόμα επιμένεις σαν τον αρχιφασίστα σου, αρχι…………….

  4. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ
    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ………..
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΔΕ ΜΙΛΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΑΝΡΩΠΙΝΑ ΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ………

  5. Ο Μητροπολίτης φασίστα νίκησε τον κορονοϊό και αποσωληνώθηκε πλήρως. Πέθανε από βαρύ εγκεφαλικό λόγω ηλικίας και καταπόνησης. Ο 27χρονος http://aegeanews.gr/news/greece-society/423185/thrinos-stin-aitoloakarnania-aifnidios-thanatos-27chronou-tin-ora-pou-epine-kafe-tin-parea-tou/ η κοπέλα στο Βόλο που δεν ξύπνησε ο βολειμπολίστας και όλοι οι νέοι άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά σαν τα κοτόπουλα και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σου από ποιο μπόλι πάνε αδιάβαστοι????

    • Ξέρεις τι είναι τόσες μέρες διασωληνωμενος? Έχει διαλυθη όλο του το σώμα because of covid. Και πήρε στον λαιμό του και πόσους άλλους. Και δεν είμαι φασίστας. ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ χωρίς παρωπιδες και ταμπού. Τώρα θα λειτουργούσε αν είχε μια στάλα γνώση. Ο ΘΕΟΣ δεν θέλει θρησκόληπτους. ΠΡΟΣΕΧΤΕ εσείς πριν είναι ΑΡΓΑ.

      • ΌΧΙ βέβαια δες τα λήμματα της γκουγκλ μόνο για θανάτους εμβολιασμένων, για τις ξαφνικίτιδες έχει άλλη ατέλειωτη λίστα...

        Κορονοϊός: Πέθανε 62χρονος τριπλά εμβολιασμένος – AlfaVita – Τρίκαλα: Πέθανε 49χρονος προπονητής -Ηταν πλήρως εμβολιασμένος. – Πλήρως εμβολιασμένος 51χρονος που είχε κολλήσει κορωνοϊό πέθανε στη διάρκεια πτήσης- Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει τα εμβόλια— Στις 3 Νοεμβρίου είχε «φύγει» νικημένος απο την Covid-19 o πατέρας του -— Πέθανε 49χρονος εμβολιασμένος χωρίς υποκείμενα – Γιατρός σε ΣΚΑΪ. – Κρήτη: Πέθανε από επιπλοκές covid-19 49χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα-Κοροναϊός – Πέθανε 62χρονος ξάδερφος γνωστού ποινικολόγου – Ηταν εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις tanea.gr-– Χαλκίδα: Πέθανε 55χρονος πλήρως εμβολιασμένος- Θεσσαλονική: Πέθανε 62χρονος τριπλά εμβολιασμένος – Ζητήθηκε εισαγγελική έρευνα

  6. Κανένας δεν έχει ευθύνη; Δηλαδή η ευθύνη των εκλεγμένων ποια είναι; Ωραίος ο ψηφιακός κόσμος και οι πλατφόρμες, αλλά εν μέσω πανδημίας το κράτος, όπως και ο κάθε δήμος ξεχωριστά οφείλουν να έχουν 24ωρες τηλεφωνικές γραμμές (που να απαντούν) για τους πολίτες σε ανάγκη.

      • Μακάρι να τα διαβάζουν, και μακάρι να τους το επισημαίναμε όλοι μήπως και φιλοτιμούνταν και γινόταν κάτι.

        • Δυστυχώς δεν εϊναι μόνο θέμα φιλότιμου( ναι….και αυτό παιζει…)
          εϊναι θέμα ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!!

  7. Μήπως και για την κατάντια του νοσοκομείου φταίνε οι πολίτες; Σας ψηφίσαμε για να είστε οι φωνή μας, για να πιέσετε εσείς τις κρατικές αρχές , για να φτιάξετε νοσοκομείο, για να είσαστε κοντά στον καθένα ανθρώπινα και όχι να αποποιείστε ευθύνες.

  8. Εμείς οι Στρατιώτες τι φταίμε. Είμαστε ακόμα σε χειρότερη κατάσταση. Το 70% δεν εχει κανει το εμβόλιο ομως οι Αξκοι για την καρέκλα θέλουν να κάνουν ασκήσεις- κοπή πίτας- ευχές για το νέο έτος μόνο και μόνο για φωτογραφίες. Και ο ιός μεταδίδεται. Για να μην πω για το σύστημα του Στρατού από θέμα νοσηλείας. Όσοι έχετε πάει στρατό ξέρετε. Ας μας βοηθήσει ο Θεός

  9. Με τις ανοησιες που γραφετε θα παρετε κοσμο στον λαιμο σας… το εμβολιο σωζει… εννοειται πως νοσει κ ο εμβολιασμενος αλλα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μην το περασει δυσκολα… τα παιδια σας δεν κανουν εμβολια δεν περνετε φαρμακα διαβαστε τις παρενεργειες αν ηταν ετσι ουτε νερο δεν θα πινατε… ελεος με αυτους που εχουν παρωπίδες κ κρατηστε την αποψη μας για τον εαυτο σας, μην επηρεαζετε κοσμο κ πεθαινει… ..νοσησαμε και νοσηλευτηκε απο το στενο μου περιβαλλον , εμβολιασμενος, αθλητης κ μη καπνιστης με βαρια πνευμονια … σας λεει κατι. Πιστευω δεν υπαρχει σωστη ενημερωση στους νοσουντες … απο φοβο και αισθανονται καλα αλλα το οξυμετρο ειναι βασικο στο σπιτι και κατευθειας στο νοσοκομειο.. θα ηθελα να ευχαριστησω ενα νοσηλευτη και μια νοσηλευτρια απο λερο για το εργο τους στο covib… ελπιζω κανενας να μην περναει τετοιες πορτες … ο φοβος , η μοναξια, και να μην ξερεις πως θα εξελιχθει να μην μπορεις να δεις ανθρωπο σου σε τετοιες στιγμες σε ριχνει… υγεια πανω απο ολα και μην τυμωρειτε τον εαυτο σας… δειτε κ αλλη πλευρα…ποτε δεν βοηθαει η αντιδραση…

    • Γιατί πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα τόσοι νέοι άνθρωποι καθημερινά; Γιατί δεν καταγράφονται; Φυσικά και μας λέει όχι μόνο κάτι αλλά πολλά το ότι νόσησε εμβολιασμένος αθλητής συγγενής σας, έχετε ακούσει καθόλους τους νομπελίστες καθηγητές τι λένε για τα εμβόλια αυτά που δεν είναι εμβόλια όπως αυτά που κάναμε στα παιδιά μας και εμείς οι ίδιοι μικροί… Έχεις ξανακούσει εμβόλια π.χ για Ιλαρά να επαναλαμβάνονται κάθε τρεις-τέσσερις μήνες; Που το ξανάκουσες αυτό για εμβόλια; Πειραματόζωο σε κάνανε… Για τους νεκρούς από ξαφνικίτιδα, τους παραλυμένους και τις τόσες παρενέργειες όχι μόνο δεν λένε τίποτα αλλά τα κρύβουν επιμελώς… Η εμβολιασμένη έγκυος γιατί νόσησε και απέβαλε; Πως προστατεύει το εμβόλιο όταν ΄το ποσοστό των διπλοεμβολιασμένων και τριπλοεμβολιασμένων στις ΜΕΘ φτάνει και ή κ ξεπερνάει το ποσοστό των ανεμβολίαστων; Γιατί σκόρπισαν τόσα εκατομμύρια στα ΜΜΕ και αποκρύπτουν τα πραγματικα δεδομένα; Γιατί δεν ενισχύουν το δημόσιο σύστημα υγείας αφού τόσο νοιάζονται να μην πεθάνουμε; Γιατί δεν δίνουν εμβόλια στις φτωχές χώρες ώστε να μην έχουμε συνέχεια μεταλλάξεις; Τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ γιατί τους άφησαν απλήρωτους εν μέσω πανδημίας; Δες και την άλλη πλευρά και άσε τα Κουλά σου… Κάθε αρνητική δράση προκαλεί αντίδραση είναι φυσικός νόμος. Τις προπαγανδιστικές γενικότητες που μας λες τις ακούμε και από τους καλοπληρωμένους Ευαγγελάτους μήνες τώρα……

  10. γιατί δεν λένε στις ειδήσεις ότι πεθαίνουν τόσοι και δεν προλαβαίνουν να τους θάβουνε όπως λένε σε όλο τον εμβολιασμένο κόσμο???? Για τους λαθρομετανάστες γιατί δεν σου λένε πόσοι εμβολιάστηκαν, πόσοι βρίσκονται στις ΜΕΘ και πόσοι πέθαναν????

  11. Να κάνουν πορείες για εμβόλια στις φτωχές χώρες??? που είναι οι ΜΚΟ να διεκδικήσουν δυναμικά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των λαθρομεταναστών???? Το δούλεμα πάει σύννεφο…. Ο σώζων εαυτόν σωθείτε………..

  12. ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 5-10% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ?

    • Έχω εμβολιαστη. Εμβολιασου και εσύ να προστατευτης από μένα τον εμβολιασμενο. Πάντως εγώ εχω και άμυνα και μυαλο ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΕ.

      • Αφρικανός , τώρα που εμβολιάστηκες είσαι πολύ προστατευμένος...

        Μπουρουντί Η χώρα με τη μικρότερη εμβολιαστική κάλυψη – Δεν ξεπερνά το 0,1% έχουν καταγραφεί μόλις 38 θάνατοι μέχρι 31/12/2021.
        Μετά τις ΗΠΑ, οι πλέον πληγείσες χώρες είναι η Βρετανία με 34.796 θανάτους και 246.406 κρούσματα, η Ιταλία με 32.007 θανάτους (225.886 κρούσματα), η Γαλλία με 28.239 θανάτους (179.938 κρούσματα) και η Ισπανία με 27.709 θανάτους (231.606 κρούσματα).Η Κίνα (χωρίς το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο), όπου η επιδημία ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου, καταμετρά επισήμως 82.954 κρούσματα (7 νέα μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής) και 4.634 θανάτους (κανένας νέος).
        Η Ευρώπη μετρά 167.402 θανάτους και 1.908.708 κρούσματα, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς 95.806 θανάτους (1.574.525 κρούσματα), η Λατινική Αμερική και η Καραϊβική 29.522 θανάτους (526.414 κρούσματα), η Ασία 12.449 θανάτους (366.429 κρούσματα), η Μέση Ανατολή 8.234 θανάτους (288.554 κρούσματα), η Αφρική 2.793 θανάτους (86.618 κρούσματα) και η Ωκεανία 127 θανάτους (8.402 κρούσματα).

        • Κάθεσαι και ασχολείσαι με ένα κάρο αριθμούς στατιστικών αμφιβόλου προελεύσεως. (μην παρασύρεσαι).Απλά κοίτα τι γίνεται με τους νεκρούς εδώ στην Ελλάδα. Κοίτα πόσοι βλακωδως έχουν χάσει την ζωή τους και πόσοι άλλοι έπονται. Και τελειώνω με οτι η πανδημία έχει μέλλον. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ και ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

      • που έχεις άλλες ιδέες ποιός σου είπε ότι σε φοβάμαι; Εσύ φοβάσαι εμένα τον ανεμβολίαστο να μην σε κολλήσω και λυσσάξατε όλοι για να εμβολιαστούμε και εμείς. Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ αφού εσύ υποτίθεται ότι είσαι ασφαλής; Ή απλά κατλάλαβες ότι σε δούλευαν τόσο καιρό με την γαλάζια ελευθερία και θέλεις να κάνουμε όλοι την ίδια μακακία με εσένα για να μην γελάμε εμείς μαζί σου. Και ναι, σίγουρα έχεις άμυνα στο μυαλό γιατί δεν περνάει ούτε η σκέψη για να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα και να ξυπνήσεις. Πρόβατο ΑΣΤΡΑΒΩΤΟ

        • Εγώ δεν φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ. Απλά προσέχω για να έχω. Εμβολιαστηκε για μένα. Εσύ πρέπει για σένα. Κουκούβιαλε.

  13. Μητσοτακη που εισαι???
    Θαρθει η ωρα!!!
    Ολα τα διελυσες!!!
    Περιμενες ο πλευρης να μας σωσει???
    Μαυροοοοο!!!

  14. Έλεος Ελλάδα 2022 !!! Είμαστε μια οικογένεια με 3 κρούσματα περνουμε τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανένας!!! Πάμε στον ΕΟΔΥ δεν υπάρχει νοσηλεύτρια παραιτήθηκε μας λένε!! Που θα τα δηλώσουμε τα κρούσματα σε ιδιωτική κλινική μας λένε 30 ευρώ για rabbit 60 για pcr !!! Δημόσιο σου λέει ο άλλος!!!! Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να επέμβει !!!!

  15. Βουλευτες δεν υπαρχουν;
    μονο ευχες σε ολα τα κινητα ξερουν να στελλουν, αφου τα πληρωνει ο λαος.
    Στα προβληματα εξαφανιζονται!!

  16. καλα ο επαρχος ειναι μακραν ο τυπος του δημοσιο……..βρε πολυφημε χε…με αν δεν ειναι ευθυνη του επαρχειου κοψε τον λαιμο σου να βρεις λυση με πορους του επαρχειου

  17. Βρε πανηβλακωμενε των πουλημενων καναλιων τα στοιχεια υπαρχουν πια σε πραγματικο χρονο Κόσμος: Στοιχεία ECDC, Our World in Data 4/1/2022https://www.stelios67pi.eu/ Αλλα ποιος περιμενεις να σου τα πει ο Ευαγγελατος που βλεπεις η το Σκαι. ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!!!!!!!

    • Εγώ βλέπω τους νεκρούς που εσύ μάλλον έχεις γράσο στα μάτια. Κοίτα τον γιατρό στο Λουτράκι που πέθανε ΑΡΝΗΤΗΣ και την παιδίατρο κόρη του ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ. Κοίτα τον ΚΟΣΜΑ και πόσους πήρε στο λαιμό του. Κοίτα στις Σέρρες τι γίνεται. Αυτά δεν τα βλέπεις? Τον άλλον τον δικό μας τον φιλόσοφο τον ξέχασες? Εγώ κοιτάω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όχι τις παπα@ιές του κάθε ενός σας. Θεωρησέμε ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ. Εγώ με θεωρώ ΛΟΓΙΚΟ.

      • Κορονοϊός: Πέθανε 62χρονος τριπλά εμβολιασμένος – AlfaVita – Τρίκαλα: Πέθανε 49χρονος προπονητής -Ηταν πλήρως εμβολιασμένος. – Πλήρως εμβολιασμένος 51χρονος που είχε κολλήσει κορωνοϊό πέθανε στη διάρκεια πτήσης- Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει τα εμβόλια— Στις 3 Νοεμβρίου είχε «φύγει» νικημένος απο την Covid-19 o πατέρας του -— Πέθανε 49χρονος εμβολιασμένος χωρίς υποκείμενα – Γιατρός σε ΣΚΑΪ. – Κρήτη: Πέθανε από επιπλοκές covid-19 49χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα-Κοροναϊός – Πέθανε 62χρονος ξάδερφος γνωστού ποινικολόγου – Ηταν εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις tanea.gr-– Χαλκίδα: Πέθανε 55χρονος πλήρως εμβολιασμένος- Θεσσαλονική: Πέθανε 62χρονος τριπλά εμβολιασμένος – Ζητήθηκε εισαγγελική έρευνα

        • Εσύ ΑΦΡΙΚΑΝΕ πάνσοφε τους γνωρίζεις προσωπικά όλους αυτούς?

          Γνωρίζεις το ιατρικό ιστορικό τους και έβγαλες συμπέρασμα? Και ο καθοδηγητής σου ο ΧΙΩΤΗΣ έγραφε με ολοσελιδους τίτλους για την Ραφαέλα Καρά ότι πέθανε δύο μέρες μετά την δεύτερη δόση. Μετά από τρεις μέρες δήλωσε ο προσωπικός της γιατρός ότι ήταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου. Οπότε μην συνεχίζεις γιατί …Αφρικανός είσαι, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Για την εισαγγελική έρευνα ο καθείς μέσα στον πόνο του παραλογιζεται…. Πρόσεχε το χόμπι σου… «ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ».

  18. Αντε κυριε δημαρχε ανοιξε παλι τα καπη να χορεψουν οι γεροι να μην τυχον και χασετε τους ψηφους .

  19. Όταν είναι να βγάλεις λάδι τα μπόλια ψάχνεις το ιατρικό ιστορικό ε??? Όταν είναι για περιπτώσεις σαν του Τράγκα, του Κοσμά ή του «φιλόσοφου» που του κανες το φίλο όσο ζούσε και νεκρό τον προσβάλλεις ΑΛΗΤΗΡΙΕ δεν υπάρχει ούτε ιατρικό ιστορικό, ούτε υποκείμενα, ούτε έμφραγμα-εγκεφαλικό, ούτε μη θεραπευτικά πρωτόκολλα, σε αυτούς φταίει μόνο ότι ήταν ανεμβολίστοι ε??? Ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά ΦΑΣΙΣΤΟΠΛΕΥΡΗΔΟΑΔΩΝΟΒΟΡΙΔΗΔΕΣ. Να αγιάσει το στόμα του ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!!!!!!!!!

    • Εσύ αφρικανιβαλε? Όσο για τον τύπο που θέλεις να αγιασει το στόμα του πήγε κάποτε με πλωτό του λιμενικού στον Αργοσαρωνικό να κάνει «ΑΥΤΟΨΙΑ» στην πετρελαιοκηλίδα της περιοχής. Ψιλό γαζί όλους σας. Αλητηριος δεν είμαι . ΛΟΓΙΚΟΣ & ρεαλιστής ΝΑΙ. Όσο για τον Τράγκα κτυπαει ανελεειτα όσους έχουν διαβήτη. Ας προσέχει τώρα ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ.

    • Ούτε ανόητος. Τα ζυγίζω τα πράγματα και πράττω το σωστό. Ούτε όρκο παίρνω. Τουλάχιστον προσέχω. Εμβόλια, μάσκες, αποστάσεις, καθαριότητα. Και προπάντων δεν περνάω με ΚΟΚΚΙΝΟ. Είναι θέμα ΖΩΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ