Γιάννης Νέγρος: Ζει με 100€ του έκοψαν την σύνταξη

13
16965

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σοβαρό θέμα με την περικοπή της σύνταξής του αντιμετωπίζει μετά τα τόσα «χαστούκια» της ζωής ο αγαπητός συμπολίτης μας κ. Γιάννης Νέγρος, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του πολύ νωρίς, μεγάλωσε τρία παιδιά μόνος του, έχασε τη μια του κόρη σε δυστύχημα, έχασε ανίψια, αδέλφια και τελευταία το πόδι του.

Ευτυχώς, ενεργοποιήθηκαν γνωστοί και άγνωστοι συμπολίτες μας  και έβαλε το πρόσθετο μέλος, του αγόρασαν αναπηρικό αμαξίδιο να βγαίνει από το σπίτι μιας και ήταν κλεισμένος για πολλούς μήνες σε απομόνωση και κατάθλιψη.

Το πρόβλημα που προέκυψε τώρα με τη σύνταξη είναι ότι κάηκε το σπίτι του στη Ρόδο και έχασε τα ένσημά του και από το ΙΚΑ δεν μπορούν να βρουν άκρη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απ΄ότι γνωρίζω, ο νόμος προβλέπει αν δεν κάνω λάθος, 350 € κατώτατη σύνταξη, για όλους τους ασφαλισμένους. Το αν ο συμπατριώτης μας αποδεικνύεται ότι είναι ασφαλισμένος, γιατί δεν του χορηγείται αυτή η σύνταξη? Μήπως «συγνώμη για την ‘εκφραση», πρέπει πρώτα να κόψει το κεφάλι του? Τι απαντούν οι Κυβερνητικοί καρεκλοκένταυροι, και οι θιασώτες της Κυβέρνησης, και του Κου Μητσοτάκη.!!!!

    • Αντί να βιάζεσαι να βρίζεις, μάθε πρώτα τι ισχύει και μετά γράψε να διαβάζεις τι έγραψες να καμαρωνεις

  2. ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…

  3. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
    ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΠΙΗΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  4. Το κράτος πρόνοιας και η περιφέρεια που έδωσαν τόσες παχουλές επιστρεπτέες στα φιλαράκια τους επιλεκτικά δεν μπορεί να δώσει ένα ξεροκόμματο σε αυτόν τον άνθρωπο ??? Αλλά ξέχασα τα λεφτά πάνε στα λεφτά σε αυτό το κράτος και το νησί … βλέπω ανθρώπους που δεν τους περισσεύουν να βοηθούν αθόρυβα συνανθρώπους με ανάγκες και λεφτάδες να κλαίγονται και να τα τρώνε σε λούσα … Που είναι όλοι αυτοί οι λεφτάδες που καφιούντε ότι έβγαλαν λεφτά πολλά στην καραντίνα με την επιστρεπτέα να βοηθήσουν τέτοιες περιπτώσεις ??? Μάλλον διακοπές

  5. Στους ιδιοκτητες των ΜΜΕ εδωσε εκατομμυρια η κυβερνηση για να την λιβανιζουν.
    Για εναν ανθρωπο με κομμενο ποδι, δεν ενδιαφερεται να δοσει μια βοηθεια!! Αυτη ειναι η κυβερνηση.
    Σκληρη και αναλγητη για τους φτωχους, γαλοντομα για τους εφοπλιστες!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ