ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ηλιόλουστη, μεγαλειώδης & εντυπωσιακή η παρέλαση μαθητών-συλλόγων & στρατού στην κατάμεστη από κόσμο παραλιακή λεωφόρο Κω

18
8090

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Εντυπωσιακή και μεγαλειώδης, με ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό, ήταν η παρέλαση στην Κω, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Την  κυβέρνηση εκπροσώπησε ο ΓΓ Διπλωματίας και αποδήμου ελληνισμού Γιάννης Χρυσουλάκης, ενώ την βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Δωδ/σου Γιάννης Παππάς.

Με νεανικό παλμό η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, στα βήματα της παράδοσης με εντυπωσιακές φορεσιές η παρέλαση συλλόγων και φορέων.

Στην συνέχεια πέρασαν τα οχήματα του Λιμενικού και της Πολιτικής Προστασίας και φυσικά οι εθνοφύλακες με τον στρατό μας, καταχειροκροτούμενοι.

Από την θάλασσα σκάφη του λιμενικού απέδιδαν τιμές.

ΔΕΙΤΕ περισσότερες ΦΩΤΟ:

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ψεκασμενοι τι δουλειά είχαν εκεί;Οι ανθέλληνες παλαιοημερολογιτες σπίτια τους.Δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

  2. Δήμαρχε το νησί έχει και χωριά.Ούτε αυτή τη μέρα μπορεσες να έρθεις να τα τιμήσεις.Φοβήθηκες ότι θα έχανες τις κάμερες;Ντροπή σου.

    • Υπαρχουν και προεδροι και αντιδημαρχοι και συμβουλοι. Εκατο κομματια θα γινει ο ανθρωπος? Ντροπη σου ανωνυμε.

  3. Ωραία παρέλαση και χαίρομαι που εκτός από τα φανταράκια μας, κανένας δεν φορούσε μάσκα. Στον καθαρό αέρα και στον ήλιο, νέοι άνθρωποι δεν χρειάζονται μάσκα. Τα παππούδια ας κάτσουν σπίτι τους αν φοβούνται.

  4. Ο εμβολιολαγνος μυγιαγκιχτος Ανώνυμος ξεκίνησε στις 15:03 και σταμάτησε να γράφει στις 15:34

    Τον πείραζανε όλα.. από τους χωρίς μάσκες , μέχρι τον δήμαρχο… Μετά λόγω του ποτού που είχε καταναλώσει μέρα που είναι, σουρωμένος όπως ητανκοιμήθηκε και σταμάτησε να μας ενοχλεί..ο μπαγλαμάς..
    (Υποσημείωση.. Οι χωρίς μάσκες 70% δείχνει ότι ο κόσμος έπαψε να πιστεύει στο μουφα ηλιθιο παραμύθι,,.. Μόνο κάτι ανωνυμοι ψεκασμενοι .. .

  5. υπενθυμίζω ότι οσο ίσχυε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ Μολότοφ του 1939, όλοι εμείς οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές προσπαθούσαμε με κάθε μέσο να υποστηρίξουμε τα συνεταράκια μας του Άξονα. Μόνο όταν ξεκίνησε η γερμανική εισβολή στην ΕΣΣΔ το γυρισαμε

    https://gr.pinterest.com/pin/820710732071704617/

  6. Όντως όλοι σχεδόν χωρίς μάσκες. Σαυτους που δεν πιστευουν, ρωτήστε κι εμένα που εδώ και 4 μήνες που το περασα δεν έχω ουτε γευση ουτε οσφρηση καθόλου. Άρα ρε παιδια μήπως υπάρχει κορονοιος?

    • Μονο κουνελες!!! Χαχαχα ηλιθιους γεμισαμε, οπως ο κουνελος. Με την πανδημια βγηκαν στη φορα ολοι οι βλακες,

  7. Οι ψεκασμενοι δεν πιστευουν οτι υπαρχει κορονοιος. Ειναι ξερολες. Τους γνωριζουμε εναν εναν. Ηλιθιοι ολοι τους…

    • Γιατί σ αυτούς ανηκω και είμαι γεμάτος υπερηφάνεια!!!Δεν κατάλαβα αυτή την παραινεση ..να κάτσουν σπίτι τους….φαντάζομαι πόσο ομορφα φέρεσαι στους γονείς σου ..και στα παπούτσια σου!!!

  8. Η ημέρα αυτή πρέπει να μας θυμίζει την αξία της ελευθερίας και τη φρίκη του πολέμου. Σύμφωνα με Γερμανικά ΜΜΕ η πιο μισητή Γερμανίδα μετά τον Χίτλερ και τον Σόιμπλε ήλθε αυτή την ημέρα να μας δείξει την οικονομική κυριαρχία της πιο μισητής πολεμοχαρής χώρας της. Ποτέ πια βιασμοί θηριωδίες όπως στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο. Ποτέ πια Γερμανική πείνα και κατοχή βασανιστήρια και ολοκαύτωμα από παρανοϊκούς δικτάτορες . Όλα αυτά την ημέρα αυτή έχουν σημασία. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες μπρος στους πολέμους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ