ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανέβηκε και η εμπορική κίνηση στην Κω. Για πόσο όμως; «Νέο lockdown το φθινόπωρο θα είναι η χαριστική βολή»

11
3090

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Οικονομική ανάσα και τονωτική ένεση, μέσα στις τόσες δυσκολίες που πέρασαν τα εμπορικά καταστήματα την τελευταία διετία, αποτελεί και για αυτά η άνοδος της εμπορικής κίνησης και του τζίρου τους, τον τελευταίο μήνα.

Ευχή όλων είναι αυτή η ομαλοποίηση της τοπικής αγοράς να έχει διάρκεια και με τουρίστες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αλλά και με ντόπιους μιας και με την άνοδο της τουριστικής κίνησης ανεβαίνει ως αλυσίδα για όλους και η αγοραστική δυνατότητα.

Η μεγαλύτερη ανησυχία πάντως όλων είναι ένα νέο lockdown (παρόλο που ο Πρωθυπουργός το απέκλεισε) το φθινόπωρο ή τον χειμώνα. Κάτι τέτοιο όπως σημειώνουν θα αποτελέσει τη χαριστική βολή στην εμπορική αγορά γενικά.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος ψωνίζει ποια από τα μαγαζιά της Κω όταν όλα τα βρίσκει στο διαδίκτυο πολύ πιο φθηνά και σε μεγάλη ποικιλία ???

    • Αν δεν πιάσουμε το 75% τουλάχιστον, καλά να πάθουμε σαν κοινωνία. Θα μου πεις εμείς τι φταίμε? Δυστυχώς στο ίδιο τσουβαλι είμαστε όλοι.

    • …εκτός από το internet, πολλές φορές ψωνίζω και από τα μαγαζιά της Κω. Εσύ τι ζόρι τραβάς;
      Το σχόλιο σου, βγάζει μία εμπάθεια για το νησί!!

    • Έχει βέβαια και στο Σκρουτζ,έχει και μεταχειρισμένα στη Χρυσή ευκαιρία.τα κόλλυβα θα στα κεράσουμε.

  2. συνηθίσαμε στα lockdown ???….κάνατε και εμβόλιο ???…… συνέχεια θα το κάνετε …..δεν ξέρατε δεν ρωτάγατε σας φόβισαν και τώρα θα τρώτε συνέχεια σφαλιάρες……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ