ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακή εκδήλωση βασιλόπιτας από ΘΕΟΚΡΙΤΟ στον Αγ. Παύλο Λινοποτίου|Τα έσοδα για την Αγ. Παρασκευή Κω

0
3041

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα του Αγίου Παύλου στον Λινοπότη η εκδήλωση της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού » ο Θεόκριτος».

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά η Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννα Γραβάνη, ακολούθησε σύντομη παρουσίαση του βίου και του έργου του Μεγάλου Βασιλείου από το μέλος του συλλόγου Θεολογία Τυρίκου-Διακαναστάση.

Αμέσως μετά το χορευτικό του «Θεόκριτου» με Δάσκαλο τον Μανώλη Σφενδουράκη παρουσίασε τρεις χαρακτηριστικούς χορούς από την Καππαδοκία καταχειροκροτούμενο από όλους τους παριστάμενους.

Τέλος, ο π. Χρυσόστομος μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος απουσιάζει εκτός Κω) ευλόγησε μαζί με τον π. Αντώνιο Κασιώτη τα βασιλοπιτάκια και συνεχάρη την Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και όλους τους συντελεστές της αποψινής εκδήλωσης η οποία τιμά τη μνήμη του μεγάλου Ιεράρχη και Αγίου της Εκκλησίας μας.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Καλλιόπη Κασιώτη, ανώ ακολούθησε λαχειοφόρος για την κλήρωση της εικόνας του Αγίου Βασιλείου που αγιογράφησε ο δάσκαλος Αγιογραφίας του Θεόκριτου Μανώλης Καρογιάννης, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν για την επισκευή του ΙΝ Αγ. Παρασκευής Κω.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: ο Αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος (ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κι αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου), ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ και των σχολικών επιτροπών Μ. Ζερβός, η Δημ. Σύμβουλος Π. Κιαπόκα, η Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Α. Βρόντου και πολλά μέλη και φίλοι του «Θεόκριτου»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ