«Έφυγε» ο αγαπητός και δραστήριος συμπολίτης μας Σταμάτης Παπαδόπουλος | Ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία

11
17825

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Σταμάτη Παπαδόπουλου σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από περιπέτεια με την υγεία του (από covid 19) τους τελευταίους μήνες.

Ο Σταμάτης Παπαδόπουλος εργαζόταν στην ΥΠΑ και ήταν κάτοικος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας στην Καρδάμαινα.

Ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία της λέξης. Ένας ευγενικός και ακούραστος άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, ειδικά στους χώρους της εκπαίδευσης, του αθλητισμού και του πολιτισμού με τους οποίους καταπιάστηκε.

Είχε προσφέρει πολλά μέσα από τους συλλόγους γονέων στην διεκδίκηση-υλοποίηση του νέου σχολείου, στην δημιουργία του γηπέδου 5Χ5 στην Καρδάμαινα κλπ. Επίσης ήταν δραστήριο μέλος στον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 με μεγάλη προσφορά και στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Παντρεμένος με την Αργυρώ Πρέκα (το γένος Χατζηνικολάου) και πατέρας τριών εξαιρετικών παιδιών, του Νίκου που είναι Αξιωματικός στον Ελ. στρατό, της Κυδωνιάς-Κατερίνας η οποία είναι γιατρός σε νοσοκομείο στην Αθήνα και του Σπύρου που είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

Το ¨»τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Παρασκευή 02/07/2021 στο κοιμητήριο Χολαργού.

 

Δημοτικό σχολείο Καρδάμαινας: «ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ»       

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τη σύζυγο,τέκνα και λοιπούς συγγενείς του Παπαδοπούλου Σταματίου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα. Ο αγαπητός σε όλους μας Σταμάτης, φεύγει πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στην οικογένειά του, που τόσο υπεραγαπούσε και φρόντιζε καθημερινά, αλλά και σε μας τους φίλους του που τον γνωρίζαμε από κοντά. Υπήρξε ενεργός πολίτης με πολύχρονη θητεία στους συλλόγους γονέων του σχολείου μας και στον αθλητικό σύλλογο καλαθοσφαίρισης στην Καρδάμαινα. Η απουσία του αφήνει ένα κενό σε όλους μας, γιατί χάνουμε έναν καλό πατριώτη, φίλο και υπόδειγμα καλού οικογενειάρχη.

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων:

 

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:

 

 

ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συλλυπητήρια….Δεν έχω λόγια….Κουράγιο στα παιδιά….Κουράγιο αγαπημένη μου Αργυρώ….

  2. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του αγαπητού φίλου και συνανθρώπου Σταμάτη, τον οποίον γνώρισα μέσα απο τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων στο Γυμνάσιο Σχολείο αλλά και Λύκειο στην Αντιμάχεια. Εξαίρετος καθ’ όλα για τον πλησίον του και πάντα πρόθυμος – παρών σε ΄κάθε εθελοντική πρωτοβουλία. Οφείλουν να νοιώθουν υπερήφανα τα παιδιά του για την παρουσία του στην τοπική κοινωνία. Είμαι πεπεισμένος ακλόνητα πως στο ταξίδι του και στον ξένο κόσμο προς εμάς, θα διδάξει την καλοπροαίρεση, την ανευ ιδιοτέλεια προσφορά και την πραότητα που τον διακάτεχε.
    Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε Στάμάτη!!!
    Νικόλαος Ηλία Τάλλαρος

  3. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού Σταμάτη..κρίμα πολύ κριμα να φεύγουν άνθρωποι με αυτό τον τρόπο….

  4. Καλό παράδεισο Σταμάτη .Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!!Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

  5. τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του αγαπητου μου συναδελφου και καλου φιλου ΣΤΑΜΑΤΗ

  6. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι ξάδελφε και συνάδελφε Σταμάτη . Και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

  7. Καλό παράδεισο, Σταμάτη! Η οδύνη όλων για τον χαμό σου δείχνει την ποιότητα της προσφοράς σου στον τόπο και την κοινωνία μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα σαν φωτεινό παράδειγμα

  8. Αγαπημένε μας Σταμάτη! Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα! Όλος ο κόσμος που σε γνώρισε ή συνεργάστηκε μαζί σου, όλοι οι συγγενείς και φίλοι σε αποχαιρετάμε με μεγάλη θλίψη, χωρίς να μπορούμε να το πιστέψουμε! Πάλεψες και τυραννήθηκες με αυτή την αρρώστια με θάρρος και αξιοπρέπεια. Μας έφυγες για τον άλλο κόσμο και ήσουν μακριά μας για τόσο καιρό στην Κρήτη. Όμως η αγάπη και η εκτίμηση μας ήταν μαζί σου και μαζί σου την πήρες για πάντα, αφήνοντας την για πάντα παρακαταθήκη στα παιδιά σου, την καλή μας Αργυρώ, σε όλη την οικογένεια σου, αλλά και σε εμάς όλους! Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ