Σεισμός 5,7 R ΝΔ της Τήλου «ταρακούνησε» τα Δωδεκάνησα | Ιδιαίτερα αισθητός και στην Κω

13
17735

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,7 R σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό ινστιτούτο (5,2 σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση τον δίνει το Ευρωμεσογειακό κέντρο) ταρακούνησε απόψε στη 01:14 τα ξημερώματα τα Δωδεκάνησα.

Το επίκεντρό του εντοπίζεται 20χλμ ΝΔ της Τήλου (46χλμ ΝΑ της Κεφάλου)

Mε ανακοίνωσή του Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,  τον χαρακτηρίζει «πολύ ισχυρό

Δείτε πως τον κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου

 

Ακολούθησε μετασεισμός 4 R  (ή 3.6 σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό) λίγα λεπτά αργότερα στη 01:21 κι άλλοι μικρότεροι μετασεισμοί.

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τα σκυλιά γαυγισουν συνέχεια.Έχουμε γεμίσει ζωόφιλους που έχουν αιχμάλωτα σκυλιά που γαυγιζουν συνέχεια αδιαφορώντας για τους γειτωνες τα ζώα.

      • Τέτοια ώρα ποτέ δεν γαυγιζαν τα σκυλιά γειτόνων μου.. πρέπει να επιδοτούνται οι σαχλαμάρες…τι .. βλάκας , θέλει ν απευθύνεται και σε φόρουμ το γκαβό

      • Είναι ν απορεί κανείς για το πόσοι τσουρουφλισμένοι κάνουν τον έξυπνο, χωρίς να είναι εκεί, χωρίς να έχουν αποδείξεις για το τι μιλάς,τι στοιχεία έχεις..πολύ κάψιμο.

      • Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι ζωόφιλοι (που λες), και τα σκυλιά βρίσκουν αγάπη και φροντίδα!! Όχι σαν αυτούς που τα παίρνουν από μικρά, τα μεγαλώνουν και μετά τα παρατάνε!! Για αυτό που λες ότι γαβγίζουν συνέχεια, κάτι θα φταίει με τον ιδιοκτήτη τους. Για αιχμάλωτα σκυλιά που λες, τι προτιμάς; Να τα αφήνουν ελεύθερα και να κυκλοφορούν αδέσποτα;

        • Είμουν ο πρώτος που το ένιωσα απ την γειτονιά και μάλιστα στον τρίτο όροφο στον Φάρο και ευτυχώς που ήταν σύντομος… αλλά η βλακεία, βλακεία.

    • Πρώτη φορά το άκουσα να κλαίει πέντε λεπτά πριν τον σεισμό. Ακούνε τις χαμηλές συχνότητες που δεν μπορεί να ακούσει το ανθρώπινο αυτί.

  1. Καμία σχέση με της Σάμου…ακουγόταν ένα Υποχθόνιο γκρέμισμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ