ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανησυχητικό τροχαίο με σύγκρουση 2 ΙΧ και τραυματισμό στο 4ο Δημοτικό Κω | Το πρόβλημα με το ένα ασθενοφόρο στη βάρδια

21
23925

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ανησυχητικό τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο ΙΧ σημειώθηκε απόψε έξω από το 4ο δημοτικό στη διασταύρωση των οδών Σκ. Ζερβού και Θεοφράστου.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε μια γυναίκα -η οποία ανέμενε για αρκετή ώρα το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο βάρδιας το οποίο εκείνη την ώρα ήταν σε άλλο συμβάν- ξαπλωμένη στο δρόμο.

Η αναμονή αυτή προκάλεσε τις εύλογες διαμαρτυρίες συγγενών και περαστικών μιας και τα περιστατικά αυξάνονται καθημερινά έχοντας μπει στην τουριστική περίοδο και θα πρέπει να το δουν σοβαρά οι υπεύθυνοι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Περαστικά στην γυναίκα και να πάνε όλα καλά!!!

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΒΆΛΤΕ ΜΥΑΛΌ ΜΠΟΧΑΛΟΙ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΆΣOYN ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

      Δεν φοράτε μάσκα οι περισσότεροι, τρέχετε λες και σας έχουν τρίψει στο κ@λο με αγριοκρεμμύδα , η νεολαία έτοιμη να ανέβει στην μπάρα και οι Τριώφλοροι Κοψιμιοί παρακολουθούν την κατάσταση διακριτικά χωρίς να τολμούν να πάρουν καμιά πρωτοβουλία. ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ, ΜΌΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στις μύτες των ποδιών για να φαίνονται ψηλοί ΚΑΙ να ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που συντάσσουν οι τεμπελχανάδες σύμβουλοι του ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ για τα μάτια των ψηφοφόρων…

      • Γιωργακι το χεις ξεφτιλισει. Τα γραπτα σου και τα ανωνυμα σχολια σου απο το παρελθον μενουν εδω μεσα οπως ξερεις. Τα ιδια και τα ιδια γραφεις 10 χρονια τωρα. Μονο που τωρα αυτοπροσδιοριζεσαι ως μη κωος για να βρισεις τους κωους. Το απωθημενο σου επειδη σας σουταρε ο κοσμος. Πρεπει να ντρεπεσαι . Ουτε για γινομενες ντοματες δεν αξιζεις καημενε

  1. Τοσα λεφτα δινει η κυβερνηση σε ενισχυσεις των πλουσιων, ενα ασθενοφορο δεν παιρνει!!! Και εμεις οι ηλιθιοι τους ψηφιζουμε. Μαυρο ρε!!!!

  2. Τώρα έχουμε το θέμα με την Αγγλία Ολλανδία να ανοίξουμε τα σύνορα μετά μετά για το θέμα της υγείας. Υπομονή θα γίνει και νοσοκομείο και τμήμα ΕΚΑΒ τώρα αλλά θέματα έχουμε. Περαστικά και υπομονή 35 χρόνια κάνω αλλά τα ίδια θέματα κάθε χρόνο κάθε μέρα.

  3. Δεν έχει άλλα ασθενοφόρα.τα πήρε ολλα τα λεφτά η αστυνομία.το 2040 θα έρθουν υπομονή ακόμα λίγο.Ερχετε η ανά πτήση.ειπαρχουν πόλοι επενδυτές στα ΚΥΤ.

  4. Αυτό που όταν τύχει κάτι σε καποιον…..πέφτει από τα σύννεφα.Ενώ την προηγούμενη μέρα και την επόμενη βρίσκεται σε άλλο κόσμο.

  5. ενα ασθενοφορο, παρα τις διαχρονικες υποσχεσεις οσων πολιτικων περνούν απο το νησι και το νοσοκομειο

  6. Παιδιά λίγο προσοχή σε αυτό το σημείο. Και καλή ορατότητα έχει και φαρδύς δρόμος είναι. Δεν χρειάζεται να τρέχουν όσοι κατεβαίνουν από τη Ζερβού. Δεν δικαιολογείται κάθε βδομάδα τροχαίο σε αυτή τη διασταύρωση. Όσο για το ασθενοφόρο, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

  7. 300εκ δωρο στην φραπόρτ κανει η κυβέρνηση απο την τσέπη μας, και οι υποδομές της υγείας παραμένουν σε πρωτόγονη κατάσταση.

  8. Το ότι κοιμόντουσαν και τράκαραν δεν το σκευτικε κανείς;Φταίνε οι υπεύθυνοι η η αστυνομία που δεν έχει ένα αστυνόμο από δίπλα μας.Τελικά αποκλείεται να έχουν κάποια σχέση οι τωρινοί κατοικήσιμες του τόπου με τους παλιούς.Έχουν κάψει εγκεφάλους εδω

    • Το ‘τι σε άλλη περίπτωση μπορεί να παρεσερναν πεζο και να βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση έχοντας ένα μόνο ασθενοφόρο να μην έχει πάει ακόμη;; Αυτο δε σε πειράζει σαν πολιτη;;; Πάτε και μου φτιάχνεται I love kos, άκυρες μπάρες, παγκάκια κλπ στα γκουντης απέναντι, επενδυεται τόσα χρήματα και ένα γ.. ασθενοφόρο δεν βάζετε. Αλήθεια, τι προσπαθείτε; Να κλείσετε τα μάτια και να βάλετε τα χρήματα στη τσέπη σας η να κάνετε κάτι καλό για το νησι;; Θα χαθούν πολλές ζωές ακομη; Θα κινδυνεψουν πολλοί ακομη;; Ας κάνουμε κάτι! Είναι συνάνθρωποι μας και που ξέρεις ίσως αύριο είμαστε εμείς, τα παιδιά μας, αδέλφια..Κάντε κάτι.

    • Οταν υπαρχουν ατομα που αντι να εστιασουν στην καθυστερηση του ασθενοφορου σχολιαζουν αν κοιμοντουσαν οι οδηγοι ή αν ηταν σε ωρα απαγορευσης κυκλοφοριας, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

  9. Θερμη παράκληση Στην αστυνομία να κάνει αυστηρούς ελέγχους το βράδυ και έλεγχο ταχύτητος κινδυνεύουν ζωές εργαζομένων που πάνε στην βάρδια τους για να δουλέψουν τρέχουν σαν τρελή ζητάμε άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για παρκαρίσματα και όριο ταχύτητος Μέσα στην πόλη συγκεκριμένες περιοχές οδός Μακρυγιάννη νέα Αλικαρνασσός και παραλιακά Στον φάρο στην περιοχή την Νεα αλικαρνασσου

  10. Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθει υπουργός υγείας ή οποισδήποτε υπουργός παλαμάκια να μήν ξεχάσουμε.Αυτους αξίζουμε αυτούς έχουμε κ καλά κάνουν και μας γλεντανε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ