ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα τεράστιο «I Love Kos»: Η νέα έκπληξη στο λιμάνι της Κω!

65
8914

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα τεράστιο «I Love Kos», μια νέα καλαίσθητη κατασκευή είναι η νέα έκπληξη που είχαν προαναγγείλει τα στελέχη του Λιμενικού Ταμείου τις τελευταίες ημέρες με τις σχετικές εργασίες και την περίφραξη που είχαν κάνει στο χώρο του εσωτερικού λιμανιού μπροστά από το Δημαρχείο Κω (προβλήτα Καπετάν Χρήστου Λαουμτζή).

Η αποκάλυψη της κατασκευής έγινε απόψε παρουσία του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά και των στελεχών του ΔΛΤ Κω, του Προέδρου Κ. Χόνδρου, του Αντιπροέδρου Χ. Ναβροζίδη, του μέλους του ΔΣ Γ. Κίτση και των εκπροσώπων της κατασκευάστριας εταιρείας.

Σε δηλώσεις τους αναφέρονται στον στόχο που είναι να καταστεί το συγκεκριμένο, σημείο αναφοράς και τουριστικής ατραξιόν για φωτογράφιση κλπ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

65 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μετά τις ΕΛΙΕΣ και τα λουλουδάκια Άρχισαν τα τριώροφα οι άβουλοι Κοψιμιοί...

      Και πρώτος πρώτος θα τρέξει για φωτογραφίες ποίος άλλος;;;; Μα όλοι ξέρουμε ότι ψοφά για φωτογραφίες στις μύτες των ποδιών του ο χ…τσας ΤΕΟ ο καταστροφέας περιβάλλοντος … Και τώρα ΤΕΟντ@σ@κη βουρ να φυτέψεις την ελιά στην πλατεία Ελευθερίας μπας και φύγουνετα παιδάκια και οι μωρομάνες …

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΓΚ ΓΚΟΓΚ -ΤΡΕΞΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟ- ΜΠΡΑΒΟ- ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ- ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟ-

    • Ρε ΕΛΕΕΙΝΟΙ και θεωρήστε υποτίθεται ΚΩΟΙ, έναν καλό λόγο δεν θα πείτε? Τόσο κακία μέσα σας. Περίμενα τον Ψιτ να βγη πρώτος και από αλλού την ακούσαμε. Ότι και να κάνει κάποιος στον ΔΗΜΟ, οποιος και να είναι, θα βγη κάποιος να πει την κακία του. Μια χαρά είναι σαν ιδέα και θα αποδειχθει όταν έρθουν η τουρίστες. Αν ήταν ιδιωτικό και έβγαζαν φωτό, ο ιδιώτης θα τρελαίνοταν στο φραγκο (εννοώ στο ευρώ). Άντε γεια χολομενοι. ΞΥΔΙΙΙΙΙ ρεεε.

      • Κοκοβιε…
        εχεις να μαθεις και να δεις πολλα μεχρι της εκλογες…
        την «τακτικη κομαντο»δεν την γνωριζεις…χεχεχεχε
        γιωτομπαλο με μυαλο κοκοβιου…!!!
        Υ.Γ.το ξιδιιιιι τελικα δεν σου κανει καλο..προσεξε το!!!!
        χεχεχεεχε

      • Σε τι ακριβώς να πει κάποιος μπράβο;Αν η δικιά σου ποιότητα φτάνει μέχρι αυτό,τότε ναι.Δεν είμαστε ίδιοι ,πες με εκείνο …είναι αυτό που λένε,ποιος το λέει.

  2. Λενε κ στο χωριο μου… ισα πανω μην ερτετε καθολου πετρουμιανοι… ελατε σε 2 χρονια για ψηφους καρακιοζηδες…

    • Ιδιοκτήτης σκουνας προφανώς, που για «τριάκοντα αργύρια»φοβάται να φωνάξει ότι αγαπά την Κω μην ακούσουν οι»Πετρουμιανοι»και θυμώσουν. Μυαλά της πουλας. Έννοια σου, και αυτοί μπροστά στο χρήμα θα μας ξαναγαπησουν όταν οι καιροί το επιτρέψουν, τουλάχιστον όσο και όπως τους αγαπάς εσύ. Βοιδι.

  3. Πεταμένα λεφτά, άνευ ουσίας. Σε 2 χρόνια που δεν θα ανάβει γιατί δεν θα συντηρείται θα καταλήξει στο εργοτάξιο του δήμου και αυτό.

  4. για 6 μήνες του απαγορεύεται η έξοδος μετά τις 9, με εξαίρεση τις 10 τελευταίες ημέρες που μας έκανε δώρο η Κυβέρνηση μια παράταση για να μην ζηλεύουμε τους αλλοδαπούς. .σήμερα έριχνε πρόστιμα η τσατσά του πολιτεύματος οδηγούς χωρίς SMS στην είσοδο της πόλης..I LOVE Δρομοκαΐτειο .

      • Το αφεντικο σου ειναι..δεν το γνωρισες κοκοβιε;;;
        χαχαχαχχα
        ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι!!!
        χαχαχααχ

  5. κιτς (γερμανικά: Kitsch), πιθανότατα γερμανικής καταγωγής, χρησιμοποιείται κυρίως υποτιμητικά για την περιγραφή έργων τέχνης ή εν γένει αντικειμένων των οποίων η αισθητική θεωρείται ψεύτικη, επιτηδευμένη ή ευτελής, στερούμενη βαθιάς σκέψης, και με αποκλειστικό σκοπό την τέρψη του θεατή για οικονομικό όφελος.Συχνά ταυτίζεται με την έννοια του κακού γούστου.

  6. Γιουσουρούμ! Η Κως κύριοι έχει τοπόσημα πολλά και σοβαρά. Δεν έχει ανάγκη από πλαστικά λιλιά.

  7. Πω πω γκρίνια λες και δεν θέλετε το καλό του νησιου .οτι και να γίνει ακόμη και ολόχρυσο θα το κακολογισετε. Γιατί αραγε; ακόμη και να χαλάσει θα βάλουν άλλο .όλες οι πρωτεύουσες και τα τουριστικά κέντρα το έχουν .αύριο θα τρεχετε όλοι με τα κινητα στο χερι για φωτο. ανοίξετε λίγο το μυαλό και την καρδιά σας. Φτανει πια τόση κακία.

  8. Εντάξει..κάτι μέτριο που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα μέρη!!!απλά της μπορούσε να μπει κάπου αλλού!

  9. Ρε παιδιά η μανία σας να μιλήσετε είναι τεράστια ! Όταν υπάρχει ο Πρόεδρος ,η παρουσία του Αντιπροέδρου νομίζω είναι περιττή…ο Αντιπρόεδρος αναπληρώνει τον Πρόεδρο..αλλά πως θα επιτύχουμε την εκλογή μας,μιας και μας ξέφυγαν αυτες οι εκλογές..Άλλο η συμμετοχή και άλλο ο ρόλος πουψάχνπυν κάποιοι..

  10. Αυτό το κακής αισθητικής πράμα θα είναι η ταυτότητα της Κω; Ελπίζω η επομενη δημοτική αρχή να το βγάλει.

  11. Μπραβο παιδια!!! Μην ακουτε τους μιζερους!!! Αυτοι τελειωσανε!!! Παμε μπροστα με νεους ανθρωπους και νεες ιδεες. Με δουλεια και αγαπη για το νησι μας!!!!***I LOVE KOS***

  12. Έλεος.Κιτσαριο και δόξα το θεό.Σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται αυτά και μαλιστα πολύ σπάνια πλέον.Τι είδος τουρισμό έχει η Κως έχετε καταλάβει;Ξυπνάτε αν δεν μπορείτε σπίτια σας.Δεν θα τα διαλύσετε όλα άσχετοι.

  13. Instagram και Facebook έχουν πάρει φωτιά μέσα σε λίγες ώρες και οι σνομπ εδώ ανώνυμα έχουν πάρει φωτιά. Γιατί; Γιατί οι μισοί χάσατε την καρέκλα και δεν θα την ξανά πάρετε ποτέ με μαθηματική ακρίβεια και οι άλλοι μισοί χάσατε την μαρμίτα. Δεν σας βλέπουν όμως. Από εχθές τους εκθειάζει όλη η κοινωνία, όπως τους εκθείασε και με άλλες καινοτομίες και μπράβο τους. Το αξίζουν. Που σταμάτησε το έργο των προηγούμενων; Είχαν τόσο ικανά στελέχη; Πάντα στον καθρέπτη μπροστά και κάντε την αυτοκριτική σας μίζεροι. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και όλα τα στελέχη του, έχουν αλλάξει το κλίμα. Μια μεγαλύτερη βάση στα χωριά θέλουμε και μην ακούτε κανέναν, η διαφορά είναι αισθητή.

  14. Άνεργος. Όταν θα φτάσει αυτή η ώρα θα έχεις δουλειά θα σε πάρουμε για συντηρητή βλάκα τι νομίζεις όλοι είναι τεμπέληδες σαν βδι σένα Κω και άνεργος = τεμπέλης

  15. το μήνυμα συνήθως το βλέπουμε σε αναμνηστικές μπλούζες ή καπέλα.
    Δεν δένει με τη γραφικότητα του λιμανιού και του κάστρου !
    Τα αντίστοιχα της Μαρίνας είναι ποιο διακριτικά.

  16. Για κόστη, ρώτα τον αφέντη σου. Ξέρει αυτός, ολόκληρη η Κως»μπαρκάρει»στο αμφιβόλου πραγματικού κόστους καράβι που στήθηκε για την ανάπλαση της πλατείας πριν την Μαρίνα. Ο μάγκας που κολυμπά στο ξεροπήγαδο που έφτιαξε με τα χεράκια του είναι αυτός. Κάπου στο βάθος, είσαι και συ. Σε αυτό που καλείται ΠΆΤΟΣ.

  17. Ωραια ιδεα,αλλα τη νυχτα με φως νομιζω πως οι φωτο των προσωπων θα καιγονται…κατα τα αλλα,καταντησαμε ενα νησι που αντι να εχει οροσημο τον Ιπποκρατη κ τα ποδηλατα,γεμισαμε καρδουλες παντου…!!Εχω μια προταση:βαλτε και στην Καμαρα ενα πλεγμα να βαζει ο τουριστας κλειδαριες-για να κλειδωσει την αγαπη του-και ετσι να ολοκληρωθει το χρηματοδοτουμενο εργο «Αγιος Βαλεντινος-Κως-Μοναδικως προορισμος»…!!

  18. Μην είσαστε βλάχοι, ρε σχολιαστές της ………. Πείτε και ενα μπράβο. Ξέρετε πόσες φωτογραφίες θα βγουν σε αυτό το σημείο και θα τις βλέπουν με ωραίες αναμνήσεις οι πελάτες του νησιού μας? Μονο κακίες και εξυπνάδες ξέρετε να λέτε. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οποιους το σκεφτηκαν και το εκτελεσαν

  19. Έχουν κάνει την ΚΩ, μια παιδική χαρά,,.. Πιστεύω το σκεφτήκανε από την κωμωδία I love karditsa..!!.. Έτσι έχουν καταντήσει την ΚΩ.. Μια κωμωδία….

  20. Είναι μια πολύ ωραία κίνηση. Η πόλη της Κω χθες που κατέβηκα ξανά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
    Όμως πόσο δύσκολο σας είναι, κύριε δήμαρχε και αξιότιμα μέλη της κυβέρνησης, να ανεβείτε να επιθεωρήσετε το χωριό;
    Δρόμοι καρμανιόλα για ατύχημα κάθε λεπτό, κάγκελα όλα σαπια και σκουριασμενα μέσα στο καμάρι, δημοτικός φωτισμός πάνω στο χωριό και στην παραλια που ανάβει ένας στύλος ανά 4, σκουπίδια, ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΎΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Η ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  21. Αλλά συμφωνώ με ένα άγαλμα με διαγωνισμό… Φθηνό εκεί γύρω στα 100 – 200χιλιαρικα..ξερεις εσύ

  22. Τίποτα δεν σας αρέσει,για αυτό μένουν όλα πίσω,ότι και να κάνει η δημοτική αρχή βρίσκετε αφορμή για να ρίξετε χολή,

  23. Απόλαυση να βλέπεις τους μποχαλαράδες να βγάζουν οι ίδιοι χολή για το μποχαλόνησο τους! αχαχαχαχαχαχαχα

  24. Στο Παρίσι οταν γίνονταν ο πύργος του Αιφελ υπήρχε μεγάλη αναταραχή. Φωνές πολλών Γάλλων οτι θα καταστρέψει την Πόλη του φωτός, χαρακτηρίζοντας τον πύργο »κιτς» κτλ. Τωρα πηγαίνουν τα ερωτευμένα ζευγαράκια – απο όλο τον κόσμο-ρομαντικά χεράκι χεράκι ακούγοντας Εντιθ Πιαφ. Τί θελω να πω. Δεν συγκρίνεται φυσικά ο πύργος του Αιφελ με αυτό το I LOVE Κos αλλα η πόλη εξελίσσεται. Οντως τοπόσημα στο νησί υπάρχουν πολλά. Δεν πρέπει να καταστραφούν αλλα καλό θα είναι η πόλη να μπορεί να αλλάζει οπτικά – εστω και με αυτές τις μικρές πινελιές χρώματος. Θα θυμηθώ τι έγινε οταν άλλαξε η πιατσα των ταξί. Χαλασμός Κυρίου. Τωρα τι ωραία ειναι η βόλτα εκει. Για να καταλήξω. Οι πόλεις, οι πολίτες, η κοινωνία γενικά εξελλίσονται. Την ιστορία της πόλης μας την ξέρουμε και ειμαστε υπερήφανοι για αυτήν. Ας αφήσουμε λοιπόν κάτι στην πόλη σαν μια μικρή πινελιά αλλαγής. Σας ευχαριστώ

  25. H Κως δεν είναι μεγαλούπολη ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. Είναι νησί και πρέπει να κρατάει το χρώμα του. Τι καρακιτσιαρό είναι αυτό;

  26. Δηλαδή αυτό το τεράστιο έκτρωμα θα «κοσμεί» από εδώ και στο εξής το -κατά τα άλλα πανέμορφο- λιμάνι μας? Αντί να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάτι πρωτότυπο, όμορφο και ταιριαστό, σκεφτήκατε αυτό? Για τους 5-10 που θα θέλουν να βγάλουν selfie για τα social media?

  27. Αν έμπαινε ο Ιπποκράτης ,πάλι θα φωτογραφιζονταν αλλά θα είχε ένα κύρος.Θα γινόταν γνωστή η Κως αλλά με τοποσημο.Λαθος η τοποθέτηση του στο συγκεκριμένο σημείο της Κω.

  28. Επομενος σταθμος το GNTM….. ετσι οπως το πατε…….ΠΟΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ??????

  29. Τακιμιασανε ηλιας και δημητρης? Καταντια!!! Ο καθενας εχει διαφορετικο υποβολεα!!! Και προφανως διαφορετικη επιδιωξη!!!.

  30. Γιαυτο τουλαχιστον ας μας εξηγησει ο Δημαρχος, με ποιο κριτηριο επιλεγει συνεργατες και με ποια προσοντα αυτοι παρεμβαινουν στον δημοσιο χωρο, με τετοιες πρωτοφανεις, αδοκιμες, αστοχες και ενοχλητικες μεθοδους, που αρχιζουν και τελειωνουν στο επιπεδο του σχολικου αστειου. Μηπως ξεχασαν να αξιοποιησουν το ετερο slogan… I DID IT IN KOS??? Και αυτο σταμπα σε μπλουζακια της δεκαετιας του ’80 ηταν. Τελικα η ημιμαθεια σας, οπως παντα καταφερνει να επιπλευσει, παρεα με τους φελλους.

  31. Βάλτε το σύμπλεγμα του Ιπποκράτη που είναι στον ανθοκηπο στο συντριβάνι – λεμονιστυφτη στο λιμάνι.
    Αυτό είναι το σωστό τοποσημο , στο σωστό σημείο, είσοδος προς τον πλάτανο

  32. ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ?

  33. Βάζω στοίχημα ότι ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που διαμαρτύρονται είναι 50+. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία αυτής της κίνησης στα social media, μιας και δεν είναι της γενιάς τους. Επιπλέον που ήταν ρε παιδιά τόσα χρόνια, όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες / αρχιτέκτονες, και, παρόλα αυτά, το νησί ήταν στο έλεος του Θεού; Και τέλος με τι τουρίστες νομίζετε ότι δουλεύετε κύριοι; Με την αφρόκρεμα της Ευρώπης; Που ξυπνάνε και κοιμούνται με Beethoven και θέλουν να έρθουν στην Κω για να ανακαλύψουν τον Ιπποκράτη; Αν ναι είστε κακά γελασμένοι.

  34. Λυπηρό θέαμα
    Πιο λυπηρό το περιεχόμενο των γραφομένων που αντέχουν κ ανέχονται την στάλα στάλα υποβάθμιση του νησιού !
    Δεν είναι θέμα επιχειρημάτων
    Η Αφροδίτη της Μήλου είναι κλασικό αριστούργημα
    Δεν διαπραγματεύεται
    Να επιλεγεί μόνιμη επιτροπή για τις παρεμβάσεις
    Υπερπαραταξιακη με μετριοφρονες με αποδεδειγμένη αισθητική οχι απόλυτοι κ άκαμπτοι
    Δεν υπάρχει εμένα μου αρέσει ….
    Ας δουν το καρακιτσαριό τους στο χώρο που ζουν Η Κως του Ιπποκράτη δεν είναι Λαρισσα «σι μπιζακι»
    Ο ποιοτικός τουρισμός θα δει όλα αυτά κ θα αλλάζει τόπο προορισμού
    Συγκεντρωθείτε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ