Έφοδος της Αστυνομίας και τσουχτερά πρόστιμα σε «κορωνοπάρτυ» χτες βράδυ σε αποθήκη σπιτιού στο Ψαλίδι

93
17151

Έφοδο πραγματοποίησαν αστυνομικοί του ΑΤ Κω χτες 25 Μαρτίου , κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας, γύρω στις 19:30  σε αποθήκη οικίας στο Ψαλίδι.

Ειδικότερα, εντός της αποθήκης βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και έξι ακόμα άτομα που παραβίαζαν τα ισχύοντα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Έτσι, στον ιδιοκτήτη της κατοικίας επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ (ως διοργανωτή της παράνομης συγκέντρωσης) και στα υπόλοιπα έξι άτομα πρόστιμο 300ευρώ στον καθένα.

Με εντολή εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛ ΣΠΙΤΗ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

  2. Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία επιτέλους γιατί μερικοί παίζουν με την υγεία μας συγχαρητήρια στον κ.Ταξιαρχο ξεκινάτε άριστα

  3. Τα μεγάλα κεφάλια που κάνουν τραπέζια 20 40 κκκκκ άτομα γιατί δεν τα πιάνεται?? Μέσον παντού δεν ντρέπονται λίγο κ εκεί η γειτονιά θα έπρεπε να ντρέπεστε. Λίγο έχει ο Θεός γυρίσματα

    • Εσύ που ξέρεις αυτά τα μεγάλα κεφάλια που τραπεζωνουν 20 ή 40 άτομα έπρεπε να τα καταγγείλλεις και αν πράγματι δεν τους έκαναν όσα ο νόμος ορίζει, τότε να έβγαινες με θάρρος και να το κατεθετες. Γιατί πρέπει να ντρέπεται η γειτονιά και όχι εσύ που καλύπτεις με την σιωπή σου ανομους γλυψιματιες? Ή μήπως είναι απλώς λόγια του αέρα που μέχρι να φτάσουν σε εσένα έβαλε ο καθένας αλάτι, πιπέρι και αλατοπιπερο, λάδι, ξίδι και λαδοξιδο? Ή μήπως είναι δικά σου και βγήκες να το παίξεις θιγομενος και καθόλα νόμιμος κάτοικος που βλέπει, ακούει, αλλά είναι τυφλός και μουγκός σαν όλα τα θρασύδειλα ανθρωπακια?!!

  4. Εσύ αγόρι μου ξεκινά τό 👅👅 από την κορυφή ως τα νύχια (απευθύνομαι στον στρατιωτικό)

  5. Εγώ πρόδωσα το Χριστό για τριάντα φράγκα ασημένια και θα αφήσω το γείτονα που τον αγαπώ η μάλλον τον φθονω.

  6. Ότι λέει ο νόμος τέρμα αν δεν μπορείτε μέσα στα καβουκια σας ευκαιρία κάτι να πληρώσετε μια φορά δηλαδή ο γονιό σας όχι εσείς γιατί ακόμα ζητείται με τον μπαμπά και την μαμά

    • Στρατιωτικέ !!! Μαζέψου και τράβα να φυλάς τα σύνορα ! Εμἐίς δεν έχουμε τον μισθουλάκο σου , ούτε έχουμε πατέρα και μάννα να μας ταϊζουν !! τον μισθουλάκο σου εμείς τον πληρώνουμε από αυτά που μας κλέβει η κυβέρνηση που προσκυνάς ! Προσκυνημένε και κλείσε το στόμα σου ! Τράβα να μάθεις που βρίσκεται ο Στρατηγός σου ο Φλώρος (όνομα και πράμα), που βρίσκονται οι ανώτεροι σου και μετά να μιλάς ! από το πρώτο μνημόνιο , Παραδώσατε την Ελλάδα στους κατακτητές!!! Δεν αντιδράσατε !! Τώρα ο κοροδοϊός σε έβλαψε !! Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ !! Η χώρα τελεί υπό κατοχή και οι νόμοι είναι παράνομοι ! Μπάσατε μέσα τους λάθρο μαζί με τις αρρώστιες τους και κάνετε τις κουβερνάντες και τις καμαριέρες τους ! Αυτοί είστε !!! για τα μπάζα όλοι σας !

      • Αν και Κωος θα σου απαντήσω εκ μέρους του προμαζωματος…αυτός εδώ μένει μόνος του, πληρώνει ενοίκιο, ΔΕΗ , ΟΤΕ και όλα τα υπόλοιπα. Εσύ και εγώ, μένουμε στα σπίτια μας..μας ταιζουν οι δικοί μας ..αυτός πληρώνεται και ακουμπάει τα χρήματα του σ εμάς ..αυτός φυλάει σύνορα όπως λες, γιατί σύνορα είμαστε..τώρα επειδή ένας είναι μακακας. Δεν σημαίνει ότι είμαι και όλοι .ας είμαστε εμείς οι κώοι καλύτεροι για να είναι και αυτοί.

        • Είσαι ανεκδιήγητος...όταν υποστηρίζεις έναν τυχοδιώκτη φασίστα ,ρατσιστή που βρίζει ΟΛΟΥΣ τους ντόπιους.

          Ότι σχόλιο αναρτήσει, βάλλει κατά των κατοίκων του Νησιού..τα λεφτά που αμοίβεται ,βγαίνουν απ τα έσοδα που έχουν τα Νησιά που οφείλει να υπηρετεί. Είσαι ανεκδιήγητος, κοίταξε και σύγκρινε ποσοστά του ΑΕΠ απ την Κω και το γιδοχώρι του.Έχεις διαβάσει ποτέ σου προυπολογισμό?Ξέρεις ότι ζει σ έναν γυάλινο κόσμο με εξτρά,εκτός έδρας επιδόματα,δωρεάν εξετάσεις.επιδοτήσεις εισιτηρίων, ενοικίων και αντί να φυλάει κερκόπορτες,φτύνει…. ξέρεις αυτοί του Hot Spot,γιατί πηγαινοέρχονται ανά 2 εξάμηνα?

        • Απίστευτο μίσος και χαιρεκακία από κάποια ζωντόβολα που στάζουν χολή κατά των ντόπιων..ακόμα και στο Μποντρούμι απέναντι να πας ,θα βρεις πρώην Κώους Μουσουλμάνους να δακρύζουν και τα τυρόγαλα ποτίζουν φαρμάκι το μέρος που ήρθαν να ξελιμάξουν. Γυναικ@τό, όσες φορές του είπα να δημοσιεύσουμε τα επίθετα μας, τα κάνει πάνω του, ο βλάκας που ύψωσε και σημαία για τους νεκρούς προγόνους του, στην επέτειο ένα βήμα απ τα σύνορα,βρίζοντας τους κατοίκους της περιοχής που ήρθε να φυλάξει…και κάτι @λάκες τον υποστηρίζουν.

      • Καλύτερα να μετράμε όλοι τα λόγια μας. Ούτε οι Κωοι δημιουργούσαμε πάντα πλούτο ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι ζούσαν πάντα εις βάρος μας… Να θυμηθούμε λίγο ότι οι Κωοι δούλευαν λατζα σε ΗΠΑ και Αυστραλία προ 1970. Πώς ο τουρισμός ξεκίνησε ουσιαστικά με το Ξενία,τη Χούντα και το club med στο νησί. Να πούμε ότι από καλή τύχη προσαρτηθηκαμε το 1947 στην Ελλάδα. Να πούμε ότι οι στρατιωτικοί θα μας φυλάξουν όταν χρειαστεί και ας αφήσουμε τις κατινιες. Κάρφωμα υπάρχει σε όλη την ελληνική επαρχία. Στο εξωτερικό χαρις σε αυτο εφαρμόζονται οι νόμοι. Συνεπώς έτσι ήταν και έτσι πάντα θα είναι. Από εκεί και πέρα «κακός νόμος, αλλά νόμος»

        • χρησιμοποιώντας επιθετικούς τοπονυμικούς προσδιορισμούς, προσβάλλοντας βόλους τους ντόπιους ανεξαιρέτως και μάλιστα ένστολος… ο πρώτος που θα φύγει θα ναι αυτός Μεσιέ..ο Τουρισμός δεν αναπτύχθηκε με τον τρόπο που λες και στο εξωτερικό δεν λειτουργούν με καταδυτικές καταγγελίες,όπως εδώ… θυμάσαι μέχρι πριν κάποια χρόνια πόσοι πήγαιναν να πληρωθούν για συλλογές πληροφοριών;είσαι στα χαμένα εντελώς και να μετράς τις βλακείες σου,αν δεν ξέρεις.

        • Καλά είσαι βλάκας; εννιά στα δέκα σχόλια του σαχλαμάρα στρατιωτικού

          αφορούν ύβρεις και χλεύη κατά των κατοίκων του νησιού και μιλάς για μέτρημα λόγων;πόσο πιο ..λάκας να είναι κάποιος;το προαιώνιο εμφυλιοφυλικό μίσος που μας κόστισε τόσο αίμα εκπροσωπείται από έναν αγράμματο βλάκα,πιστού Παυσανία και μιλάς ότι θα σου φυλάξει και τα σύνορα..άντε μπετόβλακα που θα υπερασπιστείς έναν γιαράβλαχο τρισάθλιο φασίστα.

    • ΠΡΟΣ ΚΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ !
      Αν δεν φυλάξουμε εμείς οι νησιώτες τα σύνορα μην περιμένουμε από τον Ελληνικό Στρατό. Στρατιώτες που ελευθέρωσαν την Πατρίδα ήταν κάποτε ! Και ήταν άμισθοι. Και είχαν ψυχή ! Είχαν λεβεντιά! Τώρα έχουν γεμίσει τα στρατὀπεδα οι λαλάδες !
      Ξέρεις τι μάθημα κάνουν οι αξιωματικοί στους Νεοσύλεκτους Στρατιώτες σε Μυτιλήνη , Χίο , Σαμο , Κω?άκουσε λοιπόν τι τους μαθαίνουν ! «Να αγαπάτε και να αγκαλιάζετε τους λαθρομετανάστες! Η Σημαία μας είναι ένα σκέτο πανί! Οταν θα μας επιτεθεί ο Εχθρός, εσείς δεν θα σκεφτείτε τίποτα! Να τρέξετε να προστατέψετε τον εαυτό σας , την γυναίκα , την γκόμενα και το παιδί σας «! Αυτή την εντολή έχουν , αυτά κάνουν ! Τα έχουν καταγγείλει στρατιώτες και έχουν κατατεθεί εκεί που πρέπει. Εσύ περιμένεις να μας σώσουν ΑΥΤΟΙ οι στρατιωτικοί? Διακοπές κάνουν στα νησιά μας. Για τον μισθουλάκο μπήκαν στον στρατό και παίρνουν και έξτρα επιδόματα όταν υπηρετούν στα νησιά !

  7. Δεν είναι θέμα ρουφιανιάς, ο άλλος που κάθεται μέσα και τηρεί τα μέτρα.. γιατί αυτό είναι το σωστό, κάποια στιγμή θα φτάσει στα οριά του όταν βλέπει συνεχώς κάποιοι να κάνουν ότι γουστάρουν. αποκλύεται πρώτη φορά να μαζεύτηκαν. Και εαν οι άνθρωποι αυτοί είναι απο διαφορετικά σπίτια, ο ένας να είναι άρρωστος αμέσως υπάρχει κίνδυνος να μολυνθούν 6 διαφορετικά σπίτια! Ε συγνώμη κιόλας κάποιοι θέλουμε να ανοίξουν κάποια στιγμή τα μαγαζιά μας. οχι να γεμίσουμε τώρα.

      • Καλά τα λες, μας πρήξανε με τον ψευδο-κορονοιό, μας παραμυθιάσανε ότι η Γη είναι στρογγυλή (άκου στρογγυλή!), μας πουλήσανε ιστορίες ότι ο άνθρωπος πήγε λέει στο φεγγάρι. Αμάν πια.

  8. Σίγουρα δεν περιμένεις από τον γειτωνά σου να σε καρφώσει, εδώ άλλα σοβαρά που οφειλουν να καταγγέλονται και τίποτα..
    Αλλά αυτό που κάθονται μέσα τα παιδάκια, που έχουν στερηθεί τόσα και δεν καταλαβαίνουν κιόλας
    και παιδευόμαστε οι γονείς ολη μερα στο σπίτι να τα απασχολήσουμε να περασουν καλα κτλ κτλ και δεν μπορούν ολόκληροι μαντράχαλοι λίγο να μαζευτούν να είμαστε λίγο πιο ασφαλείς όλοι.. έλεος

    • Υπευθυνοτητα λεγεται. Αμα δε σ αρεσει τραβα ζησε μονος στο βουνο. Οι νομοι ειναι για να τηρουνται.

  9. Ρε πατε καλα;μας γραφει κανονικα ο παρτακιας και μεις θα λεμε ρουφιανια την μονη υπευθυνη σταση να τον καταγγειλει;αν βγει ενας απο κει θετικος και κολλησει συναδελφους και το παιδι σου στο σχολειο ,θα φταιει που δεν πηραμε…νωρις μετρα;

  10. ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΕΝΤΟΥΝ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ Η ΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Κ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ Β…..ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΛΙΟΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΣΚΑΣΤΕ Κ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ …… ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΒΛΑΚΕΣ

  11. ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ΛΙΓΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝΕ…………..
    ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΩΗΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

  12. Χαλαρώστε λίγο εσείς οι πολιτικοί που μαζεύεστε 30 40 άτομα και ψεύτοτρώτε!! (Σωσσσσττοο)

  13. Plaka kanete twra!
    Sugnwmh otan ekanan koronoparty gnwstos epixeirhmatias ths kw me stelexhths astynomias k ton epitimo kalesmeno ton k.pappa sto mastixari …tote den etrexe kastano as poume…eleos dld

  14. Είστε άθλιοι. Άλλους και άλλους δεν ξέρετε να τους γράψετε ενώ κυκλοφορούν έξω, αυτοί που ήταν σπίτι σας πείραξαν. Παλιό ρουφιάνοι.

  15. Έτσι κι αλλιώς, έτσι είναι η Κως, υπάρχουν ρουφιάνοι σ’όλο τους το μεγαλείο από την κορυφή ως τα νύχια. Μήπως έχουν τελικά ποσοστά και στις καταγγελίες? Κάντε κάνα ντου στα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν σε λίγο αν είναι νόμιμοι στο προσωπικό κύριοι της λεγόμενης αστυνομίας και της επιθεώρησης … Εκεί να δείτε τι θα γίνει.

  16. Επτά άτομα. Χθες ……….πόσα άτομα ήταν με την αστυνομία παρών; Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα όλα γίνονται με δύο σταθμά! Καλά είναι να τηρούνται τα μέτρα αλλά όχι μόνο από ορισμένους

  17. Εάν ο έλεγχος και η εφαρμογή του ήταν ΙΣΟΣ απέναντι σ όλους τους πολίτες

    Θα το δεχόμουν,αλλά υπάρχουν τεράστιες αποκλείσεις και εξαιρέσεις..θα αναφέρω τα Αll inclussive που καθαρίζουν και τακτοποιούν διπλάσια και τριπλάσια,όπως και κάτι βίλες στα βόρεια προάστια,όπου δικηγόροι, ξενοδοχοί ,γιατροί και λοιποί κάνουν μπάρμπεκιου στους κήπους στα φανερά και πολύ προκλητικά…για αυτό τελείωσε η περίοδος χάριτος στον Φασισμό του γουρλου..για το φασιστήρι ,που λέει ότι είναι στρατιωτικός ας καμαρώνει σαν όργανο χουντικού χάρτη.

  18. Η αστυνομια τη δουλεια της εκανε..δεχθηκε καταγγελια κ πηγε..αλλιως σιγα μην τους εβρισκε..Οσο για το ποσο ρουφιανοι ειμαστε οι ελληνες, οσοι εχουν ζησει εξωτερικο καταλαβαινουν που μπορει να φτασει η ρουφιανια.Αλλα παιδια ελεος ειμαστε 6 μηνες καραντινα χωρις αποτελεσμα.κουραστηκαμε πολυ.κ ηδη για σεζον ο Μαιος ειναι χαμενος..παμε για Ιουνιο κ αν……

  19. Καλά… Δηλαδή εκεί που γίνετε κακώς χαμός στο mini market από τα παιδιά πάνω από 15 κάθε μέρα δεν πιάνει ο ιός??? Έλεος η παντού ο νόμος η πουθενά..

  20. Μπράβο στην αστυνομία για αυτην την φοβερή σύλληψη…αυτα τα 6 ατομα μεταδίδουν τον ιο…..πηγαινετε τωρα και στα σούπερ μάρκετ να δειτε ποσα ατομα ειναι διπλα διπλα… εκεί τίποτα εεεε?

    • Εχουν βγαλει τις μασκες τους και πινουν ποτα οι πελατες του σουπερμαρκετ; Που ψωνιζεις να παμε κι εμεις…

  21. ΧΘΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕΣ Κ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΣ Σ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΣΤΙΣ 23-7-74 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 7-7-19 Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ .ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΧΘΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΧΑ ΣΑΝ….. ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΣΑ Κ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.

    • Μοστρα πουλησανε ζωον με τα λεφτα σου για να μαζεψουν ψηφους κανεις δεν κλαιει για την επανασταση ολοι ο Ελληνες χαρηκανε….. Κουλης γιδι εκοψε την μασα σε ολους και τρωει μαζι τα αδερφια ,ξαδερφια.θειες ,γαμπρους ,γιαγιαδες και οποιον αλλο εχει κοντα του ….. ακροαριστερα να μας πεις που ειδες στην Ελλαδα ? Επειδη εσυ εισαι ακροδεξιος δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι ακροαριστεροι και εισαι και τετοιο ζωον που τον λες και φασιστα…..μιλαμε εχεις και γ…. τις ψυχασθενειες μπερδεψες τις //// με τις βουρτσες και χτενιζεσαι με αυτες περαστικα σου βλαξ!

    • Κλασσικος σανοχαφτης χωρις αντιληψη της καταστασης. Κατα διαολου παμε και του φταιει ο συριζα ακομα. Κι εγω νδ ψηφισα αδερφε αλλα στραβος δεν ειμαι.

  22. Κρίμα τα βάζετε μαζί μου γιατί δεν σας αρέσει αυτό που λέω αλλά ότι σε σας ρουφιανεξε κωως δεν σας πειράζει

  23. Ο συριζαιος ΨΙΤ θα είναι υποψήφιος με τους ψεκασμένους μπαχαλακιδες. Τον έχει ψεκάσει ο λ….

  24. Ρουφιάνοι κακοι άνθρωποι….να κοιτάτε την άθλια ζωή σας και μην ασχολείστε με τον υπόλοιπο κόσμο….
    Περαστικά σας χρειάζεστε γιατρό.

  25. Απλά οποίος δεν σέβεται την κοινονια πρέπει να σποβαλεταιΗ μαγκιά και το γράψιμο να τελειώνει.Όλοι πρέπει να προστατεύουμε την
    Κοινονια μας.Επιτέλους η κάθε πράξη έχει και τις συνέπειες.Ακόμα και οι κυρακατινες που διάβασαν μια ανάρτηση στο Ίντερνετ και έγιναν ειδικοί μην ντρέπεστε να τους πήρε ότι είναι ηλίθιοι.Να καταλάβουν επιτέλους ότι ο καπνός που βγάζουν τα αεροπλάνα δεν είναι ψέκασμα .

  26. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ! ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΤΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΑΛΛΑΖΕΙ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΆ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ! Ο ΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

  27. Οταν κ Κιαρη κανουμε σχολια δεν θα τα κοβετε..επειδη εκφρασαμε μια αποψη οτι με την καραντινα ολος ο κοσμος ειδε τι σιχ@ματα ειστε οι δημοσιογραφοι..δεν νομιζω να διαφωνουν πολλοι!!εσεις να κανετε κριτικη αλλα εμεις δε μπορουμε να σας κρινουμε??

  28. Εντάξει 7 άτομα ,εδώ που μένω γίνεται σχεδόν κάθε δύο μέρες με το ανώτερο 70 άτομα , είχε γεμίσει το χωριό περιπολικά και παίζανε κρυφτό όλο το βράδυ . Το χειρότερο είναι ότι στέλνουν μικρά παιδιά να παίρνουν το αλκοόλ για να μην δίνουν στόχο οι ίδιοι και να την βγάζουν καθαρή. Το κακο είναι ότι μαγαζιά είναι κλειστά και κάποιοι το εκμεταλλεύονται και βγάζουν μαύρο χρημα …… Την επόμενη είναι όλοι με μάσκα και το παίζουν καλοί πολίτες του χωριού

  29. καλα που ολα εσεις τα ζομπι γιορταζατε εκεινη την ημερα τα 200 χρονια ελευθεριας σας συνχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ