Κως: Προσήχθη γυναίκα συνοδός ασθενούς από Καρδάμαινα – Δεν παραδέχεται τίποτα- Διοικητής Νοσοκομείου: Υπάρχουν άνθρωποι που ρωτάνε αν μπορούν να το πάρουν για ενθύμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

50
16940

Ένα φιαλίδιο με 6 δόσεις εμβολίου χάθηκε από το νοσοκομείο της Κω το περασμένο Σαββάτο.

Την απώλεια έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτιος Βασιλειάδης, ο οποίος ήδη έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Κω.

«Εγώ πιστεύω ότι το πήραν κατά λάθος. Υπάρχουν άνθρωποι που ρωτάνε αν μπορούν να το πάρουν για ενθύμιο, κάτι το οποίο απαγορεύεται. Πιστεύω ότι αυτός που ήθελε να πάρει έκανε λάθος και αντί να πάρει το ίδιο πήρε το γεμάτο» ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου της Κω.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μια γυναίκα προσήχθη ως ύποπτη για το εξαφανισμένο φιαλίδιο. Μέχρι στιγμής η γυναίκα δεν έχει παραδεχθεί τίποτα. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξιχνιάσει την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως τα πηραν και τα έβαλαν καποια παιδιά του συστήματος ( δικα μας παιδιά της κυβέρνησης τσίρκο Μητσοτακη)και μας λέτε τωρα οτι τα έκλεψαν!!!!!

  2. Χάθηκε ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα αυτήν την στιγμή στον πλανήτη, θα παραιτηθεί κανείς;

    • Ειδες κανεναν να παραιτειται για Λιγναδη; Για το ξυλο που εχει ριξει η αστυνομια σε αθωους πολιτες; Για το κορονοπαρτι του Κουλη στην Ικαρια; Για να παραιτηθει κανεις πρεπει να εχει το ελαχιστο ηθος. Εδω μιλαμε για αλητεια

  3. Πάλι καλά που δεν πήρε κανένα καθετήρα, καμία χειρουργική κλινη

    καμία φιάλη οξυγόνου,όπως παλιά κανένα λάθος νεογέννητο απ την θερμοκοιτίδα..για ενθύμιο.. απίστευτα όσα ζούμε…αλλά κυρίως όσα ακούμε!!!

  4. Τι θέλουμε την ΕΔΕ, τι θέλουμε την αστυνομική έρευνα όταν υπάρχει ήδη το σενάριο επιστημονικής φαντασίας απευθείας από το Χολιγουντ (ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ)

  5. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΥΜΠΕΝ.ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Κ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΒΙΑ .ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΒΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΟΝ 4ο ΓΥΡΟ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ 49 ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ Κ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΕΤΣΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ

    • Οι πολιτες που εφαγαν το ξυλο τις προηγουμενες μερες ΑΝΑΙΤΙΑ εχουν διαφορετικη γνωμη. Τυχαινει να εχω συγγενεις και οι μαρτυριες ειναι συγκλονιστικες. Αν ξεραμε οτι ψηφιζαμε τη ΧΟΥΝΤΑ θα το σκεφτομασταν διπλα στην καλπη… Δεν πειραζει ομως θα ερθει η ωρα.

    • Να χαρώ Δημοκράτες,τα Αδωνοβορίδια με τα φιρμάνια ξεπέρασαν την Χούντα.

      Φιρμάνια υπέγραφε μόνο ο Αγάς και τον ζήλεψε ο Γουρλός-Πασάς.

    • Πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και πεθάνεις από το δηλητήριο σου !! Τι κακία και μίσος έχεις μέσα αου! Πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια…. Λυπάμαι για αυτό αλλα το μίσος φίλε μου δεν είναι λύση. Η αγάπη είναι η λύση. Το λέει και η θρησκεία μας.

      • Μην μπερδεύεις τους 40-50 μπαχάλακηδες,που αποτελούν το παρακράτος

        Έτσι κάνεις πάντα..καμία σχέση δεν έχουν οι πυρήνες της φωτιάς και οι Δημοκράτες πολίτες που διαδήλωσαν.. έτσι γίνεται μια ζωή,σε κάθε διαδήλωση μπαίνουν οι γνωστοί-αγνωστοι.. τίποτα δεν δικαιολογεί τον κατ οίκο περιορισμό ενός λαού που δεν έχει να φάει.. χούντα και δικτατορία είσαι αυτοπροσώπως…εγώ σε λυπάμαι,για τις απόψεις σου χουντοφασισταριό.Ο Γουρλός είναι ο ίδιος με τον πρώην.Συνεχιζει την διαίρεση του λαού μας.. είναι επικίνδυνος.Φασιστα!!!

      • Στέλνεις sms και για να πας τουαλέτα,όλος ο κόσμος μας δείχνει οίκτο για την δεύτερη δικτατορία,που επέβαλαν άχρηστοι και ανίκανοι τιποτάδες..όλοι εναντίον κάθε μορφής βίας,να κάθε όμως… κυρίως κατά του βίαιου εγκλεισμού σε τέσσερις τοίχους,από μια πολιτική γιάφκα,πουισχυριζεται ότι είναι δημοκράτες..

      • Έτσι κτυπούσαν γυναίκες και γέρους στο Πυλί πριν 5 χρόνια, θυμάσαι; θυμάσαι που μας φώναζαν Τουρκόσπορους, εντάξει μας δίχασε σαν λαό η αριστερά με το Hot Spot, γιατί άραγε δεν επανέφερε την τάξη η Δεξιά σου; επειδή είστε τα ίδια σ..τά,όπως αυτούς που μπερδεύονται σε διαδηλώσεις ειρηνικές και πετάνε μολότοφ….δεν έχεις το δικαίωμα να στερείς την ελευθερία από κανέναν και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν αλλά έσοδα.. φασίστα!!!!υπάλληλε, μαντρόσκυλο.

    • εκτός απο κουρκούβιαλος είσαι και αδέξιος δεξιός. Μην αντιγράφεις αυτά που σας στέλνει η ΝΔ από το Μαξίμου, εκτίθεσαι

  6. Βγήκε και ο Κουλης σήμερα να μας πει να μη διχαζομαστε όταν αυτός είναι ο μόνος που προκαλεί το διχασμό στο λαό. Χθες και προχθές που η αστυνομία μαυριζε το λαό στο ξύλο δεν έβγαζε μίλια. Η χούντα είναι πολύ λίγη μπροστά σ αυτήν την κυβέρνηση. Ας ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που τους ψήφισαν πριν γίνουμε Τουρκία με αιώνιο δικτάτορα ερντογαν. Γιατί προς τα εκεί πάμε.

  7. Λες και κλέψανε χρυσό, πόσο πολύ προπαγάνδα πια για να εναντιωθούν και να πείσουν τον κόσμο για την πολυτιμοτητα αυτού του εμβολίου ώστε να το κλέβεις κιόλας.
    Αφού πάλι εμβολιασμενος θα πρέπει να φυλαγεσαι και πάλι μεταδίδεις την νοσο.
    Η ανθρωπότητα τελείωσε.

  8. Χουντα εχομε. Καταλαβετετο. Η ακροδεξια κανει οτι θελει στη νεα δημοκρατια, και ο μητσοτακης το παιζει κεντροδεξιος. Αυτες οι πρακτικες ειναι ακροδεξιες, φασιστικες, χουντικες…

  9. ΠΟΛΙΤΕΣ?ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΛΟΣΤΟΥΣ Κ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΩΦΕΛΙΜΩΝ Κ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΤΟ 49 ΘΑ ΞΑΝΑΗΤΤΗΘΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠ@ΟΥΛΟ Κ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

  10. ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΛΑ? ΠΑΡΤΟ ΕΝΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ

  11. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ

  12. ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ Κ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Κ ΕΝΑΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΙΕΣ ΞΥΔΑΚΙ Κ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΞΥΔΙ Κ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

  13. Δέστε τα χθεσινά βίντεο. Το ξύλο της αρκούδας έπεσε πάλι…Τι έδειξαν το κ@λοπετσομένα βοθροκάναλα;;; Τον τραυματισμό του «ειδικού φρουρού»…΄της ομάδας ΔΡΑΣΗΣ…Ρε πάτε καλά. Έχετε προσλάβει 5000 ανώμαλους, τους εκπαιδεύεται για κανέναν μήνα, τους φοράτε πανοπλία, τους δίνετε όπλο και μηχανή, τους βαφτίζεται αστυνομικούς και τους ξαμολάτε στους δρόμους να βαράνε των κόσμο. Συγνώμη αλλά κάπου μάλλον έχετε μπερδευτεί…Και μην αρχίσετε τις μπούρδες για έννομη τάξη. Πόσες αντίστοιχες προσλήψεις έχουν γίνει στη υγεία;;;; ΚΑΜΙΑ….Η ερώτηση που πλανάται είναι μία #τι ψηφίσατε ρε μ@λ@κ@ς#….

  14. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ)ΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΤΡΕΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ

    • Δεν κρατήθηκες και την είπες πάλι την π@π@ρι@ σου. Έγραψα κάπου να καταργηθεί η αστυνομία, ούγκανο με μυαλό αμοιβάδας. Σε όλον των δυτικό κόσμο για να στο πω και έτσι μπας και το καταλάβεις λειτουργούν σχολές αστυνομίας με κάποια χρόνια φοιτήσης. Οι υποψήφιοι αστυνομικοί περνάνε από εξετάσεις (και ψυχολογικές) για να γίνουν αστυνομικοί. Αυτοί που προσλήφθηκαν των τελευταίο ενάμιση χρόνο τι εκπαίδευση πέρασαν μέσα σε ένα μήνα;;;;; Και με ποιά κρητήρια προσλήφθηκαν;;;;

  15. Όχι πέρασα φυσιολογικά παιδικά χρόνια,δεν μου έλειψε τίποτα, κυρίως όμως δεν μου έλειψε η ελευθερία, ούτε με κακοποίησαν ποτέ μικρό για να μου λείπει όπως του λόγου σου φασίστα.

  16. Καλά τους φασίστα που σας κόπηκαν δάκτυλα τότε... χουντοφασίστες

    Κατάλοιπο του Παττακού… βρωμιλο δεκανίκι του φασισμού,ένστολε μ…..οποία πέτρα και να σηκώσεις…το υπόλοιπο το γνωρίζεις..

  17. Γιατί δεν το λες επώνυμα ; επειδή ξέρεις τις συνέπειες...χουντόπλασμα

    Πάντα στα κρυφά, κρυμμένο σκουλίκι,κοίτα όσοι πήγαν δεν είχαν κουκούλες και η προσπάθεια σου να εξισώσεις με το παρακράτος όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, είναι φανερή..έτσι κρύψουν νυφίτσα.. γιατί έχει ξύλωμα όταν αποκαλυφθείς.. σκουλίκι.

  18. Προμάζεμα ένστολε χαφιέ,εσύ θα έγραφες πολίτη που έψαχνε στα σκουπίδια για φαι

    Επειδή δεν έστειλε sms,κρύψουν σκουλήκι χιυντοφασιστόμουτρο..λέμε της Δημοκρατίας..

  19. Πιο πολύ εσένα φοβόμαστε δειλέ χουντικές ακόμα και απ τους απέναντι..εσύ είσαι η χαρά της κατοχής..ο μαυραγορίτης του πολιτεύματος..το γκλομπ της επταετίας,που χαίρεσαι να δέρνεις και να σε δέρνουν.. δειλέ, ποντίκι.

    • χαχαχαχ
      κλεμμενο..αυτο…ζητω πνευματικα δικαιωματα….
      τωρα και βαψομαλλιο-βασιλης….
      χαχαχχ μεγαλο γιδι!!!

  20. Εσείς τώρα όλοι οι παραπάνω κάνετε σχόλιο για το εξαφανισμένο εμβόλιο;;;;
    Ε, δεν πάμε καθόλου καλά!

    • τους ντόπιους, κρυμμένος πίσω απ’ την στολή του…για το μίγιασμα της δημοκρατίας,για τον υπέρμαχο της αστυνομικής βίας…..

      • Έλα να μας κάνεις ντα μποχαλαρά που έβαλες τα γυναικόπαιδα μπροστά όταν έφαγες τις φάπες στο χοτ σποτ ξεφτίλα άνανδρε.

        • Και συ γυναικόπαιδο είσαι καραβανά,καραβανά..μας έχεις πρήξει τα ...ωά

          τον νταή πήγαινε να τον κάνεις κεί που τους πλένεις και νταντεύεις..πάρτην να θυμάσαι.Έκανες τον νταή σε άοπλους για να φυλάς μαύρους κ@λους.

        • Εγώ λέω να μην κρύβεσαι,αν είσαι άνδρας έλα να μου δώσεις φάπες φανερά και μόνος σου

          https://www.youtube.com/watch?v=csD6-Juy5GI&ab_channel=EllinofreneiaOfficial
          Μετά και αυτό στην Ρόδο,δεν μπορείς γιατί είσαι γυναίκα με οπή μπρος πίσω..γι αυτό λέω να σε χαίρεται η μανούλα σου,που την ντροπιάζεις.

        • Το έχουμε εξαντλήσει,ζώο σκέτο είσαι, κρέας...φασίστας,ρατσιστής,ταγματασφαλίτης.

          καμιά διαφορά από ζώο όταν μιλάς για φάπες και σε προκαλώ να με μηνύσεις να σε ξηλώσω, γι αυτό σε προκαλώ, αλλά είσαι απλά μια καναδέζα για τους λαθραίους…παραδέχεσαι ότι σήκωσαν χέρι και έριξαν φάπες, αλλά φοβάσαι να φανερωθείς. .και περνιέσαι για άνδρας.. κιλότες φοράς ,κιλότες φυλάς, προμάζεμα.

        • άλλο οι πόνοι περιόδου, άλλο οι πόνοι του πιτσιρικά από κλομπ

          έχει διαφορά ,φασισταριό.

    • Ισλαμαμπάντ έχει γίνει η μποχαλία. Και φάπες τους ρίξαμε και χοτ σπότ χτίστηκε και θα φάνε στην μάπα άλλο ενα χοτ σπότ σύντομα οι μποχαλοπίθηκοι. Μοιάζουν με τους πακιστανούς ούτως η άλλως σε έθιμα, χρώμα και κουλτούρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ