ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έναρξη ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018 με ξεσηκωτική συναυλία από τους Swingin’ Cats (Ξέφρενο πάρτυ στην πλ. Πλατάνου)

7
2178
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα ξεσηκωτικό συναυλιακό-χορευτικό πρόγραμμα σε retro ατμόσφαιρα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, όπως μόνο οι «The Swingin’ Cats» ξέρουν να στήνουν, πραγματοποιήθηκε απόψε η επίσημη έναρξη των Ιπποκρατείων παρουσία του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση, του Αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου και στελεχών της δημ. αρχής στην πλ. Πλατάνου στο λιμάνι.

Την επίσημη έναρξη των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018 κήρυξε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ και υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων Ειρήνη Χατζηχριστοφή (βίντεο).

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με κυρίαρχο στοιχείο την ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών που ξυπνά τον… χορευτή που κρύβουμε μέσα μας, ζωγραφίζοντας πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά που απογείωσαν όσους είχαν χορευτική διάθεση· Συμμετείχε φιλικά η Σχολή Χορού της Ελένης Δρόσου, ενώ η συνέχεια ήταν ένα ξέφρενο πάρτι με μικρούς και μεγάλους να το απολαμβάνουν δεόντως (φωτό και βίντεο)

Λίγα λόγια για τους “The Swingin’ Cats”
Οι Swingin’ Cats γνωρίστηκαν στο κοινό ως ” Penny & The Swingin’ Cats” και τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Έλενα Παπαρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Μαριέττα Φαφούτη, κα.

Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως οι: «Thievery Corporation» , «Parov Stelar» , «Marc Almond» , «Imany» , «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».

Μαζί τους στο τραγούδι ήταν η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μυρτώ Ναούμ, η οποία έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μεγάλους καλλιτέχνες, ενώ τελευταία συμμετείχε στο The Voice.

Πρόσθετες ΦΩΤΟ: Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Μυρτώ Ναούμ! Όταν το ταλέντο δίνεται σε αφθονία!
Η Μυρτώ Ναούμ είναι ξεχωριστή περίπτωση τραγουδίστριας!
Τραγούδησε με μεγαθήρια (Ελένη Βιτάλη ,Γλυκερία,Γιώργος Νταλάρας, κλπ) και όχι μόνο δεν την κατάπιαν , αλλά στάθηκε στο πλάι τους,χωρίς φόβο και με περισσό πάθος.
Αν και της άνοιξαν αυτοί οι δρόμοι,χωρίς να τους απορρίψει ,θέλησε να δοκιμαστεί και αλλού.Άλλαξε ρεπερτόριο,έπαιξε στο θέατρο, συνέχισε τις σπουδες της στον χορό.
Αυτή τη στιγμή ,σχεδόν με θρησκευτική προσύλωση ασχολείται με την τζαζ και όλο το φάσμα , που καλύπτει!
Είναι ένα όμορφο κορίτσι, με ήθος και παιδεία.Όταν δε χαμογελάει, λάμπει ο τόπος γύρω της

Δείτε περισσότερα: https://www.viewtag.gr/myrto-naoumthymithite-onoma/

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άκουσα για swinger πάρτυ και χάρηκα! Μου φάνηκε περίεργο που θα γινόταν σε πλατεία, και σκέφτηκε ότι τελικά οι Κώοι είναι πολύ μπροστά και απελευθερωμένοι!

    Τελικά μεγάλη απογοήτευση.

    0/10

  2. ΤΟΣΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΣΥΣΣΩΜΗ Η Δ.Α. ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΕΦΙ, ΤΟΣΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΕΦΙ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ…..

  3. η Κως στον αυτόματο και στο μαυρο χάλι και οι φιέστες φιέστες για τους ιθαγενείς από τους έξυπνους- ες

  4. αδικεις τετοιες εκδηλωσεις οταν τις βαζεις σε σημεια οπου υπαρχουν καφετεριες που παιζουν μουντιαλ, κινηση οχηματων παντος τυπου, το φορτηγο πισω απο την σκηνη να το αποθανατιζουμε μαζι με το συγκροτημα, τα 40 χρονων βαθρα γυμνα! δεν ειναι απλα να φερουμε-βαλουμε καποιους για μια εκδηλωση ειναι και ο δοπαβς απο την πλευρα του να γινει πιο μερακλης και να ανεβασει επιπεδο την αισθητικη του!
    καλοπροαιρετη κριτικη κανω απ αυτα που ειδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ