Η επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και η δημιουργία οργανωμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, δύο χρόνια μετά…

6
618

 

«Γι αυτό, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα έρθει ως θέμα η επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και η δημιουργία οργανωμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης .»

Αυτά και άλλα πολλά ανακοίνωσε ο κύριος Νικηταράς στις 25 Αυγούστου του 2019 στην τελετή ορκωμοσίας.

«Σε άμεση προτεραιότητα υλοποίησης, από την πρώτη εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων της, θέτει η νέα δημοτική αρχή τις διαδικασίες επικαιροποίησης της κυκλοφοριακής μελέτης…»

Ξαναέλεγε αυτή η φοβερή η δημοτική αρχή σε δελτίο τύπου που εξέδωσε την πρώτη εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων της. (6/9/2019)

Στον προϋπολογισμό του 2020 είχε εγγραφεί κωδικός με το ποσό των 60.000 ευρώ.

Μετά από 15 μήνες , σε μιαν αναλαμπή τύπου «ότι θυμάται χαίρεται» το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο και … αίφνης αποσύρεται για να περάσει από την οικονομική επιτροπή στις 30/12/2020!

Το Δεκέμβριο του 2020 λοιπόν, με μιαν παροιμιώδη απόφαση «άστα να πάνε άστα» ενέκριναν την ανάθεση της επικαιροποίησης της κυκλοφοριακής μελέτης της δημοτικής κοινότητας Κω σε ιδιώτη μελετητή.

Στο προϋπολογισμό του 2021 ξαναθυμήθηκαν το θέμα και αύξησαν το ποσό της ανάθεσης από τα 60.000 ευρώ στα 74,000.

Σήμερα, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής αναμόρφωσαν τον προϋπολογισμό της ανάθεσης γιατί κάποιος ανακάλυψε, μετά από δύο χρόνια, ότι η προηγούμενη εγγραφή στον τρέχοντα προϋπολογισμό ήταν σε λάθος κωδικό!

Όχι, η ανάθεση δεν έγινε ακόμα!

«Γι αυτό, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα έρθει ως θέμα η επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και η δημιουργία οργανωμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης ».

Έλεγε στις 25 Αυγούστου του 2019 ο κύριος Νικηταράς… και τον χειροκροτούσαμε!

Λέτε μετά από 2 ολόκληρα χρόνια να τους ανακάλυψε ο ιδιώτης μελετητής που περιμένει υπομονετικά την ανάθεση;

(Θυμίζουμε ότι η πολιτική θέση της παράταξής μας, όπως στοιχειοθετημένα, έχει δημοσιοποιηθεί είναι ότι το νησί χρειάζεται κυκλοφοριακή μελέτη σε όλη την έκταση του και όχι μόνο στην πόλη της Κω).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι θυμάστε τώρα και εσείς.Ο Νικηταράς είναι ο δήμαρχος που θα μείνει στη ιστορία για τις δυο ελιές που κάποιοι καθαρίζοντας τα χωράφια τους του έδωσαν και φύτεψε.

  2. καίσερλης,φάκος κυρίτσης,τώρα νικηταράς.αλλα 40 χρόνια θααααααααααααααα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ