Έως 80% έκπτωση σε πλακάκια, είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου από την Α. ΠΑΠΑΗΛΙΑ Δ. ΝΤΙΝΩΡΗΣ (www.dinoris.gr) στην Αντιμάχεια λόγω ανακαίνισης

0
2391

Σε τιμές κάτω του κόστους μπορείτε να βρείτε επώνυμα είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου. Μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού και κουζίνας των Γερμανικών & Ιταλικών οίκων Grohe & Teorema. Διαχρονικές πορσελάνες Kerafina, Cersanit & GSI με αρκετά μεγάλο όφελος.

Σετ WC, λεκάνη, νιπτήρα, ντους  από 149€

10.500 τετραγωνικά μέτρα κεραμικών πλακιδίων και γρανιτών εισαγωγής Ιταλίας & Ισπανίας σε τιμές που ξεκινούν από 4,99€/τμ

Επωφεληθείτε από την προσφορά για την ανακαίνιση του παλιού σας μπάνιου ή την δημιουργία νέου. Την κάλυψη επιφανειών με γρανίτη Α’ διαλογής στην μισή τιμή απ’ όσο υπολογίζατε.

Επισκεφθείτε μας στην έκθεσή μας στην Αντιμάχεια (Αγ. Απόστολοι, 200μ από το Αστυνομικό τμήμα)  ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο 2242051279.

 

!!SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

Με την αγορά προϊόντων άνω των 1500€ συνολικά,  ΔΩΡΟ η ΝΕΑ αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με εύκαμπτο ρουξούνι της FRAP (αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος ΠΑΠΑΗΛΙΑ- ΝΤΙΝΩΡΗΣ)

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.dinoris.gr

 

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media:

https://www.instagram.com/dinoris.gr/

https://www.facebook.com/dinoris.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ