Ξαφνικίτιδες: «Τι συμβαίνει; Ο κόσμος θέλει να μάθει» – Απάντηση-ΣΟΚ καρδιολόγου

16
23762
«Η πλειοψηφία καταφέρνει να αναρρώσει».

«Έχουμε ακούσει τόσες πολλές ιστορίες αθλητών που καταρρέουν. Και πολλοί από αυτούς πεθαίνουν εν μέσω των αγώνων», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας εκπομπής που φιλοξενούσε τον καρδιολόγο, Dr Peter McCullough.

Κύριο θέμα συζήτησης κάτι που τα περισσότερα ΜΜΕ (σε Ελλάδα και εξωτερικό) έχουν…αλλεργία: Η «επιδημία» ξαφνικών θανάτων! Και μάλιστα σε νέους ανθρώπους!!

Υπό αυτό το πρίσμα ο πασίγνωστος καρδιολόγος, που έχει προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις την τελευταία τριετία σχετικά με τα κορωνοεμβόλια, δήλωσε τα εξής:

«Όταν έχουμε έναν θάνατο κατά τη διάρκεια κάποιων αθλημάτων, το πρώτο πράγματα που σκεφτόμαστε είναι υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια ή πάχυνση της καρδιάς που τείνει να αναπτύσσεται κατά την εφηβεία. Είναι γενετική (πάθηση) και είναι η κυριότερη αιτία θανάτου αθλητών. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι αθλητές επισκέπτονται τον γιατρό και κάνουν ελέγχους.
Τα αθλητικά προγράμματα γενικά έχουν πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας, επειδή η υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια καθίσταται γνωστή ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και αποκλείεται ή αντιμετωπίζεται.
Οπότε η κύρια ανησυχία εδώ είναι: “Υπάρχει κάτι πέρα από την υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια”. Ένα από τα πρώτη πράγματα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο εμβολιασμός κατά του covid-19!!!
Ο εμβολιασμός προκαλεί μυοκαρδίτιδα κυρίως στα αγόρια και λιγότερο στα κορίτσια. Αλλά πρόσφατη έρευνα από τον Hulscher και τους συναδέλφους του -κι εγώ είμαι ο επικεφαλής συγγραφέας (της έρευνας)- ανακάλυψε ότι η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο κατά του covid-19 είναι θανατηφόρα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία μαγνητική τομογραφία ή να λάβουν διάγνωση εκ των προτέρων»:

 

freepik photo/el.gr

Οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν στην “ειρηνική” αποχώρηση έξι δισεκατομμυρίων ανθρώπων με μαζική ευθανασία

Οι ισχυροί αδημονούν να επιτύχουν επιτέλους τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που οραματίζονται εδώ και καιρό, πράγμα που για αυτούς σημαίνει πολύ λιγότεροι άνθρωποι να περιφέρονται στον πλανήτη.

Με την πάροδο των χρόνων, η πραγματική πλοκή θάφτηκε μέσα σε κάθε είδους παραπλανητικές αφηγήσεις που κυμαίνονταν από την “κλιματική αλλαγή” και τις τρύπες στο στρώμα του όζοντος μέχρι την απλή ανακοίνωση ότι οι άνθρωποι κάνουν “πάρα πολλά” μωρά για να τα αντέξει ο πλανήτης. Σε όλες αυτές τις αφηγήσεις, ο πραγματικός υποκείμενος στόχος ήταν πάντα ο ίδιος: μαζική ερήμωση.

Μια από τις τελευταίες πιο σαφείς εκκλήσεις για γενοκτονία ήρθε από τον Dennis Meadows της λέσχης της Ρώμης που ηγούνται οι παγκοσμιοποιητές, ο οποίος δήλωσε με σαφήνεια τι περιλαμβάνει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για τον κόσμο:

“Θέλουμε να έχουμε ελευθερία και θέλουμε να έχουμε υψηλά πρότυπα, οπότε θα έχουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Είμαστε τώρα στα επτά, οπότε πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει αργά – σχετικά αργά – και μπορεί να γίνει με τρόπο που να είναι σχετικά ίσος”.

Με άλλα λόγια, “εμείς”, δηλαδή το κορυφαίο 0,1% της ανώτερης τάξης του κόσμου, θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς όλους τους υπόλοιπους “άχρηστους φαγάδες”. Ένας τέτοιος κόσμος θα είχε πολύ “υψηλά πρότυπα”, σε αντίθεση με τα σημερινά χαμηλά πρότυπα με τόσους πολλούς επιπλέον ανθρώπους, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει, κατά την άποψη του Meadows.

Ο Meadows όχι μόνο δεν υπεκφεύγει όσον αφορά τις προθέσεις του με την παραπάνω δήλωση, αλλά πέταξε και μερικούς ακριβείς αριθμούς που δείχνουν πόσοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν για να μπορέσει αυτός και οι υπόλοιποι παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν τον πολυαναμενόμενο επίγειο παράδεισό τους.

“Θέλει ο παγκόσμιος πληθυσμός να πάει από τα 7 δισεκατομμύρια στο 1 δισεκατομμύριο!” γράφει ο Ντάνιελ Μπομπίνσκι στο Substack του “Keep the Republic”. “Θέλει να εξαφανιστούν 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι – εξίσου. Είπε επίσης ότι θέλει αυτό να συμβεί ‘ειρηνικά’, δηλαδή ‘χωρίς βία’ … Τώρα, πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;”

Έτοιμοι για το soft kill

Πίσω στο 2010, ο Mark Notaras και ο Darek Gondor του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Εθνών (UNU) έγραψαν ένα άρθρο για τον Meadows εξηγώντας τα σχέδιά του να περιορίσει την αύξηση του πληθυσμού προκειμένου να “σώσει τον κόσμο”.

Ο Meadows, καθηγητής και συν-συγγραφέας του βιβλίου “Τα όρια της ανάπτυξης”, έκανε τότε δηλώσεις για το πώς η μαζική αποανάπτυξη είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι ο πλανήτης θα παραμείνει κατοικήσιμος κινούμενος στο μέλλον.

“Εάν οι σημερινές τάσεις στον παγκόσμιο πληθυσμό, την εκβιομηχάνιση, τη ρύπανση, την παραγωγή τροφίμων και την εξάντληση των πόρων συνεχίσουν να παραμένουν αμετάβλητες, τα όρια της ανάπτυξης σε αυτόν τον πλανήτη θα επιτευχθούν κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 100 χρόνια”, δήλωσε τότε ο Meadows.

“Σήμερα, βρισκόμαστε σε ένα σημείο της ανθρώπινης ιστορίας όπου συνήθειες που κάποτε λειτουργούσαν καλά δεν λειτουργούν πλέον”.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από τότε που οι δύο αυτοί συγγραφείς του UNU ανέφεραν ότι ο Meadows έκανε τέτοιες δηλώσεις, και ακόμη και τότε είπαν ότι “ακούγεται λογικό” σε σύγκριση με το πώς θα ακουγόταν τότε, ας πούμε, το 1972.

Το 2010, μεγάλο μέρος της Δύσης είχε ήδη κατηχηθεί στην κλιματική λατρεία ως την “τελική λύση” στο πρόβλημα της ανθρώπινης βιομηχανικής δραστηριότητας, η οποία υποτίθεται ότι “λιώνει” τον πλανήτη – ή στη σημερινή καθομιλουμένη, βράζει τους ωκεανούς. Η λύση του; Να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους, αν και αργά και ειρηνικά, δηλαδή μέσω της ευθανασίας.

Ένα υπολογιστικό μοντέλο που αναπτύχθηκε από τον Meadows και αρκετούς συναδέλφους του υποστηρίζει ότι η κρίσιμη γραμμή για την ανθρώπινη φέρουσα ικανότητα της Γης ξεπεράστηκε γύρω στο 1980. Από τότε, οι συνθήκες στον πλανήτη έχουν υποβαθμιστεί σε σημείο που απαιτείται ακόμη πιο σοβαρή παρέμβαση για να διορθωθούν τα πράγματα.

Η μαζική ερήμωση είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να ολοκληρώσουν το τελικό τους παιχνίδι, επιτρέποντάς τους να κληρονομήσουν τον κόσμο μέσω δολοφονίας και βίας

Ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει την “Πανδημία 2”, με νέα εμβόλια που θα χορηγούνται από “ένα μικρό αυτοκόλλητο”

Η ιστορία με τα εμβόλια χάνει την ισχύ της, γι’ αυτό ο δισεκατομμυριούχος ευγονικός Μπιλ Γκέιτς σκέφτηκε ένα νέο σχέδιο για τα εμβόλια που περιλαμβάνει “ένα μικρό επίθεμα” που χτυπιέται στο δέρμα του ατόμου.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο CNBC TV18 στην Ινδία, ο Γκέιτς ρωτήθηκε για το μέλλον της παρασκευής εμβολίων μέσα από τα δικά του μάτια, με βάση την τρέχουσα κατάσταση των τεχνολογικών και υγειονομικών εξελίξεων. Ακολουθεί η απάντησή του:

“Φροντίζουμε, για όλα αυτά τα εμβόλια, να υπάρχει αρκετή παραγωγική ικανότητα, να υπάρχει ανταγωνισμός ώστε οι τιμές να μειώνονται συνεχώς. Και θα έχουμε νέα εμβόλια. Θα έχουμε εμβόλιο κατά της φυματίωσης, εμβόλιο κατά της ελονοσίας, εμβόλιο κατά του HIV”.

Ο Γκέιτς συνέχισε φλυαρώντας για τα “εμβόλια” του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) που εξαπολύθηκαν μέσω της επιχείρησης Warp Speed, εξηγώντας ότι για την επόμενη πανδημία, “πρέπει να τα κάνουμε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη κάλυψη”.

“Και θα αλλάξουμε, αντί να χρησιμοποιούμε βελόνα, να χρησιμοποιούμε ένα μικρό επίθεμα”, πρόσθεσε ο Γκέιτς για τη νέα οραματική τεχνολογία.

Είτε από βελόνα είτε από έμπλαστρο, το δηλητήριο παραμένει δηλητήριο, είναι σημαντικό να σημειωθεί. Το ενέσιμο δηλητήριο είναι αναμφισβήτητα χειρότερο, καθώς παρακάμπτει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αλλά σίγουρα ο Γκέιτς έχει σκεφτεί και αυτό και θα κάνει τα αυτοκόλλητα εξίσου, ή ίσως και περισσότερο, τοξικά από τα αντίστοιχα με βελόνα.

Ο Γκέιτς θέλει να αλλάξει και το “φαγητό”

Στο μέλλον, ο Γκέιτς θέλει επίσης να στερήσει από τους αγρότες τη δυνατότητα να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα. Στην πρόσφατη συνάντηση COP28 των ελιτίστικων παγκοσμιοποιητών, ο Γκέιτς παρουσίασε μια στρατηγική που περιλαμβάνει τη χρήση της “καινοτομίας για την απόλυτη επίλυση αυτού του προβλήματος”.

Κάποια στιγμή, ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τον όρο “Πανδημία 2” για να περιγράψει ένα άλλο μελλοντικό συμβάν παρόμοιο με το COVID, το οποίο ο ίδιος και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται ήδη να εκμεταλλευτούν με τις τελευταίες βιοτεχνολογικές τους εξελίξεις.

Παρεμπιπτόντως, γνωρίζατε ότι η λατινική μετάφραση των λέξεων “Cor” και “ona”, των δύο τμημάτων της λέξης “corona” για τον κορονοϊό, σημαίνει “καρδιακή προσβολή”; Αυτό σίγουρα δεν είναι σύμπτωση, καθώς πολλοί από αυτούς που έκαναν τα εμβόλια corona υπέστησαν καρδιακή προσβολή ή κάποια άλλη μορφή καρδιακής νόσου.

Σύμφωνα με τον M. Winger του 100percentfedup.com, ο Gates είναι “σαν μια χειρότερη εκδοχή του Anthony Fauci”.

“Υποθέτω ότι θα τον αποκαλούμε τον πιο αναξιόπιστο μη γιατρό της Αμερικής”, πρόσθεσε ο Winger. “Όπως και να ‘χει, ο Γκέιτς είναι και πάλι στο προσκήνιο”.

“Ο Μπιλ Γκέιτς θα έπρεπε να συλληφθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… για αρχή”, έγραψε ένας οργισμένος σχολιαστής για τις τελευταίες εξελίξεις.

“Μείνετε μακριά από την “ιατρική””, έγραψε ένας άλλος για το πώς το δυτικό μοντέλο “υγειονομικής περίθαλψης” είναι μια φάρσα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας που προπαγανδίζει τα δηλητήρια που φτιάχνουν οι όμοιοι του Γκέιτς και των κολλητών του.

“Απλά καταπληκτικό”, είπε ένας άλλος. “Γιατί δεν είναι ακόμα στη φυλακή;”

Έρευνα-σοκ για εμβολιασμούς κατά Covid: «Για κάθε ζωή που έσωσαν χάθηκαν άλλες… 14»

«Να γίνει παγκόσμιο μορατόριουμ στους εμβολιασμούς»

Τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19 προκαλούν περισσότερους θανάτους παρά σώζουν ζωές, σύμφωνα με μια νέα μελέτη η οποία αποκάλυψε μια απαράδεκτη αναλογία βλάβης προς όφελος, με τις βλάβες να υπερτερούν ανησυχητικά, ωθώντας τους ερευνητές να ζητήσουν ένα «παγκόσμιο μορατόριουμ» και «άμεση απομάκρυνση» από οποιοδήποτε περαιτέρω εμβολιασμό!

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus.

Η μελέτη ανέλυσε αναφορές από τις αρχικές δοκιμές φάσης 3 των εμβολίων mRNA για τον COVID-19, των εταιρειών Pfizer και Moderna.

Αυτές οι δοκιμές οδήγησαν στην έγκριση των εμβολίων βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβόλια είχαν «δραματικά χαμηλότερα» ποσοστά αποτελεσματικότητας από ό,τι ισχυρίστηκαν οι εταιρείες εμβολίων.

Επιπλέον, με βάση «συντηρητικές υποθέσεις, οι εκτιμώμενες βλάβες των εμβολίων mRNA κατά COVID-19 υπερτερούν κατά πολύ των «κερδών»:

Για κάθε ζωή που σώθηκε, υπήρχαν σχεδόν 14 φορές περισσότεροι θάνατοι που προκλήθηκαν από τις τροποποιημένες ενέσεις mRNA!

«Δεδομένων των καλά τεκμηριωμένων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών ή παρενεργειών και της απαράδεκτης αναλογίας βλάβης προς όφελος, παροτρύνουμε τις κυβερνήσεις να εγκρίνουν και να επιβάλουν ένα παγκόσμιο μορατόριουμ σε αυτά τα προϊόντα mRNA έως ότου δοθούν απαντήσεις σε όλα τα σχετικά ερωτήματα που αφορούν την αιτιότητα, το υπολειπόμενο DNA και την ανώμαλη πρωτεΐνική παραγωγή».

Οι συγγραφείς συνέστησαν επίσης την «άμεση αφαίρεση» των εμβολίων κατά του COVID-19 από το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας.

Τόνισαν ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο από τη μόλυνση.

«Είναι ανήθικο και ασυνείδητο να χορηγείται ένα πειραματικό εμβόλιο σε ένα παιδί που έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνει από COVID-19 αλλά έχει τεκμηριωμένο κίνδυνο μόνιμης καρδιακής βλάβης 2,2% με βάση τα καλύτερα διαθέσιμα προβλεπτικά δεδομένα».

Μετά τις πρώτες δοκιμές των Pfizer και Moderna, υποστηρίχθηκε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 παρείχαν 95% μείωση της νόσησης από COVID-19.

Η μελέτη επεσήμανε ότι αυτή η υπόθεση αποτελεσματικότητας ήταν εσφαλμένη.

Οι ερευνητές είπαν μάλιστα ότι περίπου 52.000 άτομα θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αποφευχθεί ένας θάνατος που σχετίζεται με τον COVID-19.

Αυτό θα σήμαινε δύο ζωές που θα σωθούν για περίπου 100.000 ενέσεις του εμβολίου Pfizer.

Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος 27 θανάτων ανά 100.000 δόσεις εμβολίου Pfizer, υπολόγισαν οι ερευνητές.

Ως εκ τούτου, για κάθε ζωή που σώζεται από το τρύπημα, σχεδόν 14 ζωές θα χάνονταν λόγω του εμβολίου mRNA, ανέφερε η μελέτη.

Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι τραγικά μεγάλο.

Ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε πρόσφατα τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

Εάν αυτό ισχύει τότε πολλές κυβερνήσεις της περίοδο της πανδημίας θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμ δε………… των μπολιασμένων είναι το πρόβλημα αλλά όταν το καταλάβουν θα είναι αργά.

  2. ο Έλληνας εξάλλου δεν θέλει να μάθει τους λες ότι ευθύνεται το εμβόλιο για πολλούς θανάτους κ σε βρίζουν.. παραδεχτείτε ότι πιστέψατε μια εγκληματική οργάνωση κ τελείωσε το θέμα..

  3. Φθιώτιδα: Πέθανε ξαφνικά 27χρονος ενώ έκανε μπάνιο σε ιαματικά νερά

    Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/2) στα Ψωρονέρια Φθιώτιδας, όπου έχασε τη ζωή του ένας 27χρονος. Ο νεαρός σταμάτησε για ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά στα Ψωρονέρια λίγο έξω από τη Λαμία. Την ώρα που βρισκόταν μέσα στο νερό, ο 27χρονος έχασε τις αισθήσεις του.

  4. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τις ξαφνικίτιδες, μόνο καλό κάνουν. Σας το εγγυώμαι. Εμβολιαστείτε λοιπόν για το καλό σας. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

  5. Πιάστε τα φύλλα ενός τυχαίου έτους, (π.χ. 2012) μιας τοπικής εφημερίδας και διαβάστε στους θανάτους πόσοι και πόσοι πέθαναν ξαφνικά. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν χρονιές με περισσότερους ξαφνικούς θανάτους από τους σημερινούς.

    • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  6. που αναφέρει το άρθρο, είχε ταχθεί υπέρ της θεραπείας του covid με τη χρήση των απαξιωμένων θεραπειών υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη και γενικά συνέβαλε στην παραπληροφόρηση για το COVID-19.

  7. Με την λογική σας ,θέλουν να εξοντώσουν 6 δις ανθρώπων και μαλιστα από αυτούς που ακολουθούν τις οδηγίες και να κρατήσουν όσους είναι ανυπάκουοι.Πολυ έξυπνο.Βασικα δεν κατάφεραν να μας εξοντώσουν με τα ψέκασμα τα από τα αεροπλάνα

  8. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ( ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ) ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ FREE!!!!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

  9. ΕΣΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID, ΑΝΤΕ ΠΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ