Παγώνη: «O covid δεν ήταν τίποτα!! Έρχεται θανατηφόρα πανδημία»

3
5599

Τότε προς τι όλος αυτός ο πανικός 3 χρόνια με τους εγκλεισμούς και τα εμβόλια;;;;
Έχοντας τεστάρει πλέον τον βαθμό αδράνειας των λαών, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και διάφοροι “ειδικοί” άρχισαν να “παπαγαλίζουν” τον…διαβόητο κίνδυνο να ξεσπάσει μία νέα, ακόμα πιο θανατηφόρα πανδημία.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε τη λίστα με τις πιθανές πανδημίες που έχει ετοιμάσει ο ΠΟΥ, προειδοποιώντας την ανθρωπότητα για το αναπόφευκτο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ίσως η πιο γνωστή εν Ελλάδι κορωνοειδικός, που επί τρία χρόνια δεν λείπει από κανένα τηλεοπτικό πάνελ, Ματίνα Παγώνη, έκρουσε το καμπανάκι για τη “νέα πανδημία”.

Ταυτόχρονα ομολόγησε -με το χαμόγελο στο στόμα!!- πως ο covid «δεν ήταν τίποτα», χαρακτηρίζοντάς τον ως «ήπια κατάσταση»!!!

«Θα προέρχεται από ζώα όπως η προηγούμενη».

Λόγια που προφανώς δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την φρενίτιδα που επικράτησε στην χώρα μας κατά την προηγούμενη τριετία με τα περιοριστικά μέτρα και την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Ακούστε τι δήλωσε:

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πως είναι τόσο σίγουροι εκεί στον ΠΟΥ;; Θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ πιο θανατηφόρα!!! με πολύ σιγουριά τα λένε!! να συμπληρώσω κάτι στην κα Παγώνη.. και μάλιστα αυτή τη φορά θα είναι πιο επικίνδυνη στα παιδιά!!!! κρατήστε το σχόλιό μου.. Όχι δεν είμαι προφήτης… απλά ανατρέχω στις πηγές τις κας Παγώνη!! ναι, ναι, Συνθήκη Υγείας του ΠΟΥ τον Μάιο του 2024 κλπ… Υπερεξουσίες στον ΠΟΥ κλπ… Εδώ είστε και εδώ είμαι… κρατήστε το σχόλιό μου…

  2. Οι διαβολικοί ψυχοπαθείς, ετοιμάζουν νέα πανδημία.
    Όλοι θα υποχρεωθουν σε lockdown κ εμβολιασμούς στη χώρα μας, καθώς η #ΝΔ παραχωρεί στον #WHO εξουσίες πάνω από αυτές των εκλεγμένων οργάνων της
    Μην συναινείς με την ψήφο να παραδώσεις την ελευθερία και τα παιδιά σου σε αυτούς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ