«Θεραπευμένοι άνθρωποι επλήγησαν από τα εμβόλια – H Pfizer πλήρωσε γιατρούς»!

1
4011

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάριο Τζορντάνο, παρουσίασε ακόμα ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα μυστικά έγγραφα για τα εμβόλια κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής ‘Fuori dal coro’, που προβλήθηκε στο Rete4!

Το ρεπορτάζ ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν η κυβέρνηση Ντράγκι επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 50 ετών και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Ο δημοσιογράφος δείχνει λοιπόν ένα αποκλειστικό έγγραφο της Ιταλικής Υπηρεσίας Φαρμάκων: “Υπάρχουν αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό σε άτομα που έχουν ήδη αναρρώσει από τον κόβιντ”.

 

 

Το έγγραφο χρονολογείται από τις 15 Ιανουαρίου 2021! Τότε δηλαδή που ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού, με αρκετούς ανθρώπους να εμβολιάζονται ενώ είχαν ήδη νοσήσει και ισχυρίζονται πως είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η AIFA (ΕΟΦ) γράφει δε στα εσωτερικά της έγγραφα ότι: «Το θέμα είναι σημαντικό».

Μάλιστα στο βίντεο θα δείτε πως η Pfizer φέρεται να χρημάτιζε νοσοκομεία και γιατρούς!

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

 

 

Διάσημος γιατρός σοκάρει για τα εμβόλια Covid: Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τόσο επικίνδυνο «φάρμακο»

 

 

O Aseem Malhotra έχει θέσει πλέον ως στόχο της ζωής του να σταματήσει η χορήγηση των εν λόγω σκευασμάτων

Ο διάσημος στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία καρδιολόγος Aseem Malhotra έχει μετατραπεί από έναν γιατρό – υπέρμαχο των εμβολίων Covid σε μία από τις πιο εξέχουσες φωνές εναντίον τους.

Έχει θέσει πλέον ως στόχο της ζωής του να σταματήσει η χορήγηση των εν λόγω σκευασμάτων.
Σε συνέντευξή του στο GBNews, ο Dr. Malhotra εξήγησε από την οπτική του ειδικού γιατί τα εμβόλια Covid δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν χορηγηθεί σε ανθρώπους.

«Σε όλη μου την καριέρα στην ιατρική, σε όλη την ακαδημαϊκή δουλειά που έχω κάνει εξετάζοντας όλους τους διαφορετικούς τομείς της ιατρικής, ειδικά που σχετίζονται με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, δεν έχω δει ποτέ τόσο υψηλά, συντριπτικά επικίνδυνα στοιχεία και τόσο μεγάλη αναποτελεσματικότητα», σημείωσε.

 

 

Ψύχωση

Τα στοιχεία για την επικινδυνότητα των εμβολίων είναι συντριπτικά, σχολιάζει ο ιστότοπος Noqreport, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολίτες που σπεύδουν να λάβουν ενισχυτικές δόσεις.

Σύμφωνα με τον Malhotra, αυτό αποδίδεται στην προπαγάνδα και την άγνοια αλλά υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Αμερικανός επιστήμονας κάνει λόγο για ψύχωση την οποία αποκαλεί «Αυταπάτη του οφέλους» που έχει ωθήσει πολλούς ανθρώπους να αγνοήσουν εσκεμμένα τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του «ασφαλούς και αποτελεσματικού» φαρμάκου για να δικαιολογήσουν τις λανθασμένες τους αποφάσεις.

 

 

Συντριπτικά στοιχεία στο δικαστήριο

«Λιγότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πολλών σκεπτικιστών για τα εμβόλια, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους εμβολιασμούς το τελευταίο διάστημα.

Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πρέπει να προσεγγίσουν την αλήθεια, επομένως πρέπει να συνεχίσουμε να την εκφράζουμε με κάθε ευκαιρία», συνέχισε ο Malhotra.

Ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι συντριπτικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο θα αποδείξουν πως τα εν λόγω εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά

 

 

Τα δεδομένα

Ο Malhotra έχει εξέτασε τα δεδομένα με τον πρόεδρο της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης (BMA).

Στο τέλος της συνομιλίας, ο πρόεδρος του BMA σχολίασε:

 

 

«Δεν νομίζω ότι κανείς έχει αξιολογήσει τα δεδομένα τόσο καλά όσο εσείς.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους παίρνουν τις πληροφορίες για το εμβόλιο από το BBC».
Παρά τον μεγάλο αριθμό των ατόμων που έχουν κάνει το εμβόλιο, ο αριθμός των θανάτων συνέχισε να αυξάνεται – τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν περίπου το 80 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων, των νοσηλειών και των θανάτων αφορούσε εμβολιασμένους.
Από τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων του 2021, πολλοί προήλθαν από καρδιακές παθήσεις, γνωστή παρενέργεια των mRNA εμβολίων.

Τα τεκμήρια 9 μηνών

Παρά τις προσπάθειες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ να ελαχιστοποιήσουν τα δεδομένα που συλλέγουν οι ίδιες υπηρεσίες μέσω του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS), ο αριθμός των ατόμων που νοσούν μόνιμα μένουν ανάπηροι, ή πεθαίνουν από τον εμβολιασμό συνεχίζει να αυξάνεται.

Τα δεδομένα από τις 9 Δεκεμβρίου 2022, δείχνουν 32.828 θανάτους, 61.065 μόνιμες αναπηρίες και 35.828 φλεγμονώδεις αποκρίσεις μυοκαρδίτιδας.

 

 

Αυτοί οι αριθμοί είναι επίσης πιθανώς χαμηλότεροι από την πραγματική ζημιά που έχει προκληθεί.
Μια εργασία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια αναφέρει ότι υπήρξαν «146.000 έως 187.000 θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια στις ΗΠΑ μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021».

Το θέμα των εμβολίων ήταν πάντα αμφιλεγόμενο.

«Μπορεί (πολιτικοί και ΜΜΕ) να έχουν κλείσει τα μάτια τους, αλλά εμείς μπορούμε να τους δούμε και η σιωπή είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ», έγραψε στο Twitter. «Παρακαλώ σταματήστε την κυκλοφορία τους ΤΩΡΑ», σημείωσε.
Μέχρι τον Ιούλιο του 2021, ο Malhotra ήταν υποστηρικτής των εμβολίων τεχνολογίας mRNA για τον COVID-19.
Ωστόσο, άρχισε να εξετάζει πιο προσεκτικά τα δεδομένα μετά τον θάνατο του 73χρονου πατέρα του.

 

 

Πρώτα ήταν υποστηρικτής….

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Epoch TV, ο Malhotra σημείωσε ότι η «δεοντολογική ιατρική πρακτική που βασίζεται σε τεκμήρια» θα πρέπει να είναι η προεπιλογή για την ιατρική περίθαλψη, αλλά έπεσε στο περιθώριο με την απελευθέρωση των εμβολίων για τον COVID. Αφού ανέλυσε αναλυτικά τα δεδομένα από τα εμβόλια COVID-19, πιστεύει ότι η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας είναι «πολύ, πολύ φτωχή» σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια. Επιπλέον, οι βολές δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά «οι βλάβες ήταν άνευ προηγουμένου».

Στις αρχές της πανδημίας, ο Malhotra έλαβε μάλιστα δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer και πήγε στο Good Morning Britain για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διστακτικότητας για τα εμβόλια.

Μοιράστηκε τις λίγες πληροφορίες που είχε εκείνη την εποχή, οι οποίες αργότερα έμαθε ότι ήταν λάθος.

 

 

bankingnews.gr

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα πω μια πραγματικότητα γιατί όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Ο πρωθυπουργός έτρωγε με την κουστωδία στην βεράντα του Στεφανάδη στην Ικαρία και εγώ έγραφα sms να πετάξω τα σκουπίδια γιατί αλλιώς θα με έγραφε ο χωροφύλακας. Πως τα ξεχάσατε όλα. Εντυπωσιακό! Καλά μας γλέντησαν όλοι μα όλοι οι θεσμοί! Μας έπρεπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ