«Έκρηξη» στο Ευρωκοινοβούλιο για τους θανάτους και τις παρενέργειες…

1
268
Η ευρωβουλευτής Anderson προκάλεσε πανικό…

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD), μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκάλεσε έκρηξη για τους εμβολιασμούς!!!

Όπως δήλωσε:

«Ακούσαμε δύο φορές σήμερα ότι, 20 εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί λόγω αυτών των ενέσεων mRNA.
Πώς ακριβώς καταλήξατε σε αυτό τον  αριθμό και, θα μπορούσατε να μοιραστείτε όλη την διαθέσιμη τεκμηρίωση που υποστηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό με αυτήν την επιτροπή.
Κατά δεύτερον, σε απάντηση ενός συναδέλφου μου, είπατε ότι ο ΙΜΑ επίσης διεξήγαγε ανεξάρτητη έρευνα. Μπορείτε σας  παρακαλώ να μοιραστείτε την τεκμηρίωση όλης της έρευνας την οποία έχει πραγματοποιήσει το IMA, σχετικά με τις ενέσεις MRNA με αυτήν την επιτροπή.
Τώρα οι δύο ερωτήσεις μου, -πολύ απλές ερωτήσεις, ελπίζω να μπορείτε να τις απαντήσετε. Πόσες σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες έχουν αναφερθεί στο IMA σχετικά με την ένεση mRNA. Παρακαλούμε δώστε ένα συνολικό αριθμό, καθώς και μια αναλογία περιπτώσεων που αναφέρθηκαν για κάθε χορηγούμενη δόση.
Η δεύτερη ερώτηση:-“Πόσοι θάνατοι έχουν αναφερθεί στο IΜΑ σε σχέση με αυτές τις ενέσεις mRNA; Επίσης σας παρακαλώ να δώσετε έναν συνολικό αριθμό, όπως επίσης την αναλογία θανάτων ανά χορηγούμενες δόσεις.
Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τους αριθμούς (στοιχείων) χωρίς να υπάρχουν στο μυαλό σας, θα πρέπει να  καταλήξω στο συμπέρασμα ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει ή, εξακολουθείτε να εργάζεστε για την «EFPIA» -έναν από τους οργανισμούς λόμπι των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στην Ευρώπη».

 

Δείτε τι έγινε μετά:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ