Ξεμπρόστιασμα άνευ προηγουμένου στην @pfizer και στον @AlbertBourla από τον Έλληνα επεμβατικό καρδιολόγο Αργύρη Νταλιάνη!

5
2859
Ξεμπρόστιασμα άνευ προηγουμένου στην

και στον

από τον Έλληνα επεμβατικό καρδιολόγο Αργύρη Νταλιάνη! Ακούστε όσα είπε σήμερα στον

εδώ: youtu.be/uC1Dm2SKds8

ΧΑΜΟΣ και στην Αυστραλία με τα θρομβομπόλια : Ο ΕΟΦ της χώρας συγκάλυψε θανάτους!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το εχει φαίνεται στο DNA της η Pfizer…
  Άντε, τώρα ερχεται να μας σωσει με το εμβολιο της για τον Καρκίνο. Θα αρχισει τωρα η γνωστη τρομοκράτηση και η επακόλουθη χοντρή «κονομα»…
  Τωρα, αν αυτοι οι Καρκίνοι ή αρκετοί απο αυτούς προήλθαν ή επιταχυνθηκαν απο τα εμβολια Covid 19, μην περιμενετε να το μαθετε ποτέ..
  Βοηθεια μας…

 2. Εκείνοι οι λαλιστατοι Αρχιερείς πολύ ησυχία κάνουν τελευταία για το θέμα. Τι έγινε ποια δόση θα μας προτείνουν;😂

 3. Λέγαμε παλιά ανέκδοτο. Ρε συ εγώ τα έφτιαξα με το Θανάση.
  – Αυτός το ξέρει?
  Λοιπόν σας θέλω τίγρεις. ‘Οχι γατάκια. Ο Malone τα έσπασε με την Pfizer κι έχει ζητούμενα. Γι αυτό βγάζει χολή. Θα πει κι άλλα. Οι Ελληνες καχύποπτοι γιατροί ακολουθούν διότι πιστεύουν τον Malone.
  FALSE NEWS: Creator of mRNA vaccines says they are not safe.
  American doctor Robert Malone is NOT responsible for the development of this type of vaccine. Furthermore, all Covid-19 vaccines authorized for use in the population are proven to be safe and effective. A video circulating on social media shows the doctor during a speech to an anti-vaccine group, with FALSE subtitles stating that the vaccines do not work.

 4. θεωρείς ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και ότι έσωσαν την ανθρωπότητα. Το ότι μέσα σε δύο χρόνια από την αρχή των εμβολιασμών μέχρι σήμερα πέθαναν «ξαφνικά» όσοι τα τελευταία 36 χρόνια και ότι η αύξηση θανάτων από καρδιά σε ποσοστό 1700% σε αθλητές νέους σε ηλικία και δυνατούς οργανισμούς που ελέγχονταν συνεχώς από γιατρούς για να μπορούν να παίρνουν μέρος σε διοργανώσεις είναι καθαρή σύμπτωση; Πήγαινε να κάνεις και την επόμενη δόση μη τυχόν και πάθεις κάτι. Και μην ξεχάσεις στις εκλογές να ψηφίσεις Κούλη, τον σωτήρα (με το στανιό) του Ελληνισμού.

  • Δεν υπάρχουν τα στατιστικά αυτά που λες κι ο κόσμος πλανάται από κάτι τέτοια.

   Ούτε έχεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο χέρι κάθε θανόντος.
   Χαλάρωσε και μην τρομάζεις.
   Γίνατε όλοι τραγικοί!!!!!!’Λέω με τις ευλογίες σου να ψηφίσω Τσίπρα Πολάκη κι όλο το θέατρο του Παραλόγου. Την επιτομή της ασφάλειας και της σταθερότητας της χώρας. (Εμβολιασμένοι κι αυτοί-άσχετο).
   Τι λες παλικάρι μου?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ