Υπερβολικοί οι θάνατοι στην Δύση – «Τσουνάμι» με τις αποκαλύψεις που δεν σταματούν

1
1892

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…
Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, του FOXNEWS:

«Στον Δυτικό κόσμο βλέπουμε πολύ μεγάλες μετρήσιμες αυξήσεις στους ανεξήγητους θανάτους.

Το BBC στην Βρετανία για παράδειγμα, μόλις ανέφερε ότι :-“Οι υπερβολικοί θάνατοι το 2022, είναι από τους χειρότερους των τελευταίων 50 ετών”.

Οπότε γιατί συμβαίνει αυτό;

Λοιπόν, ο Ed Dowd δεν είναι επιδημιολόγος. Είναι άτομο που ασχολείται με αριθμούς. Έχει μακρά καριέρα στην Wall Street, αλλά το παρατήρησε και ήθελε να το διαλευκάνει. Έτσι επικοινώνησε με τις ασφαλιστικές εταιρείες και τα νεκροταφεία. Στην συνέχεια έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με αυτό που ονομάζεται “Άγνωστα περιστατικά- Η επιδημία αιφνιδίων θανάτων του 2021 και 2022”, -γιατί όταν πεθαίνουν άνθρωποι “έχει σημασία”».

Δείτε την συνέχεια, καθώς το θέμα των θανάτων δεν θα περάσει έτσι και σίγουρα το σύστημα θα δώσει στις λαϊκές μάζες συγκεκριμένους ανθρώπους ως φταίχτες, ώστε να ηρεμήσει τους λαούς και να τους επιβάλλει μετά κάτι άλλο:

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ώρα είναι να χαρακτηριστούν από τον Κυριάκο ψεκασμενα κανάλια το BBC και το Fox 😂😂😂😂. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το μόνο που λειτούργησε με τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά ήταν το εμβολιαστικο πρόγραμμα.Εκεινα τα ψυγεία των -70 να δει που να τα δώσει! Καλοκαίρι έρχεται 😂. Κυριάκο έκανες μάουντεν μπάϊκ με την Μαρεβα στην Πάρνηθα και εμένα με είχες λοκνταουν. Δεν ξεχνώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ