Ξαφνικίτιδα: Για γέλια και για κλάματα η απάντηση Κύπριου καρδιολόγου

10
8112

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στην ερωτική απογοήτευση θα έλεγα εγώ..η τιμωρία των υπευθύνων θα αρχίσει μόλις ακυρωθεί το ακαταδιωκτο.. που δεν έβαλαν τυχαία..

  2. Μαζικοι θανατοι σημαίνει 50,100, 10.000 ατομα την μερα. Με αυτούς τους ρυθμούς, ο πληθυσμος της Ελλάδας θα μειωθεί αισθητα σε….15.000 χρονια.

    • και γιατί δεν μας έλεγες σιγά τους μαζικούς θανάτους από την πανδημία; Σιγά το ποσοστό που έφυγε λιγο λιγότερη από τη συνηθισμένη γρίπη…… Όπως θες τα γυρίζεις λαμόγιο τώρα αλλά από πάνω θα σου ρθει

  3. Βλακα εμβολιασεμνε που δεν λες να βάλεις μυαλό μέσα στο εμβόλιο υπάρχουν κάποια μικρά σοματιδια που κυκλοφορούν στο αιμαι σκόρπισε αν για οποιοδήποτε λόγο σμίξουν και συναντηθούν τότε μπλοκάρουν την αρτηριακή πίεση με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μιοκαρδιτιδα και ξαφνικό θάνατο ξύπνα γιατί ακόμα δεν κατάλαβε ότι έχεις βάλει ένα χρονόμετρο θανάτου μέσα σου!!!! Και γι’αυτό παίρνουν σιγά σιγά για να μην καταλάβω κόσμος ότι προέρχεται από το εμβόλιο!!!

    • Που τα έμαθες όλα αυτά? Στον Χιώτη? Ότι διαβάζεις από τον κάθε βλάκα στο διαδίκτυο καθεσαι και τα κάνεις μάθημα στους άλλους? Βρες ένα κοριτσάκι και πήγαινε για … καφέ μπας και ξελαμπικαρεις όρνιο. Εδώ γράφεις λάθος την μΥοκαρδιτιδα και μας κάνεις σεμινάριο το τι είναι, ζώον όρθιο!!! Και αυτά τα σωματίδια, δεν μας είπες τι ακριβώς είναι πανιβλακα.

      • Γιατί οι τεράστιες ποσότητες έχουν μείνει στις αποθήκες?Έχεις κάτι να πεις για το πρόγραμμα εμβολιασμού?Έχεις παρατηρήσει ότι και με υποκείμενα νοσήματα ασθενείς αποφεύγουν τους εμβολιασμούς?
        Πές μου εσύ τις πηγές σου?
        Σ όλο τον κόσμο γράφουν για περίεργα συμπτώματα κοπώσεως ,κάτι που πέρασα και εγώ ,όπως και παθήσεις που δεν έχουν αναφερθεί στο ιστορικό κανενός συγγενούς.
        Το δίπλωμα σου δείξε μας,από που προέρχεται η τόση σιγουριά σου και αποκαλείς ζώον τον από πάνω ,μαλάκα?Όλοι οι παθόντες είναι τυχαία νούμερα για σένα?
        Δεν υπάρχει περίπτωση καμιάς παρενέργειας?Ούτε μιας ////λάκα επιστήμονα???

        • Μην του δίνεις σημασία επιστήμονες εκτός του συστήματος το είπαν ξεκάθαρα ότι είναι θανατηφόρα.. όσοι το έκαναν πρόβλημα τους..εν τω μεταξύ παίζει να είναι κ απαυτους που έλεγαν ότι το έκαναν κ πλήρωσαν για να βγάλουν πλαστό πιστοποιητικό..

        • …δειχνει το επίπεδο μόρφωσης σου. Οπότε ότι και να πουμε, σε ντουβαρι θα μιλάμε. Κατσε και διάβαζε ότι σου πλασάρει ο κάθε βλάκας «ειδικός» του ίντερνετ. Γιατί το πιστεύω ότι είστε άβουλα ζωντοβολα ασχετοι του αντικειμένου προς διερεύνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ