Σηκώστε μανίκια! Έρχονται νέες δόσεις #εμβολίου… 5η ή και 6η | «Μέσα σε 2 χρόνια πέθαναν περισσότεροι αθλητές από ότι την περίοδο 1966-2004»

5
3483

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σα δεν ντρέπονται μας ξεγέλασαν οι ίδιοι οι γιατροί μας έστειλαν να εμβολιαστούμε. Μας υποχρέωναν ότι αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα μας κόψουν τις συντάξεις. Μας τρομοκρατούσαν ότι θα αρρωστήσουμε βαριά. Αποτέλεσμα;; Κάναμε ολα τα εμβόλια και αρρωστήσαμε από δύο φορές όλη η οικογένεια με κορονοιο. Επιπλέον έχουμε καρδιακά κλπ προβλήματα και συχνούς πονοκέφαλους που πριν δεν τα είχαμε..

    • Τελικά που ζεις;Δεν βλέπεις τι γίνεται στη Κίνα που δεν εμβολιάστηκαν;Ένα πρόβλημα που το έλυσε ο πολιτισμένος κόσμος πάει να μας το φέρουν από την πίσω πόρτα οι Κινέζοι και εσυ τι ακριβώς λες;Βρίζεις τους γιατρούς Ελεος πια.Αν πουν οι γιατροί και 5 και 10 εμβόλια θα κάνουμε.Εσυ αν αρρωστήσεις μην πας σε γιατρό.Πήγαινε σε πολιτικό η δημοσιογράφο να σε κάνει καλά .

      • Κίνα: Το ποσοστό εμβολιασμού έφθασε στο 85% του πληθυσμού από τον Ιανουάριο του 22 https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1285859/kina-to-pososto-emvoliasmou-efthase-sto-85-tou-plithysmou/ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΗΤΟ ΘΑ ΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΗ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ

      • το καταλάβαμε, είσαι με τον Κούλη και θα κάνεις ότι σου λένε σαν πιστό σκυλάκι. Βγάλε τις παρωπίδες και ξεστραβώσου τι γίνεται γύρω σου και αν ακόμα θέλεις να κάνεις όσες δόσεις σου πουν είναι δικαίωμα σου. Πήγαινε να πέσεις και στον γκρεμό αν στο ζητήσουν, εσένα σε έχω ικανή. Δεν έχεις άντρα να ασχοληθείς και λίγο μαζί του και να αφήσεις το πληκτρολόγιο που έγινες ειδική μέχρι και στην πυρηνική φυσική και δεν αφήνεις τίποτα ασχολίαστο στην Aegeanews; Μήπως και σταματήσεις να μας τα ζαλίζεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ