Στην Κάλυμνο ο Φώτης Μανούσης της SAOS FERRIES- Στα Δωδεκάνησα θα δρομολογηθεί και το νέο πλοίο της Εταιρείας (video)

0
1815

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πλοιοκτήτης και ιδρυτής της SAOS FERRIES Φώτης Μανούσης. Ο Φώτης Μανούσης συναντήθηκε σήμερα πρωί με το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη και τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή. Το Φώτη Μανούση συνόδευε ο κεντρικός πράκτορας της SAOS FERRIES στην Κάλυμνο, Γεώργιος Μαρτίνος.

Να σημειώσουμε ότι εδώ και 2 χρόνια εκτελούν επιδοτούμενα δρομολόγια στα Δωδεκάνησα δύο πλοία της Εταιρείας του .

1. Τα  Ε/Γ-Ο/Γ ”ΣΤΑΥΡΟΣ”  που εκτελεί δρομολόγια συνδέοντας Κάλυμνο,Κω,Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη ,Σύμη Ρόδο, Καστελλόριζο και αντίστροφα. Καθώς και Κω-Αστυπάλαια και αντίστροφα.

2. Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ Που συνδέει τα νησιά Λέρος,Λειψούς, Πάτμο Αρκιούς,Αγαθονήσι, Σάμο, Κάλυμνο και το καλοκαίρι επιπλέον Ψέριμο και Κω.

Το Φώτη Μανούση συναντήσαμε σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 μεσημέρι, στο σαλόνι του πλοίου ”ΣΤΑΥΡΟΣ” στο λιμάνι Καλύμνου και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ο Φώτης Μανούσης αναφέρθηκε στην Εταιρεία και στο νέο σκάφος που αγοράστηκε από την Ιαπωνία και ήδη μετασκευάζεται, διαμορφώνεται και σύντομα θα ξεκινήσει δρομολόγια .΄

Όπως είπε, επιδίωξη θα είναι το νέο σκάφος να δρομολογηθεί και αυτό στα Δωδεκάνησα και να καλύπτει τα υπόλοιπα νησιά που δεν καλύπτει το “ΣΤΑΥΡΟΣ¨τώρα, δηλαδή τα νησιά προς Βόρεια μέχρι Σάμο.

Επίσης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τις δυνατότητες που υπάρχουν στην Κάλυμνο για επισκευές και συντηρήσεις σκαφών, με μεγάλο καρνάγιο, με συνεργεία και μηχανουργεία επισκευών πλοίων, με υποδομές και με ικανούς τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων.Όπως χαρακτηριστικά είπε όλο το ναυπηγοεπισκευαστικό φάσμα στην Κάλυμνο είναι άψογο

Μάλιστα είπε για το πλοίο “ΣΤΑΥΡΟΣ” ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην άγκυρα χθες Δευτέρα και ήταν ο λόγος που ήλθε στο νησί και το πλοίο από Κω ήλθε στην Κάλυμνο για να κάνει την επισκευή αυτή. Επίσης αναφέρθηκε και στην επισκευή της βλάβης που είχε παρουσιαστεί το καλοκαίρι στο «ΖΕΦΥΡΟΣ»  που ήλθε από Λειψούς στο καρνάγιο της  Καλύμνου για να επισκευαστεί

Δείτε τα όσα είπε ο Φώτης Μανούσης, στο video  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ