Αναγνώστης: Συγκλονιστικά αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ για την κατευθυνόμενη πλάνη της «Κλιματικής Αλλαγής»

1
10133

Καλημέρα Γιάννη.

Μου έστειλε  ένας φίλος, αυτό το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο.

Πίστευα ακράδαντα, μέχρι πριν δυο εικοσιτετράωρα, πως υπήρχε κλιματική αλλαγή, είμαι μάλιστα άτομο με «υψηλή μόρφωση» και είχα την πεποίθηση πως γνωρίζω πολλά για αυτό το ζήτημα. Σε 30 λεπτά ο κορυφαίος Έλληνας Καθηγητής, άκρως εμπεριστατωμένα, μου διέλυσε την ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ πλάνη.

Θεωρώ βέβαιο, πως όποιος το δει, ακόμη περισσότερο οι Επιστήμονες ανάμεσα στους φίλους της Aegeanews, θα σοκαριστεί με την αλήθεια..
Τις θερμές ευχαριστίες μου στον Ηλία Α. που μου το έστειλε.
Και προς εσάς για την φιλοξενία!

Αναγνώστης

Κλιματική αλλαγή ή κλιματική κρίση…Υπάρχει ή δεν υπάρχει; Κινδυνεύει ο πλανήτης ή πρόκειται για μια τεράστια «μηχανή» παραγωγής χρήματος;

Η αντιπαράθεση είναι παγκόσμια και οι εκπρόσωποι των δύο «στρατοπέδων» έχουν τα επιχειρήματα τους.

Ο κ.Αντώνης Φώσκολος επιστήμονας με μεγάλη αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο, είναι κατηγορηματικός: «Κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει».

Μιλά στο militaire channel παρουσιάζοντας όλα τα επιστημονικά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και μελετήσει. Εξηγεί ότι υπήρξαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν μεταβολές στο κλίμα, οι οποίες εξηγούνται επιστημονικά, αλλά δεν πρόκειται να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη.

Υποστηρίζει ότι πρέπει να σταματήσουμε να καίμε τα δάση μας για να τα αντικαταστήσουμε με ανεμογεννήτριες και λέει πως μετά από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα, «αφίχθηκαν» νέες ανεμογεννήτριες για να πάρουν τη θέση των καμένων δέντρων!

Μιλά για την μανία να γίνουν όλα ηλεκτρικά μέσω «πράσινης ενέργειας» και χαρακτηρίζει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «νεκροφόρες»!

Δείτε την συνέντευξη του κ.Αντώνη Φώσκολου, που έρχεται να προστεθεί σε άλλες συζητήσεις που έχει παρουσιάσει το militaire channel με υποστηρικτές της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεων που έχει στη ζωή μας.

Ο Αντώνης Φώσκολος είναι ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά. Μετά των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ προσελήφθη στο Ινστιτούτο της Ιζηματογενούς Γεωλογίας και Πετρελαίου του Καναδά με στόχο την έρευνα υδρογονανθράκων στην Κεντρική Αλμπέρτα, στην θαλάσσια περιοχή του Beaufort MacΚenzie, στις εκβολές του ποταμού MacKenzie και στα πολικά νησιά του Καναδά.
Το 1986 εξελέγην καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά παραμένει έως σήμερα ομότιμος επιστημονικός ερευνητής του Ινστιτούτου. Δίδαξε “Ανόργανη και Οργανική Γεωχημεία και Οργανική Πετρογραφία των Ιζηματογενών Πετρωμάτων”. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και σύμβουλος για ενεργειακά θέματα του ΟΗΕ. Έχει 84 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημανικά περιοδικά με Citation Index of 338, 47 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική και 14 τεχνικές εκθέσεις για λογαριασμό των ΔΕΠ-ΕΚΥ, ΔΕΗ, ΙΓΜΕ και ΟΗΕ.
•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απόλυτα ανατρεπτικό και κατατοπιστικο, σε σχεση με όσα ψευδή ήξερα...

    Εχω σοκαριστεί.. Πόσα αλλά ψέματα μας εχουν πει…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ