TUI Αυστρίας: Ξεκίνησε η σεζόν 2022 από το Σάλτσμπουργκ | Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Ζάκυνθος και Κέρκυρα στο top 10 | “Γεμίζουν” τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

0
650

Η TUI ξεκίνησε τη θερινή σεζόν 2022 σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ με την πρώτη πτήση προς τη Μαγιόρκα. Ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς της Αυστρίας, προσφέρει 25 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις το Καλοκαίρι, 23 από αυτές με την Eurowings.

Οι κάτοικοι του Σάλτσμπουργκ είναι πολύ πρόθυμοι να ταξιδέψουν: Σε μια έρευνα που διεξήχθη μεταξύ των παραληπτών ενημερωτικών δελτίων της TUI, το 80 τοις εκατό δήλωσε ότι θα πήγαινε σίγουρα διακοπές αυτό το Καλοκαίρι, μόνο το 18 τοις εκατό ήθελε να περιμένει πριν πάρει την απόφασή του τη στιγμή της έρευνας. «Το 65 τοις εκατό των επισκεπτών μας από το Σάλτσμπουργκ θέλουν ακόμη και να ταξιδέψουν τουλάχιστον δύο φορές το Καλοκαίρι», λέει ο Gottfried Math, διευθύνων σύμβουλος της TUI Austria. «Είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που επεκτείναμε ξανά το πρόγραμμα πτήσεων από το Σάλτσμπουργκ για το Καλοκαίρι», πρόσθεσε. Νέος προορισμός αυτό το Καλοκαίρι είναι η Κύπρος, ενώ η Αττάλεια επιστρέφει με δύο εβδομαδιαίες συνδέσεις και μια επιπλέον σύνδεση η Κρήτη, που είναι νέες στο πρόγραμμα.

Τα κύρια κίνητρα για διακοπές είναι η χαλάρωση και η ανακάλυψη νέων τόπων και εμπειριών. Το 95 τοις εκατό σχεδιάζει διακοπές στην παραλία δίπλα στη θάλασσα. Όχι μόνο τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν μεγάλη επιθυμία για ταξίδια, αλλά και η καμπύλη κρατήσεων δείχνει σαφώς ανοδική κίνηση. tui

Συγκεκριμένα, οι κλασικοί προορισμοί σε όλη τη Μεσόγειο έχουν ζήτηση και καταγράφουν αύξηση που είναι ακόμη και πάνω από τα επίπεδα του 2019. «Σε ορισμένους προορισμούς, ειδικά στην Ελλάδα, το επιθυμητό ξενοδοχείο μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον διαθέσιμο», επισημαίνει ο Math. “Όποιος κάνει κράτηση τώρα όχι μόνο εξασφαλίζει τις καλύτερες θέσεις, αλλά και τις πιο ελκυστικές τιμές”.

Όταν πρόκειται για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, η Ελλάδα το έχει ξανά το προβάδισμα. Υπάρχουν έως και 10 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάλτσμπουργκ προς τα ελληνικά νησιά: εκτός από τους κλασικές προορισμούς Κρήτη, Ρόδο και Κω, η TUI προσφέρει επίσης Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κάρπαθο. Τα περίπου 40 ξενοδοχεία και κλαμπ της επωνυμίας TUI όπως τα Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo και TUI Kids Club βρίσκονται σε καλή θέση στην Ελλάδα και χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των επισκεπτών. Νέα για το καλοκαίρι είναι τα πεντάστερα ξενοδοχεία TUI Blue Sensatori Atlantica Caldera Palace στην Κρήτη και το TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams Resort στη Ρόδο. Η Κρήτη – αυτή τη στιγμή νούμερο 1 στην κατάταξη προορισμών – και θα ξεκινήσει με την πτήση στις 15 Μαΐου. Η σεζόν στην Κρήτη έχει ήδη παραταθεί έως τις 6 Νοεμβρίου.

Η Τουρκία επιστρέφει ξανά τον Ιούνιο με δύο εβδομαδιαίες καλοκαιρινές αναχωρήσεις προς την Αττάλεια. Οι οικογένειες εκτιμούν ιδιαίτερα την υψηλής ποιότητας all-inclusive προσφορά ξενοδοχείων και την καλή σχέση τιμής-απόδοσης.

Crete gkitsakis
©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κύπρος είναι νέα στο πρόγραμμα από τις 21 Μαΐου. Το Robinson Cyprus, που άνοιξε πέρσι, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς καλεσμένους. Η απευθείας πτήση από το Σάλτσμπουργκ προς το Ντουμπάι έτυχε επίσης θετικής υποδοχής από τους επισκέπτες της TUI το περασμένο Καλοκαίρι : η πτήση θα απογειώνεται ξανά αυτό το καλοκαίρι 4 φορές την εβδομάδα έως καθημερινά.

Η ευελιξία και η ασφάλεια κατά την κράτηση ταξιδιών έχουν αναδειχθεί ως οι πιο σημαντικές τάσεις στην κρίση. Με το τιμολόγιο Flex, οι επισκέπτες της TUI μπορούν με ευελιξία να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να ακυρώσουν τις διακοπές τους έως και 15 ή 29 ημέρες πριν από την αναχώρηση, δωρεάν και χωρίς να αναφέρουν πιθανή αβεβαιότητα μεταξύ των επισκεπτών και μας δίνει πολλές κρατήσεις”, λέει ο Math. Η TUI επίσης προσφέρει ασφάλεια για το ίδιο το ταξίδι: η δωρεάν υπόσχεση υπηρεσίας TUI Protect περιλαμβάνεται αυτόματα για όλα τα ταξίδια έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.

Πρόγραμμα πτήσεων TUI από Σάλτσμπουργκ:

10 φορές την εβδομάδα για Ελλάδα (4x Κρήτη, 1x Κω, 2x Ρόδο, 1x Κέρκυρα, 1x Κάρπαθο και 1x Ζάκυνθο) 7 φορές
την εβδομάδα για Ισπανία (Μαγιόρκα)
3 φορές την εβδομάδα στην Ιταλία (2 φορές τη Σαρδηνία, 1 την Καλαβρία)
2 φορές την εβδομάδα στην Τουρκία (Αττάλεια)
2 φορές την εβδομάδα στην Αίγυπτο (Χουργκάντα) 1 φορές την
εβδομάδα στην Κύπρο (Λάρνακα)

Top 10 προορισμοί διακοπών

1. Κρήτη
2. Μαγιόρκα
3. Ρόδος
4 Χουργκάντα
​​5 .Κως
6. Κάρπαθος
7. Ζάκυνθος
8. Αττάλεια
9. Καλαβρία
10. Κέρκυρα

Süddeutsche Zeitung για ταξίδια το Καλοκαίρι: Ακριβή η Γερμανία, “συνωστισμός” στην Ελλάδα | Βόννη λοιπόν αντί για Βόσπορο

πηγή: https://money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ