Αναγνώστης: Παρακαλώ κάντε μια βόλτα μέσα στα τουριστικά στενά του κέντρου της πόλης

13
3264

Θα παρακαλούσα όλους τους υπεύθυνους να κάνουν μια βόλτα με τα πόδια μέσα στα τουριστικά στενά της πόλης μας.

Και πείτε μου, είναι δυνατόν να βαδίσει πεζός τουρίστας σε αυτούς τους πεζόδρομους που γίνονται λαβύρινθοι για να περάσεις;

Κάθε λογής πινακίδες, πλαστικά διαφημιστικά παγωτών μέσα στο δρόμο, πλαστικές καρέκλες με τους πωλητές να κάθονται στη μέση, τα σταντ με τα τουριστικά είδη να απλώνονται σχεδόν μέχρι τη μέση του πεζόδρομου, ομπρέλες και βάσεις ομπρελών, σκαμνάκια, κρεμαστά αντικείμενα και ότι βάζει ο νους σας.

….  Και ακόμη η σεζόν δεν ξεκίνησε!!!

Ευχαριστώ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειδικότερα στην Παλιά Πόλη. Όλο το καλοκαίρι οι ιδιοκτήτες μαγαζιών τσακώνονται ο ένας με τον άλλον ποιος θα βγάλει τα προϊόντα του πιο έξω, για να φανεί το δικό του μαγαζί περισσότερο. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περνάει ο κόσμος.
    -Κάποιοι ασυνείδητοι ακόμα κάνουν το λεγόμενο «καμάκι» και ενοχλούν τον κόσμο, ενώ απαγορεύεται.

    Η Δημοτική Αστυνομία περνάει στην αρχή της σεζόν, και κάνει μια παρατήρηση για τα σταντ και μετά δεν ξανά έρχονται. Θα ξαναπερασουν μόνο αν κάποιος γείτονας έχει τσακωθεί με τον άλλον και έχουν πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

    Γιατί είναι υπέροχη εικόνα να τσακώνονται live στον δρόμο και να βρίζουν ο ένας τον άλλον μπροστά στον κόσμο. Ή και ακόμα να πέφτει και ξύλο..

    Και στο τέλος, παραπονιούνται όταν στα τσαντιρια, ο κόσμος έρχεται και κάνει παζάρια.

    -Δεν υπάρχουν πουθενα προσβάσεις για ανθρώπους ΑΜΕΑ.
    -Στην Ηφαίστου και Απελλου δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων.
    -Δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες, που να μπορούν να πάνε οι τουρίστες.

  2. H αλήθεια είναι Θεοδόση ότι ξέφυγε εκτός ελέγχου η κατάσταση και στις παραλίες.Από μαγαζάτορες.

    Όλοι οι μαγαζάτορες έχουν στήσει τσαντίρια με κουρτίνες, όχι στον πεζόδρομο που εφάπτεται της παραλίας, αλλά και απέναντι. Απίστευτο κιτσαριό ,φθηνή απομίμηση καφέ Μυκόνου,η κεντρική Παραλία θυμίζει τον Γολγοθά με τόσα ξύλα, μιλάμε για ΔΑΣΗ !!! από ψάθινες ομπρέλες .Θεοδόση πολλά παράπονα με την πολιτική κάποιων υπαλλήλων που έχεις σε κομβικά πόστα. Ρεζίλι. Αυτή η κόντρα μεταξύ των μπιτς μπαρ είναι δυσφήμιση για το Νησί.Και σας πήραν χαμπάρι όλοι, όταν λέτε ότι η Κτηματική έδωσε τις άδειες. Πολύ χάλια εικόνα από καταστηματάρχες που δείχνουν ασέβεια με την αδηφαγία, απληστεία και την υπερβολή. Εγώ στα είπα. .μην λες μετά γιατί έχασες ολόκληρες γειτονιές. Καραγκιουζελίμ σκέτο !!!!!

  3. Τι ειναι ολα αυτα που γραφετε? Εν ηντρεπεστε πιο? Νάβγουνε γρηγορα οι υποστηρικτες του ΑηΛαβΚο να σας πολεμησουνε!!!

  4. Μπράβο!!!! Σωστός!!!! Οι υπεύθυνοι να πιάσουν δουλειά και να μην γίνει διάκριση για κανέναν..

  5. Μα ακριβώς για αυτό το σκηνικό γουστάρουν οι τουρίστες και περπατάνε στην παλιά πόλη. Δηλαδή τι άλλο έχει να δούνε; παλιά πόλη έτσι κι αλλιώς δεν είναι. Ένα σοκάκι με κτίρια όλων των εποχών και κυρίως των τελευταίων δεκαετιών. Αν φύγει το αλαλούμ δεν θα πηγαίνει κανένας εκεί. Δε το βλέπετε ότι η πιάτσα μετατοπίζεται σταδιακά

  6. Πρεπει ο δημος να προσλαβει εκατο χωροφυλακες, και να βαλει ενα σε καθε μαγαζι!!! Αν δεν φτασουν, ας παρει αλλους εκατο. Ολοι αυτοι να πληρωνονται απο τους καταστηματαρχες, γιατι αυτοι δημιουργουν το προβλημα!!! Εχουμε μαθει τωρα, να παρανομουμε ολοι, και να μας φταιει ο δημος. Φταιει η κακη νοοτροπια, ολων μας!!!

  7. ενώ στην Κονίτσης και ψηλά στην πλατεία Διαγόρα όλα καλά ??? Αναρχία καταστηματαρχών … ντροπή μεγάλη . Με μια ελιά θεώρησαν ότι όλη η πλατεία είναι δική τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ