Aqua Blu Boutique Hotel + Spa: Απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Boutique Style Hotel

0
1037

Το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Boutique Style Hotel από τα 100% Design Hotel Awards για το 2020.

 

Η βράβευση έγινε στις 29 Ιανουαρίου 2021 σε μία Online Τελετή Απονομής. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πολυτελή ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα κι έτσι αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο η Ελληνική Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική.

Το Design στα ξενοδοχεία αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την τελική απόφαση των ταξιδιωτών, και σίγουρα ένα από τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ταυτότητα και την εμπειρία ενός καταλύματος. Ειδικά στην Ελλάδα, οι ξενοδόχοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο design, και σε συνεργασία με ταλαντούχους αρχιτέκτονες το έχουν μετατρέψει σε δυναμικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος, κατατάσσοντας τα Ελληνικά Ξενοδοχεία ανάμεσα στα πλέον καλαίσθητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Είναι ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε ότι μέσα από τέτοιους θεσμούς βραβεύονται ξενοδοχεία της Κω βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξη του νησιού μας.

 

Με την βράβευση αυτή, η διοίκηση και το προσωπικό του Aqua Blu ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους το ξενοδοχείο αλλά και όσους συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην αρχιτεκτονική ομάδα του LIAKOS ARCHITECTS και τον διακοσμητή μας Δημήτρη Παπαναστασίου που με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους μπορούμε σήμερα να απολαμβάνουμε τέτοια έργα υψηλής αισθητικής.

 

 

 

Το Aqua Blu, υπερήφανο μέλος των Small Luxury Hotels of the World είναι ο απόλυτος προορισμός πολυτέλειας και σύγχρονου σχεδιασμού.

 

Ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων μόνο για ενήλικες, με το υπερσύγχρονο και βραβευμένο Tamaris Spa, και το πολυβραβευμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, Cuvée, το Aqua Blu δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και μοντέρνας διακόσμησης. Τα γεωμετρικά σχήματα, ο μινιμαλισμός, οι ανοιχτοί χώροι, οι διαφανείς επιφάνειες και η μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα συνθέτουν μία πρωτοπόρα διακοσμητική προσέγγιση στο νησί και το καθιστούν το απόλυτο boutique ξενοδοχείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ