Μιχάλης Γιωργαλλής: ️Η πανέμορφη Ζιά μας και το Ορεινό Ασφενδιού στο έλεος της Αδιαφορίας

24
6735

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2712158052298289&id=100005123617573&rdid=GBGeNl4Hon0AWq9A

❌ ️Η πανέμορφη Ζιά μας και το Ορεινό Ασφενδιού στο έλεος της Αδιαφορίας 🕶📢 🖤
📛Εάν δεν μπορεί ο ίδιος να σηκώσει το βάρος υπάρχει και η άλλη λύση !!!
( Άρθρο 69-Νόμος 4555/2018 -Αντικατάσταση του Άρθρου 60 Ν.3852/10
– Εκλογή νέου Δημάρχου παράγραφος 1.
Αν η θέση του Δημάρχου κενωθεί για οποιονδήποτε λόγο, το δημοτικό συμβούλιο εκλεγεί νέο Δήμαρχο!!!!
✅️Το νησί βουλιάζει και κάποιος από τους Ναύτες πρέπει να αναλάβει το Τιμόνι !!!
✅️ Έκκληση στα τοπικά ΜΜΕ να ενημερώνουν τους πολίτες να αποφεύγουν το δρόμο από στροφές Ανάληψη προς Ζία.
⚠️ Επικίνδυνο σημείο πρόκληση Ατυχημάτων από αδιαφορία και εγκατάλειψη καθώς χόρτα και ευκάλυπτοι, έχουν γίνει ένα με τον δρόμο ,το ύψος φτάνει εως και 2,5 μέτρα με αποτέλεσμα την μη ορατότητα οχημάτων μεταξύ τους !!!!
✅️ Εικόνες που προσβάλουν τον τουρισμό στο Νησί μας!!!
✅️ Μέχρι σήμερα αποψίλωση χόρτων περιμετρικά δρόμου Ζίας Ορεινού Ασφενδιού , Μινίερα και Εντός οικισμού Ευαγγελίστρια, Λαγούδι, Ασώματος, δεν έχει γίνει το παραμικρό!!
✅️Ακαταστασία.
✅️Ανεξέλεγκτο Παρκάρισμα.
✅️Αποκομιδή σκουπιδιών.
✅️ Ανακύκλωση.
✅️Ανοιχτό φορτηγό για βαρέα αντικείμενα αγνοείται εδώ και καιρό!!
✅️Πλύσιμο κεντρικής πλατείας και Ευρύτερης περιοχής οικισμού αγνοείται Όνειρο Απατηλό και θερινής Νυχτός!!
✅️ Καλλωπισμός Δέντρων στο έλεος 🏡
☀️Το ηλιοβασίλεμα της Ζιάς συναντά το Σκοτάδι που Διοικεί το Νησί μας και βουλιάζει τον τουρισμό μας 🖤🖤🖤
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Μιχαλη: όταν λες καλλωπισμό δέντρων τι εννοεις; Εκείνο το πετσόκομμα στο δρομο της Ζιας; Στο γηπεδο Ζηπαριου μηπως; Και τα κλαδέματα σε άπορους μέσω τευτεριου;

  2. Μας τα εχεις ζαλισει απο τοτε που τα εσπασες με τους δικους σου…δεν μας ενδιαφερει η αντιπολιτευση σου γιατι γινεται για ιδιο οφελος και οχι του πολιτη αυτο που ανεβασες σημερα ειναι να ειχαμε να λεγαμε….

  3. μιχαλακι μπας και ονειρευεσαι να γινεις δημαρχος?
    ………….γίνε πρώτα και μετα βλεπεις.

  4. Kai me sena to idio htan…..ate pigene tora afou to agapas to xorio soy pare xortokoptiko kai koyreve…a fonakse na se vgali foto….ate gia kamia votka mas exeis zalisi simferontologe.

  5. Πρεπει να καταλαβετε οτι το νησι πουλαει ήλιο και θάλασσα μόνο! Τιποτα άλλο! Ζούμε μονο απο τον τουρισμο! Οι τουριστες έρχονται στο νησι για τον ήλιο και τη θάλασσα, όχι για τις υποδομες του! Ειναι προυπόθεση, όμως, οι σωστες υποδομες που ΔΕΝ έχουμε! Θα έπρεπε να είναι αυτονόητος ο καλωπισμός του νησιου, ομως, το νησι ειναι στο μαυρο του το χάλι! Η Ζια νομίζετε οτι δουλευει γιατι οι ντόποιοι κάνουν κάτι καλά? ΟΧΙ!!! Δουλευει για τη θέα προς το ηλιοβασίλεμα της! Λίγοι είναι οι σώστοι επαγγελματίες στη Ζια!!!! Δυστηχώς, οι περισσότεροι επαγγελματίες στο νησι εχουν μείνει στη δεκαετία του ’80!! Καρέκλες μπαμπού στη σειρα, τηλεοράσεις με ποδόσφαιρο, καμάκι στη πορτα του μαγαζιου με παντοφλα πλαστική και νυχι μαύρο λόγω μπίχλας και φωτογραφίες απο μουσακάδες και παστίτσιο! Ολο το Τιγκάκι και η Καρδάμενα έτσι είναι!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

  6. Αριστε από αυτά που γράφει ο Γιωργαλλης εσύ κατάλαβες μόνο για το κλάδεμα και σχολίασες? Πρέπει να στα λέμε ένα ένα για να τα καταλαβαίνεις?

  7. Πανέμορφη χώρα, που όμως είχε την ατυχία να πέσει σε χέρια νεορωμέικα. Με τα ανάλογα αποτελέσματα που κάθε χρόνο χειροτερεύουν.

  8. Ειμαστε κι εμεις βρωμιαρηδες! Πριν πεταξετε τις βρωμιες σας σκεφτειτε οτι τις πετάτε εκει που μένετε!!! Ειδοποιηστε τον Δήμο, για την αποκομιδή ή φροντίστε να πεταχτούν εκει που πρέπει χωρίς να βρωμίζετε το χωρο που ζείτε!!!! Συμπεριφερθείτε, επιτέλους σαν άνθρωποι! Προσποιηιητε τουλαχιστον οτι είστε…όσοι δεν μπορείτε!! Μην γίνεστε αυτο που λέγαν οι παλιοι: ΖΑ!!

  9. Κουβέντα για τους λέτσους δημότες που πετάνε τα μπάζα τους όπου βρούνε οι βρωμιάρηδες κανένας λόγος.

  10. Αμα τα σκουπίδια μένουν καιρό βρωμίζουν . Στο τέλος θα μας ζητήσει ο υπεραντιδημαρχος και τα ρέστα ,αλλά έχουν γνώση….

  11. Εμείς Φυτεμένα για τα.χαλια του νησιού,πηγαίνετε στο εξωτερικό να δείτε κανένας δεν πετά μπάζα και κλαδέματα στο δρόμο,πληρώνουν κάρα και τους τα μεταφέρει εκεί που πρέπει να τα πετάξουν,

  12. Το νήσο στο έλεος!!!! Τα χόρτα 2,5 μέτρα, ο Δήμος πουθενά εξαφανισμενος!!! Ένας Σάκης μόνος του πολεμάει!!! Θεοδόση φίλε μου σε ψηφίσαμε αλλά αυτή η κατάσταση φέτος πρέπει να σε κάνει να τα παραιτηθείς μόνος σου. Κάτι δεν πάει καλά το νησί είναι στον αυτόματο!!!!!

  13. Μιχαλάκη άλλαξε ρότα!!Τα ίδια λες εδώ και τρια χρόνια και το αποτέλεσμα 60%και συ στην απέξω!!!Αν θες να συνησφέρεις καλά θα κάνεις να λες τα πράγματα με το όνομά τους!Πρώτα φταίνε οι πατριώτες σου που δεν σέβονται τίποτα και πετούν όπου να ‘ναι τα σκουπίδια τους!!!Μετά θα τρέχεις στους υπεύθυνους του ΑΣΦΕΝΦΙΟΥ που είναι εκπρόσωποι του στη λειτουργία του διαμερίσματος!!!Σιγά μην πάει ο δήμαρχος να μαζέψει τα σκουπίδια!!!Ή νομίζεις ότι βλέποντας τις εικόνες οι υπεύθυνοι αδιαφορούν;Αυριο που θα μαζευτούν τι θα λες ότι όλα δουλεύουν ρολόι;Δεν γίνεται ετσι η πολιτική αντιπαράθεση και ειδικά από ενα γυρολόγο σαν εσένα!!!

  14. Χτες λοιπόν είδα κάτι μαύρες σακούλες να τρέχουν στην άκρη του δρομου(μόνες τους)και κάτι μπαζα να τρέχουν στον γκρεμό (μονα τους)και κάτι παλιό στρώματα να πηγαίνουν σινάμενα κουνάμενα (μονα τους)και έναν …βαρεμενο κυριο να φωνάζει…Ο Δήηηημαρχος που είναι…..και θύμωσα με τον εαυτό μου που δεν έγινα λίγο χαφιές εκείνη την ώρα!!!!!Ίσως γιατί θέλω και γω αύριο να ..στείλω τις καρέκλες τις παλιές στην άκρη του δρόμου.!!!ποιος θα μου πει ότι κάνω λάθος?ΚΑΝΕΙΣ!!!Γιατί ο Δήμαρχος…..φταίει!!!

    • Έχεις δίκιο με τέτοιους βρωμιάρηδες, μποχύλους κατοίκους θαυμα θα τανε αν δεν ήτανε έτσι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ