Όμιλος: Πρόεδρε της Μαρίνας θα αποτύχεις αν δεν σεβαστείς τους πολίτες

37
9142

Όμιλος: Πρόεδρε της Μαρίνας θα αποτύχεις αν δεν σεβαστείς τους πολίτες.

Διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα μας το «Βήμα της Κω» ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την Μαρίνα της Κω και τις σχέσεις μεταξύ των δύο στελεχών της δημοτικής αρχής, του πρώην και του νυν προέδρου της, δημοτικών συμβούλων Κώστα Χόνδρου και Γιάννη Καλέργη.

Θα σταθούμε στο γεγονός της «αντιπαράθεσης» αφού η Μαρίνα μας αφορά άμεσα επειδή είναι περιουσία των πολιτών που αποκτήθηκε με το δικό του χρήμα και δεν είναι περιουσία ενός δημοτικού συμβούλου, ούτε του δημάρχου.

Ο Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση έγκαιρα  για την καλή λειτουργία του Δήμου μας πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα, τα δημοσίευσε και τα έστειλε σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε!

Είναι αναγκαίο γράψαμε,  να γνωρίζουν όλοι οι νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι τα οικονομικά, τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τα προβλήματα όλου του Δήμου και των επιχειρήσεων του!  Είναι αναγκαίο γράψαμε, κάθε αντιδήμαρχος και κάθε πρόεδρος να μας πει τι παρέλαβε, ποια είναι τα προβλήματα και τι σκέφτεται να κάνει. Είναι αναγκαίο γράψαμε, να συνεννοηθούν όλοι μαζί οι σύμβουλοι και να βγάλουν ένα ενιαίο πρόγραμμα για τον Δήμο και τις επιχειρήσεις του. Και όλα αυτά γράψαμε να είναι αληθινά και να τα δημοσιοποιήσουν στα αφεντικά τους που είναι οι πολίτες ώστε να γνωρίζουμε τι παρελαβαν και τι κάνουν.

Τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε και σήμερα έκπληκτοι εξαιτίας μιας διάστασης απόψεων μεταξύ δύο συμβούλων της ίδιας δημοτικής αρχής και όχι από τον πρόεδρο της Μαρίνας που ανέλαβε πριν από 5 μήνες, μαθαίνουμε ότι η Μαρίνα είχε το 2022 κέρδη 500 χιλιάδες ευρώ και το 2023 πάνω από 500 χιλιάδες!  Και αν υπολογίσουμε και κάπου 200 χιλιάδες που πήγαν σε εκδηλώσεις και αθλητικούς συλλόγους (δηλαδή σε έξοδα ξένα με το αντικείμενο και τις ανάγκες της Μαρίνας) τότε το ταμείο σήμερα θα πρέπει να έχει ζεστά λεφτά πάνω από 1.200.000 εκατομμύρια ευρώ!!

Αγαπητέ και σεβαστέ πρόεδρε της Μαρίνας κ. Καλέργη, ελπίζουμε έστω και μετά από πέντε μήνες να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας που είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα , αλλά και εμάς τους φτωχούς πολίτες, τι παραλάβατε, ποια είναι τα προβλήματα και τι σκέφτεστε να κάνετε στη Μαρίνα.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η καρέκλα που κάθεσαι δεν έγινε τυχαία. Ότι εάν θέτετε να επιτύχετε στους μεγάλους στόχους σας θα πρέπει οι πολίτες στο σύνολο τους να βρίσκονται στο πλευρό σας, όπως έγινε τότε που οι παλιοί συνάδελφοι σας διεκδικούσαν την Μαρίνα. Ότι οι παλιοί συνάδελφοι σας άλλαξαν τον νόμο δύο φορές για να την πάρουν. Ότι οι παλιοί συνάδελφοι σας έβαλαν το κεφάλι τους στον ντορβά και δανείστηκαν 1 δισεκατομμύριο δραχμές για να την κατασκευάσουν. Και ότι στα εγκαίνια της ήταν παρόντες όλοι οι πολίτες της Κω, γιατί ήταν δικό τους απόκτημα. Ότι όλα τα εστιατόρια της πόλης εκείνη την αξέχαστη ημέρα προσέφεραν από δύο λαμαρίνες φαγητά!

Πολλοί από εμάς σας ψήφισαν γιατί σας εμπιστεύονται. Σας λέμε λοιπόν ότι θα αποτύχετε εάν δεν εμπιστευτείτε τους πολίτες. Εάν δεν τους πείτε την αλήθεια, τα δύσκολα και τα εύκολα, τα μεγάλα και τα μικρά και αν δεν τους ζητήσετε την γνώμη τους και την βοήθεια τους.

Το να φτιαχτεί ακόμα ένα εστιατόριο μέσα στη Μαρίνα και μάλιστα με χρήματα του επενδυτή όπως το Ακταίον δεν είναι τίποτε! Ούτε χρειάζεται! Το να γίνει όμως η επέκταση της Μαρίνας που είναι το μεγάλο όραμα, είναι ένας πολιτικός άθλος που μπορεί να γίνει μόνο όταν οι πολίτες σε εμπιστευτούν και τους σεβαστείς. Μόνο οι πολίτες μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα συμφέροντα!

Έχουν περάσει πέντε μήνες. Έχεις στα ταμεία σου πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. ΤΟΛΜΗΣΕ!

Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

(ΣΗΜ. Η δημοσίευση αυτή στηρίχτηκε στην άποψη ότι ο Όμιλος πέραν των προτάσεων του θα πρέπει να ασκεί και κριτική σε αυτούς που αποφασίζουν για την δική μας ζωή και περιουσία)

*Ενημέρωση

Αγαπητοί φίλοι,

Αγαπάτε το νησί μας; Θέλετε να προοδεύσει; Επιθυμείτε την αλήθεια; Θέλετε να διορθώσουμε τα λάθη μας;

Απαντήστε στο ερώτημα που υπάρχει σε ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ιστοσελίδα AegeaNews (κεντρική σελίδα δεξιά) με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.

Σας ευχαριστούμε.

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μαρίνα χρόνο με το χρόνο βγάζει πολλά χρήματα και καλά κέρδη, αλλά πρέπει να επενδύσουν εκεί χρήματα και να επεκτείνουν τη μαρίνα και να μην χρησιμοποιούν το δικό μας λιμάνι ως υπερχείλιση για γιοτ και ιστιοπλοϊκά σκάφη. Τουριστικά σκάφη, αλιευτικά σκάφη για αιώνες έχουν χρησιμοποιήσει το λιμάνι μας και ένα υπέροχο θέαμα πρόκειται τώρα να καταστραφεί από την απληστία των μαρινών και ο δήμος απογοητεύει και πάλι το νησί μας και τους κατοίκους για την απληστία του εκεί.

    • ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ @@@@ΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

      • Μέχρι πέρυσι. Φέτος για δες ποσες θέσεις εχασε η μαρινα. Και πληρωνει μίσθωμα στο λιμενικο ταμειο και θέσεις δεν έχει. γιατί ο δημαρχος τις μοιράζει αναλογως τα ψηφαλακια. τα ημερολόγια έφτασαν μέχρι κάτω από το μπαλκόνι του.

  2. με ποιά κριτήρια επέλεξε ο δήμαρχος τον συγκεκριμένο πρόεδρο; Δεν θα έπρεπε να είναι κάποιος ο οποίος έχει σχέση με το αντικείμενο όπως και με την διοίκηση επιχειρήσεων; Ή έστω με τον τουρισμό; Δυστυχώς εδώ και πολλές εβδομάδες το μόνο που ακούω για τον τρόπο που διοικεί είναι πολύ αρνητικά σχόλια και παράπονα. Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος να τον καθοδηγήσει.

    • Δυτηχως τα κριτήρια δεν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ιδιότητα. Δεν γεννήθηκαν ολοι καπετανιοι. Το πρόβλημα είναι καθαρά ψηφοθηρικο ως προς την εκλογή και μετά να υπακούεις στο δημαρχο. Δεν υπακούει,είσαι ο αδύναμος κρίκος. Όσοι είχαν ισχυρη προσωπικότητα Πασσανικολακης και χονδρος τους καθάρισαν. τωρα ο νεος προεδρος απλά δεν του χαλαει χατίρι.

  3. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ για τον προεδρο της Μαρινας Κω να μεγαλωσει την μαρινα.
    Προχτες, στις 10 το πρωι, το σκαφος μας δεν χωρουσε να μπει. Μετα απο μια ωρα και δεκα λεπτα
    και μια μικρη …χωρεσε. Θαυμα, miracolo. Bravo sinior Giovanni…

    • αυτό το μία μικρή (και μεγάλη πολλές φορές) για να βρεθεί θέση έπαιζε πολύ με κάποιους υπαλλήλους εκεί πριν κάποια χρόνια αλλά είχε σταματήσει. Πως και ξαναγίνεται το ίδιο; Κάτι πρέπει να άλλαξε. Ελπίζω να το πάρει χαμπάρι ο Καλέργης και να το σταματήσει.

  4. θα ήθελα να ρωτήσω με τη μισιωση ακινήτου τι θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε, που έφθασε το μισθωμα;

    • Οχι φιλε δεν υπάρχει ενημέρωση. Αλλά επειδή είμαι μέντιουμ θα προβλέψω ότι δεν πηγε αλλος ενδιαφερόμενος. Οπότε το μίσθωμα θα εκλεισε στα 400 ευρώ. στα ίδια χρήματα που ήταν και το ποσό έναρξης του πλειοδοτικου διαγωνισμού. Μέχρι και τα καπέλα στα ΤΑΧΙ γελάνε με αυτόν τον διαγωνισμό.

  5. Μια χαρά τα πάει ο κ. Καλέργης!!!Αλλος αέρας στη μαρίνα!!!!Τώρα πρέπει να ενημερώνει και τον κ. Καίσερλη για να έχει λόγω ύπαρξης και ο όμιλος Κώστα Καίσερλη!!!!Όταν ασχολούνται μαζί σου φίλε Καλέργη πάει να πει ότι σπας αυγά και ετοιμάζεις την ομελέτα!!!!Ολοι οι επίδοξοι θα κάνουν υπομονή τώρα αρχίζει η νέα πενταετία με τα μεγάλα έργα!!!!!

    • Βρε μακαρι να βγαλει την πενταετία ο ανθρωπος.
      Η δικη μου αποψη; θα την βγαλει γιατί απλά εκτελεί,όσο εκτελεί δεν θα υπάρχει θέμα αλλαγης προεδρου. Εδώ μέχρι και τα καπελάκια του Σιφακη δεν ξέρουν τι ψηφίζουν. Εντελώς ασχετοι και επικίνδυνοι.

  6. Δεν βλέπετε ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τι τι λέτε;Μηδενικό ενδιαφέρον για την ψηφοφορία σας.

  7. Διαλεξε τον καλεργη με τα κριτηρια που διαλεξε τον πρώην πρώην,χωρις να ξερει γρι αγγλικα,και τα κερδη τότε που πηγανε??? θα σου πω εγω τα φαγανε στον δηρας,στις ψευτικες διαφημισεις,στις συναγριδες που ετρωγαν στην μαρινα,και ολα αυτα τα πληρωνε οχι η μαρινα αλα οι κωοι πολιτες.Συνενοηθηκαμε με εσενα,χωρις να θελςις να μειωσεις;;;Τουλαχιστον τωρα κανει κουμαντο ενας και οχι μπειτε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δωσετε.

    • Δηλαδή μου λές ότι τώρα δεν τρώνε ή δεν θα φάνε; Ας γελάσω !!! Τώρα να δείς γκουρμέ φαγητά που θα τρώνε κάποιοι. Η συναγρίδες θα φαίνονται σαν σουβλάκι μπροστά τους. Και γιατί λες ότι τα πληρώνουν οι Κώοι πολίτες; Δεν έχετε καταλάβει ότι η μαρίνα είναι το πλυντήριο του εκάστοτε δήμαρχου; Όχι μόνο δεν πληρώνουν οι πολίτες, αντιθέτως η μαρίνα πληρώνει διάφορα για τον δήμο. Και για πές μου εσύ που μάλλον τον γνωρίζεις γιατί εγώ δεν ξέρω, τι έχει σπουδάσει και που έχει δουλέψει ο νέος πρόεδρος ώστε να έχει προσόντα; Και ποιά είναι αυτά;

      • Ο νέος πρόεδρος έχει δουλέψει από δεκατριών χρόνων στο συνεργείο που άνοιξε ο Κυριος Λοΐζος.Στη βαριά δουλειά και έπειτα δραστηριοποιήθηκε στο κομμάτι των κτηματομεσιτικών παράλληλα.Δεν ήταν κοπρόσκυλο σαν κάποιος άλλους.Ούτε τις γνώσεις του στο κομμάτι των ναυτιλιακών τις έμαθε στα πανεπιστήμια όπως κάποιοι δήθεν.Ασχολήθηκε χρόνια και ως πρόεδρος των τριτωνων αλλά και σε σχολή στην Αθήνα ως μηχανικός στα καράβια την οποία δεν ολοκλήρωσε για οικογενειακούς λόγους.Ότι άλλο θέλετε να μάθετε ρωτήστε καλύτερα και μην βγάζετε συμπεράσματα!

    • Ότι ναναι. Μη λες λογια που δεν μπορείς να αποδείξεις. ούτε για τους πρώην,πρώην ούτε για τους νυν. Εγώ ειπα οτι τα κριτήρια έχουν να κάνουν με την εκλογή και μόνο. Εκλέχθηκε και τον όρισε ο δημαρχος στη μαρινα. Κάνει τα γουστα του δημαρχου; όλα καλά. Δεν τα κάνει;;; σπιτι τους

  8. Κώστα καλά τα λες αλλά υπενθυμίζω::!!!
    Μας τους φορτωσες εσύ και η εμμονή σου ..
    Τώρα θα τους φας και θα τους φάμε στην μάπα 5 χρόνια@@@

  9. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΧΑΡΑΠΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ
    ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΑΣΚΕΠΑΣΩ ΧΑΡΑΠΑ Ε ΧΑΡΑΠΑ……..

  10. Γιατί είχε ποτέ ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών σχέση με την εκπαίδευση; Μίλησε ποτέ κανείς; Τα σχολεία δεν τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι; Να τα λέμε όλα..

  11. κ.Κωστα άδικα παιδευεστε …δεν έχουν αυτιά να σας ακούσουν…ούτε αυτός ούτε οι υπόλοιποι…καλως ή κακώς αυτοί εκλέχθηκαν και με αυτούς θα πορευτούμε….

  12. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  13. Ο Καλέργης είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ο δήμαρχος δίνει εντολές αυτός εκτελεί. Πασσανικολακης δεν σήκωνε τέτοια και τον έφαγαν,όπως και τον Χονδρο. Στο πρόσωπο του Καλεργη βρηκαν αυτό που ήθελαν,δεν είναι τυχαία τα δημοσια ευχαριστω του Δουδους. Θα παρατηρήσατε και την κίτρινη διαγραμμιση στα κρασπεδα στο Ψαλιδι; έργο μαρινας και στήριξη στον Χατζηχριστοφη. Ο δημαρχος Τεο ηθελε ανθρώπους με τευτερι να κρατούν σημειώσεις τα ρουσφετια. Γραφείο ήθελαν οι ταξιτζηδες; παρε τον διαγωνισμό αποκλειατικης χρήσης. πορτα ηθελε συγκεκριμένο μαγαζί στο τοιχο της μαρινας; παρτο. να καλύψουμε τρύπες σε ειδικούς συνεργάτες του δημαρχου; παρτο. Θέλουμε να στηρίξουμε τον βουλευτή Παππα και την στρατικοποιηση της μαρινας; παρε μπονους έναν ευρωβουλευτή σε ημερίδα.

    • Και;;; Όλα τα παραπάνω είναι σχολής ΠΑΣΟΚ. Την ιδια εβγαλε και ο Κυριτσης,απλά ο Νικηταρας τώρα έχει 5 χρόνια μπροστά του. 5 χρόνια μισθοί δημαρχου,προεδρου ΚΩΑΝ και άπειρες αποζημιώσεις ταξιδιών. Να σκάσει γιατι; για την πορτα; ψηφους την βλεπει; για το γραφείο στα ΤΑΞΙ; Ψηφαλακια και εδώ. Όλα στο χαρτί,δηλώνεις υποταγή,παίρνεις αυτό που θέλεις και χρεώνεσαι ψηφους. Πολιτικοι τοκογλυφοι

      • Μάλλον πολιτική ΖΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι…. ξέφτησε η καραμέλα «του πασοκ». Πολιτικέ παραχαράκτη.

  14. Κύριε Καισερλη θα σταθώ σε άλλο γεγονός. πριν μερες στη μαρινα μας πραγματοποιήθηκε μια ημερίδα με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό και γαλαζια οικονομια. Η δικη μου απορία είναι,όταν ο δήμαρχος αλλάζει τους προέδρους επειδή δεν πραγματοποιήσαν τα ρουσφετια του,Πασσανικολακης ,Χονδρος τους καθάρισε. Ποια ανάπτυξη θέλετε να δειτε; ποια επέκταση; Εβγαλε ο Πασσανικολακης άδεια για το Ολυμπία, την έτρεξε ο Χονδρος αλλά δεν του πλήρωσαν τους ειδικούς συμβούλους στο γραφείο δημαρχου και τους καθάρισε. Έτσι δεν πάμε μπροστά.

  15. ο Καλλέργης έφερε πίσω όσους κατηγορούσε ο Νικηταράς για οικονομικές ατασθαλίες. Είστε για τα πανηγύρια! Αλήθεια πόσοι είναι χωρίς σύμβαση στην Μαρίνα και λαμβάνουν εκατομμύρια;

    • Και πόσοι είναι αυτοί που δεν πλήρωναν τα ενοίκια τους,κάναν ότι γούσταραν λες και η μαρίνα ήταν σπιτι τους και τώρα τον κατηγορούν επειδή μπήκε και τους ανάγκασε να πληρώσουν τα χρέη προηγούμενων ετών.

  16. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  17. πρόεδρε χαμηλώσου…στρογγυλοκατσατε στα έργα του καισερλη και μιλάτε και από πάνω εναντίον του…ότι και να σας γράψει έχει δίκιο λόγω της αχρηστιας σας…

    • Δεν είναι αχάριστος ο Καλέργης.Δεν έχει ανάγκη κανέναν σας ανθρωπάκια!Ανοίξτε τα μάτια σας βόδια…

  18. Όταν κάποιος θέλει να ασκήσει κριτική στον Κ.Γιάννη και στον τρόπο διαχείρισης της μαρίνας από τον νέο πρόεδρο ας το κάνει.Ακούει όλες τις απόψεις ο Γιάννης.Όμως στο τέλος της ημέρας Εκείνος και μόνον Εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις και φυσικά θα βγάλει το πλάνο για την Μαρίνα.
    Γι ´αυτό άλλωστε εκλέχθηκε.Σας αρέσει δεν σας αρέσει.Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι χρωστάνε στο ταμείο της μαρίνας τα Φέσια τους…Δεν νομιζω ότι τον εμποδίζουν ούτε τα λόγια ούτε οι δήθεν συμβουλές σας.Κάνετε λοιπόν πρώτα εσείς οι ξερόλες την αυτοκριτική σας και έπειτα να καταδικάζεται τον Καλεργη που είναι ο πιο σωστός και δίκαιος μέχρι στιγμής.Ο καθένας να φροντίζει τα του οίκου του.

  19. Ο πρόεδρος Καλέργης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με όλα όσα λέτε ανόητοι.Η απάντηση του θα ρθει με τις πράξεις του.Γι αυτό προσέχετε μερικοί που τα λέτε και τι γράφετε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ