Αλ. Χρυσόπουλος: Αυξάνονται τα δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας με τις νέες προσλήψεις – Δωρεάν μετακίνηση για μόνιμους κάτοικους και -50% για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

2
4024
Με τις απαραίτητες ενέργειες της δημοτικής αρχής αλλά και την ενεργοποίηση των επικείμενων προγραμματικών συμβάσεων που δρομολογούνται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα υπάρξει σταδιακά πλήρη ανάταξη της δημοτικής αστικής συγκοινωνίας αρχής γενομένης, από τον επόμενο μήνα.
Εξάλλου όπως σημείωσε και ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής του νησιού μας, αποτελεί η επιδίωξη να αναμορφώσει τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας μετά την κατάργηση της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, αλλά και ταυτόχρονα να μην στερηθούν οι δημότες την καθημερινή μετακίνηση τους με τα δημοτικά λεωφορεία, καθώς αποτελεί εδώ και δεκαετίες μια ανταποδοτική υπηρεσία για το επιβατικό κοινό.
Η συνέχιση και το μέλλον της δημοτικής αστικής συγκοινωνίας στην πόλη της Κω, τέθηκε προς συζήτηση και στα πρόσφατα δημοτικά συμβούλια, με αφορμή την διαφαινόμενη συνεργασία με ιδιώτη. Η υλοποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών συγκοινωνιακού έργου των γραμμών της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας, αναμένεται να δώσει λύση στο πρόβλημα των μειωμένων δρομολογίων και της έλλειψης οδηγών, γεγονός που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για πύκνωση των δρομολογίων σε περιοχές όπως η Λάμπη, το Ψαλίδι και ο Άγιος Φωκάς, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για την δημοτική αστική συγκοινωνία Αλ. Χρυσόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε ο κ. Χρυσοπουλος η μετακίνηση με τα λεωφορεία του Δήμου, πρόκειται να είναι δωρεάν για τους μόνιμους κατοίκους, ενώ οι ξενοδοχουπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό που χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία θα έχουν έκπτωση 50% καθ’όλη την σεζόν.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παπας……….
    Που ειναι ο παπας…..εδω ειναι ο παπας…..εκει ειναι ο παπας….
    Τελικα πως λεγετε αυτος που λεει διαρκως για τον παπα?

  2. τα παιδιά ειδικά από τα γυμνάσια σχολανε κ πολλά από αυτά περπατάνε να φτάσουν σπίτι ειδικά στο 7ωρο μέσα στον ήλιο μέτα από μια απαιτητική μέρα , για ποιον? και γιατί? κ προλαβαίνω όσους θα ρωτήσουν γιατί δεν το παίρνεις εσύ ? γιατί πολύ απλά δουλεύουμε κ οι δυο γονείς. Μετά από τόσο φαγοπότι ρημαξατε μια ΚΕΑΣ που έκοβε εισητηρια και μόνο έσοδα είχε , αλλά με την κακοδιαχείριση και τις υπερτιμολογισεις σε ελαστικά κ ανταλλακτικά με «κολλητούς» μηχανικούς φτάσαμε εδώ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ