Μιχάλης Κώστογλου – Έν Φοροτεχνικών: Δήλωση Αλληλεγγύης στην αγωνία εργοδοτών και εργαζομένων

15
8062

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ αγωνία . γι αυτό και εργαζόμενοι που δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές ψάχνουν τα ένσημα τους ακόμα

    • Η ψηφιοποίηση είναι γεμάτη παγίδες.
      Για να κλείσεις ραντεβού σε τράπεζα περνάς δυσκολότερα απ τα Δαρδανέλια.
      Το ταξίδι και οι περιπέτειες του Οδυσσέα είναι υποδεέστερες της ταλαιπωρίας των πολιτών.
      Ένα τμήμα του πληθυσμού που δεν έχουν γνώσεις και δεξιότητες λόγω ηλικίας ταλαιπωρούνται κάτι σαν τα Πάθη του Κυρίου ημών.
      Αν μπεις με άλλη συσκευή στο web Banking μιας εκ των Συστημικών τραπεζών σου βγάζει άκυρο το Password για λόγους προστασίας ενός Τραπεζικού που έχει την πρώτη θέση στην ευρώπη στις ηλεκτρονικές απάτες.
      Τα επιτόκια των Πιστωτικών είναι μέσο όριο 30% παραπάνω απ τα αντίστοιχα ενός Ευρωπαϊκού.
      Που πας ρε Καραμήτρο?

      • Σε ποια Ευρώπη αναφέρεσαι που έχει 30%παραπανο επιτόκια;Ούτε μέχρι τη Καλύμνο δεν πιστεύω να έχεις πάει αν πιστεύεις αυτά.Να για τους ηλικιωμένους και όχι μόνο είναι λίγο δύσκολη η μετάβαση.Οι νέοι που στήνονται έξω από τις τράπεζες στην ουρά γιατί δεν θέλουν να χρεισημοποιησουν τα ΑΤΜ που είναι του διαβολου και θα τους παρακολουθούν ,δεν μας είπες.Ασε που οι κάρτες έχουν τσιπάκι.Αντι να κανείς σχόλια εσυ που τα ξέρεις βοήθησε κάποιον που δεν ξέρει και θέλει να μάθει.Να καταλάβουν ότι το Ίντερνετ δεν είναι για κουβεντούλα με καμία γκομενα/ο ,με λες πράγματα που δεν τολμάς να πεις πρόσωπο με πρόσωπο.Ειναι για να κάνει τι ζωή μας πιο εύκολη.

        • Δεν ξέρεις να διαβάσεις.παραλληλησα τον αυταρχισμό της χούντας

          με τα νομοσχέδια.
          οι συνθήκες εργασίας ποτέ δεν ήταν χειρότερες.η φορολογική πολιτική βοηθά τα μεγάλα τζάκια.ολα τα ξενοδοχεία ψάχνουν εργάτες ακόμα και τώρα..κάτι φταίει,τώρα στο θέμα μας,έχεις μαύρα μεσάνυχτα.Η διασύνδεση είναι θέμα που αποδέχονται όλοι,αλλά η πρόθεση της κυβέρνησης να απειλεί με πρόστιμα.. άσχετη.

        • https://www.insurancemarket.gr/money/eiq/pistwtikes-kartes-sygkrish
          από ,15-19%.
          Εφόσον έχεις εργασία σε ρεσεψιόν ρώτησε πόσο επιτόκιο έχει η κάρτα ενός Ολλανδού,ενός Σουηδού.
          Ληστρικές διαφορές.
          ζω στο εξωτερικό μερικούς μήνες.
          ότι γράφεις είναι βλακεία, ηλιθιότητα.

  2. όταν πρωτο-έγραψα για το πρόβλημα τον Ιανουάριο μετά από καμιά δεκαριά ραντεβού με τις Τράπεζες

    Μια πατσαβούρα βγήκε όπως και πετάγεται κάθε φορά και μας αποκαλούσε κλέφτες.
    Σήμερα 19/4 σε εκπομπή της ΕΡΤ με τον Μαγγηριάδη (βάλτε το στο Ertecho) είχε καλεσμένους και αποκάλυψε ότι οι προμήθειες των Ελληνικών Τραπεζών είναι πολύ μεγάλες χωρίς να κάνουν τίποτα, χωρίς να βοηθούν στις συναλλαγές και πολύ μεγαλύτερες απ αυτές των υπολοίπως κρατών.
    Τέτοια χουντοκρατία δεν έχει γνωρίσει ο τόπος.
    Ένα παρακράτος, ένα συμμοριτο-πελατειακό κράτος.
    Όλοι οι αναλυτές όπως ο Καλλίτσης της Καθημερινής κατηγορούν τις πολιτικές στην Οικονομία κάθε Κυριακή.
    Το πρόβλημα είναι σε βρωμερά στοχευμένο σε λάθος κατεύθυνση.
    Βέβαια το που βλέπουν καλυτέρευση στην Οικονομία θέλει πολλά παραισθησιογόνα για το αντιληφθεί ο κοινός νους.

    • Τι αγχώνεσαι;Ο κόσμος εδώ ζει και κρίνει.Δεν περιμένει κάποιον άλλο να του πει πως περνάει.Ετσι πέρναγες στη χούντα;Φαντάζομαι την έχεις ζήσεις και ξέρεις.Το θέμα είναι στο άγχος σου να βρίσεις δεν μας είπες το πρόβλημα σου.Ποιος είπε ότι οι προμήθειες των τραπεζών δεν είναι υψηλές;Ελπίζω τώρα που μια ,μια τράπεζα βγαίνει από το ταμείο που τις είχε βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσουν να λειτουργούν πιο κανονικά.Προφανως δεν ζούμε στο ίδιο κράτος η ο φανατισμός σου δεν σε αφήνει να δεις.Ειμαι συμμορίτης και χουντικιά;Γιατί φυλές μου;Επειδή βλεπω ότι με Κασσελακη θα γίνουμε κράτος ανέκδοτο η επειδή δεν πιστεύω ότι με κρεμουλες και επιστολές του Ιησού δεν έχει προκοπή;Η πρόταση σου πια είναι ,για να σωθείς ξέχασες να μας πεις.

      • Δεν ξέρεις να διαβάσεις.παραλληλησα τον αυταρχισμό της χούντας

        με τα νομοσχέδια.
        οι συνθήκες εργασίας ποτέ δεν ήταν χειρότερες.η φορολογική πολιτική βοηθά τα μεγάλα τζάκια.ολα τα ξενοδοχεία ψάχνουν εργάτες ακόμα και τώρα..κάτι φταίει,τώρα στο θέμα μας,έχεις μαύρα μεσάνυχτα.Η διασύνδεση είναι θέμα που αποδέχονται όλοι,αλλά η πρόθεση της κυβέρνησης να απειλεί με πρόστιμα.. άσχετη.

  3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ?? ΑΔΗΛΩΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 800 ΕΥΡΩ !!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ……

  4. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι δεν το θέλουν και κάποιοι το σαμποτάρουν.Ναι είναι και δύσκολο να ξεβολευτούν κάποιοι ,ίσως δεν είναι και εύκολο για το κράτος από την εποχή του κάρβουνου να βρεθεί ξαφνικά στην εποχή της ψηφοποιησης.Εχουν γίνει όμως τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια.Ολα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση .Οπως και ο κύριος κανένας δεν το αμφισβητεί.ΤΩΡΑ το ότι υπάρχουν γραφικοί κανείς δεν μπορεί να το θεραπεύσει.Παντα θα υπάρχουν .Αναφερομαι σε αυτους που βρίζουν χωρίς να λένε την άποψη τους η να θεωρούν τον εαυτό τους πιο πατριώτη πιο πιστό από τους άλλους.Απο την πρώτη στιγμή έχω πει πιστεύω ότι η βλακεία κερδίζεται ,μέχρι τώρα ναι χάνει,αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

    • Βρε ηλίθια, γιατί δεν πας στους 4_5 τεχνικούς που έχουμε εδώ να δεις με τα στραβά σου

      τι διασύνδεση υπάρχει, γιατί φωνάζουν όλοι,επίσημοι κλάδοι, ειδικοί, γιατί σ όλη την Ελλάδα έχουν τρελαθεί;
      τα πικροχολα, ειρωνικά και άκρως ηλίθια σχόλια που κάνεις υπερασπιζόμενη φανατικά το κυβερνητικό έργο,σε κατατάσσουν σε ένα επίπεδο που τα παιδιά σου θα ντρέπονται.
      Σε βρίζουν επειδή έχεις ρητορική μίσους σε οποιονδήποτε ασκήσει αντιπολιτευτική άποψη.
      μπερδεύεις την ….με την ..τι σχέση έχουν οι πατριώτες,οι φασίστες,αφού μέσα απ’ το ίδιο το κόμμα σου λένε τα ίδια.

  5. Μια ζωή αν διαβάσεις πίσω στο χρόνο,όλοι και όλες οι κυβερνήσεις μίλαγαν για την ανεργία,ήταν το μεγάλο πρόβλημα.Σημερα περνά απαρατήρητο ότι δεν βρίσκουμε ανθρώπους να δουλέψουν.Μεγαλη ζημεια.Ειναι δυνατόν ο κόσμος να μην πηγαίνει προς τον Βελόπουλο ;Σου λέει όλο και κάποια κρέμα θα μας δώσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ