Δήμος ΚΩ: Σε νέα πορεία έχει εισέλθει η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα

17
7917

Σε νέα πορεία έχει εισέλθει η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα, ώστε να συνεχίσει την προσφορά μουσικής εκπαίδευσης στους νέους και στις νέες του νησιού μας και στην τοπική κοινωνία.

Παλαιά και νέα μέλη καλούνται να στελεχώσουν την μπάντα, δίνοντας προοπτική στην πορεία της Φιλαρμονικής και στη μουσική παράδοση του τόπου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω, τα μαθήματα συνεχίζονται στο ΧΑΝΙ, για τους νέους μουσικούς κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 18:00, και για τους παλαιούς μουσικούς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 17:00 – 21:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, 11.00-13.00, στο Τμήμα Πολιτισμού, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2242025316 και στον Αρχιμουσικό Νίκο Γκαναβούρα στο τηλέφωνο 6945935220.

Παράλληλα συνεχίζονται τα μαθήματα στη Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 18:30 – 21:00, στην Αντιμάχεια.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή Αρχή Νικόλα και καλή Τύχη σε αυτό το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί !! Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις !!

  2. Και τι θα γινει με τη φιλαρμονικη του ΔΗμου Ηρακλςιδων;
    Μας γυρνατε εικοσι χρονια πισω!
    Πρωτη παρελαση χωρις φιλαρμονικη . . . Συχγαρητηρια!
    Αντι μπροστα πισω ολοταχως!
    Πως να δωσεις κινητρο στα παιδια,οταν τα προορειζεις . . . .για το ν τελςυταιο τροχο της αμαξας;
    Κατι αλλο επρεπε να γινει.
    ΝΤΡΟΠΗ!!!

  3. Με παρακάλια θα βρείτε άτομα γτ μόνο κάτι βδέλλες αποδείχτηκαν ότι επέστρεψαν για να στελεχώσουν την απίστευτα ικανή μπάντα του αρχιμουσικου …….

  4. είστε απαράδεκτη ντροπή σε όλους σας το νησί έχασε όχι ο Αθανάσιος Πουλιος το νησί μας έχασε

  5. Νίκο τα χωριά σε κράζουν… για μεγαλεία άφησες την φιλαρμονική σου για να αναλάβεις κάτι που εν τέλει κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος και ποτε δεν θα γινει δικο σου. Τα μέλη της φιλαρμονικης σου έριξαν μαύρο δεν σε ανησυχεί; Περιμένεις να βγάλεις εσύ νέα φουρνιά με ταλέντο; μέχρι να τα καταφέρεις θα έχεις πάρει σύνταξη. Η φιλαρμονική και ο πολιτισμός στην Κω κάνει ένα μεγάλο βήμα πίσω.

  6. Καλά είναι με τα κόμπλεξ σας . Ευχηθείτε στον άνθρωπο καλή επιτυχία και αφήστε επιτέλους τι εξελίξεις να τρέξουν χωρίς σχολια. Για όλα και για όλους έχουμε να πούμε. Ευχαριστούμε και τον Θανάση και τον Νίκο για το έργο τους. Η ιστορία μας κρίνει όλους.

  7. τετοιο δελτιο τυπου και στηριξη τησ φιλαρμονικησ δεν ξερω ποτε ειχε ξανα γινει. τετοιο γλυψιμο δεν εχει αυριο

  8. ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ???ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  9. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΑΝΑΔΥΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΗ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

  10. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ

  11. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ///ΠΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ……????

  12. ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ΚΩ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΛΕΣ Ο ΠΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ
    ΕΜΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  13. Δλδ για να καταλάβω τόσα χρόνια πληρώναμε δυο μουσικούς για δυο με τρεις πρόβες την εβδομάδα από δυο ώρες με δυο χιλιάδες μισθό.
    Και τώρα που έμεινε ένας θα παίρνει πάλι τα ίδια λεφτά για πενθήμερο με τέσσερις ώρες δουλειά .
    Είμαστε καλά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ