«Ομορφαίνουμε την κοινότητα μας»! Μία πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Κω για το νησί μας!

9
5734

Πάει και σήμερα 4 μέρα εθελοντικής εργασίας 5×2 ΟΜΟΡΦΑΊΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ μεγάλωσε λίγο η ομάδα σας ευχαριστώ όλους 1 . Παρκιν ΚΤΕΛ. 2 . Λαϊκή αγορά 3. Είσοδος του ΧΑΝΙ Ακόμα μια μέρα πραγματικά μπορούμε να κάνουμε πολλά αν θέλουμε σε ένα ευλογημένο τόπο που μας τα έχει δώσει όλα τόσο απλόχερα. ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ.


Με το μότο «Ομορφαίνουμε την κοινότητα μας», ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Σάκης Χατζηπέτρος και το μέλος Μανώλης Μανιάς, καλούν τους συνδημότες μας να συνδράμουν στις εθελοντικές προσπάθειες καλλωπισμού του νησιού μας.
Εδώ και τρεις μέρες βρίσκονται σε διάφορες γειτονιές της πόλης μας όπου μαζεύουν σκουπίδια και προχωρούν σε χλοοκοπτικές εργασίες!
Σήμερα σε συνεργασία με την επίσης εθελοντική οργάνωση «Kos we care», θα βρεθούν στο πάρκινγκ του Αμπάβρη, προκειμένου να το περιποιηθούν, ενόψει και της νέας τουριστικής σεζόν που ξεκινάει σε δύο μέρες!
Θερμή παράκληση κάνει ο κ.Χατζηπέτρος στους επιχειρηματίες, για προσωπική περιποίηση των δικών τους χώρων και παρτεριών, με έγνοια μόνο το κοινό καλό και τον καλλωπισμό τους, προκειμένου να συνδράμουν όλοι στην προετοιμασία της Κω για τους έλληνες και ξένους επισκέπτες της φετινής σεζόν.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/28391-omorfainoume-tin-koinotita-mas-mia-protovoulia-tou-proedrou-tis-koinotitas-ko-gia-to-nisi-mas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις.. προσγειώσου λίγο όμως φιλαράκο… θα φανείς και εσυ μετά από ένα χρόνο….

  2. Στην οδό Αλ.Παπαναστασίου πριν το βεντζινάδικο,τα αγριόχορτα ξεπέρασαν το ένα μέτρο με αποτέλεσμα να μην έχουν ορατότητα οι οδηγοί των αυτοκινήτων που επιχειρούν να στρίψουν στην οδό Μητροπολίτη Ναθαναήλ είτε προς το κέντρο είτε προς Άγιο Νεκτάριο.Επειδή η οδός Αλ.Παπαναστασίου έχει μεγάλη κίνηση με αυτοκίνητα που μεταφέρουν μαθητές,ας φροντίσει ο δήμος να κοπούν γρήγορα,πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

  3. Μπράβο πρόεδρε συγχαρητήρια στην ομάδα σας . Να δει και ένα καλό αυτό το νησάκι από τους πολιτικούς . Και αφήστε τους κακοήθεις στη μιζέρια τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ