Κ. Καΐσερλης για Σάκη Χατζηπέτρο: Μια περίπτωση αναποτελεσματικής αγανάκτησης για το νοσοκομείο

41
17806

«Ο αγαπητός σε όλους μας Σάκης Χατζηπέτρος ξεχωρίζει για την αγνότητα και τα ιδιοτέλεια του. Είναι στην ουσία ένας μεταξύ όλων ημών που επιθυμούν να είναι πάντα γελαστοί, να μην στεναχωρούν τους συνανθρώπους τους και στο βαθμό που μπορούν και τους επιτρέπουν οι δυνάμεις τους να τους βοηθούν.

Ο Σάκης λοιπόν ένας απλός φιλήσυχος άνθρωπος, μακράν της πολιτικής, έκανε το λάθος να μπερδέψει με αυτήν. Όχι ότι δεν έπρεπε. Αντίθετα τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και στην πολιτική. Αλλά. Υπάρχει και το αλλά. Πριν το αποφασίσει θα έπρεπε να μάθει και εάν όχι, μετά την εκλογή του θα έπρεπε να απαιτήσει να μάθει .

Τον Σάκη, που τον γνωρίζει ο κόσμος, του απέδειξαν με τον αριθμό των ψήφο που του έδωσαν, ότι τον εκτιμούν ως άνθρωπο. Άλλο όμως είναι να εκτιμάς τον άνθρωπο και άλλο τον πολιτικό. Και ο Σάκης δεν είναι ούτε έμαθε τι είναι ο πολιτικός και τι πρέπει να κάνει.

Έγινε λοιπόν ο Σάκης εξαιτίας των ψήφων και της εκτίμησης πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της πόλης. Ενός θεσμικού οργάνου αποτελούμενο από 11 συμπατριώτες μας, εκλεγμένων από πάνδημη ψηφοφορία, για να υπηρετήσουν την πόλη τους και το νησί τους που αγαπούν πάρα πολύ.

Και από τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Μπήκε στον ωκεανό χωρίς να ξέρει κολύμπι. Και άρχισε να τσαλαβουτά, μόνος του, άντε και με τον έτερο καλό συμπατριώτη μας τον φίλο Μανώλη! Να κλείσει μια τρύπα. Να μαζέψει κάτι σκουπίδια και πολλά άλλα καθημερινά μικρά προβλήματα.

Ο Σάκης με την μεγάλη καρδιά και την τεράστια δύναμη μέσα του να κλείνει τις λακκούβες, μέχρι που προχθές στην συνέντευξη του στην δημοτική τηλεόραση που διαβάσαμε στην AegeaNews έπιασε και το τεράστιο θέμα της δημόσιας υγείας εκνευρισμένος για την κατάντια του νοσοκομείου μας, παροτρύνοντας μας μάλιστα να ξεσηκωθούμε ! Από την λακκούβα του πεζόδρομου, στο…, Έβερεστ της δημόσιας υγείας!!!

Και αυτό γιατί κανένας δεν πήρε αυτό το ακατέργαστο διαμάντι να το καθαρίσει και να το γυαλίσει. Κανένας δεν του είπε ποια είναι η αποστολή του. Κανένας δεν του είπε ποια θα είναι η αποστολή του συμβουλίου του. Κανένας δεν του είπε τι κάνει ο Δήμος και τι το τοπικό συμβούλιο. Κανένας δεν του είπε τι χρήματα έχει ο Δήμος και πόσα από αυτά και για   που θα διαχειριστεί ο ίδιος και το συμβούλιο του. Κανένας δεν του είπε πόσους υπαλλήλους θα έχει και για ποιους σκοπούς. Κανένας, ρε αδελφέ, όπως και όλους τους άλλους συναδέλφους του δεν τους μίλησαν για την αυτοδιοίκηση και ποιος είναι αυτός ο Δήμος, τι έχει και τι μπορεί να κάνει.

Γιατί κανένας, από αυτούς τους κανένας, δεν θέλει τον Σάκη πολιτικό. Γιατί εάν ο Σάκης μάθει, τότε κινδυνεύει η δική τους θέση. Είναι αναλώσιμος, απλά τον έχουν για άλλοθι της εντιμότητας και της καλοσύνης.

Κώστας Καϊσερλης.»

Πηγή: https://kosprooptiki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλεπού ο Παληός ! Κύριε Καισερλη σε πολλά από τα γραφόμενα σας ίσως έχετε δίκιο αν και μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε προσωπικά . Ένα ακατέργαστο διαμάντι πραγματικά ο Χατζηπέτρος , και μακάρι να πάρει πρέφα νωρίς πως είναι πολλοί οι λύκοι που ντύνονται αρνιά . Θα είναι η μεγαλύτερη του προσωπική επιτυχία στον χώρο που βρίσκεται τώρα .

  2. μακαρι κωστα μου να ειχες μερικους σαν τον σακη στην παραταξη σου. απλους, αγνους και ανιδιοτελεις. δυστυχως, οι πιο πολλοι, απο την εξουσια που τους εδοσες απλοχερα, φροντισαν για τα δικα τους συμφεροντα.

  3. Εγώ κατάλαβα ότι κάνει διαχωρισμό πολιτικού με έντιμο πολίτη

    Δεν τον ενημέρωσαν, ότι δεν υπάρχει σάλιο, ότι είμαστε χρεωκοπημένοι, ότι κάνουν άλλοι κουμάντο, ότι η Διοίκηση ενός Δήμου δεν είναι σαν τα μαθητικά σχολικά πάρτι.
    Μια ερώτηση θα ήταν αρκετή και για τον εκνευρισμό του Σάκη, των αναγνωστών, του κ.Κώστα :Που πάνε αυτά τα λεφτά των ρεκόρ που εισρέουν στην τοπική υποτίθεται αγορά?
    Ξέρει βέβαια ο Σάκης και έμμεσα πίσω απ τις λέξεις ΑΠΑΝΤΆΕΙ.
    Στον Βιολογικό.

  4. Κανένα κερασματάκι παίζει θειο Κώστα ;;
    Άστα αυτά τώρα που λες, ο κόσμος σας έστειλε σύνταξη το 2014 και ακόμα δεν ελάβατε το Μυνημα ;;

  5. Τουλάχιστον ο Σάκης προσπαθεί!Τρεχει όπου του πούνε!!Τωρα ξεκινάει!Και έχει πει δεν είναι πολιτικός!!!Εσεις και κάποιοι άλλοι που εισασταν χρόνια στην εξουσία τι κάνατε για το νησί;;;Η για το νοσοκομείο;;;;

  6. Σύμφωνη ο Σάκης κάπου τα έχει μπερδέψει.Σε λίγο θα νομίζει ότι τον βγάλαμε πρωθυπουργό.Απο την άλλη κύριε Καϊσερλή τι πιστεύετε ότι ψήφισε ο κόσμος στις περασμένες εκλογές;Έργα και οράματα και ικανότητες η καλό άνθρωπο;Εξαλου προεκλογικά αυτό ήταν το όπλο του δημάρχου και των οπαδών του.Καλοι άνθρωποι.Δεν πρόβαλαν κάποιο έργο ,που δεν είχαν έτσι και αλλιώς.Εκτος ίσως το περίφημο πλοίο ,που μετά τις εκλογές το έστειλα πίσω να το αλλάξουν από την αρχή.

  7. ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΕΛ….Σ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

  8. Μας λέει εδώ ο κύριος Καισερλης ότι πολιτική και εντιμότητα είναι δύο πράγματα απολύτως αντίθετα . Μάλλον τη δική του αυτοκριτική κάνει μιας και είναι ο ίδιος επαγγελματίας πολιτικός.

  9. Για να κάνει κάποιος σωστά την δουλεία του πρέπει να σχοληθεί σοβαρά με αυτήν, να αφιερώσει χρόνο πόνο και αίμα, ώστε να υπάρξει το αναμενόμενο απότέλεσμα και να αμοιφθεί για αυτο.Για να σχοληθεί κάποιος με την πολιτική σοβαρά πρέπει να αφιερώσει πολλαπλασιο χρόνο απο το σύνηθες οκταωρο των εργαζομενων.Αν η θέση στην πολιτική ειναι αμοιβομενη κατι γινεται αν και τα νομιμα χρηματα ειναι λιγοτερα .Αν οχι πως θα ζησει ο Πολιτικος?Αρα για να ασχοληθει σωστα με την πολιτικη καποιος πρεπει να εχει λυσει πρωτα το οικονομικο του προβλημα και να εχει ελευθερο χρονο να θυσιασει.Ποσοι πολιτικοι πληρουν αυτα τα προαπαιτουμενα???
    Μονο οι επαγγελματιες του ειδους Βουλευτες απο τζακια. ΟΙ υπολοιποι βλεπουν την πολιτικη σαν μεσο οικονομικης αποκαταστασης!!!
    Ας μαζεψει καποιος τα Βιογραφικα Οικονομικα στοιχεια των εδω ασχολουμενων με την πολιτικη να δει ο κοσμος τι γινεται.

  10. Κάτω τα χέρια από τον Σάκη μας, η δικιά σας πολιτική έχει σχέση με λέρα αυτό μας εχετε αποδείξεις όλα αυτά τα χρόνια….πήγαινετε σπίτι και μην πιάνευε στο στόμα τα καθαρά παιδιά της κοινωνίας μας….

  11. Αν ο πρώην δήμαρχος ξεκινάει έχοντας μέσα στην πρώτη πρόταση τη λέξη «ιδιοτέλεια» για να χαρακτηρίσει τον Σάκη, οι προθέσεις του μάλλον δεν είναι και πολύ καλές. Εκτός κι αν δεν εννοεί την ιδιοτέλεια με τον τρόπο που ερμηνεύεται στα λεξικά…

  12. Είσαι……. που πας με κουτοπονηρια να και δόλο να μιλήσεις εσύ για τον Σάκη δεν κυτας

  13. Υποτιμάτε τεχνηέντως και νομίζετε πως είστε και έξυπνος αγαπητέ , τόσο σας τσούζει Ε που ένας απλός καλός πολίτης έχει φιλότιμο. Θα μου πείτε για σας είναι άγνωστη λέξη . Κουτοπόνηρος και θεομπαοχτης είστε και πολύ γελιεστε άμα πιστεύετε πως η καλοσύνη του Χατζηπέτρου τον κάνει αφελή. Εδώ είστε και εδώ είμαστε να το δούμε σα δεν ντρέπεστε τέτοιο παράδειγμα ήθους σαν παλιός πολιτικάντης που δίνετε . Δεν είναι μόνος του ο κ.Χατζηπετρος και η αγάπη του κόσμου είναι δύναμη που εσείς υποτιμάτε.

  14. Βρε καλώς τα μάτια μας τα δύο . Κωστάκη με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δε γίνεσαι που φαγωθηκες και καλά σεπιασε ο πόνος

    • και μετά τα λουζόμαστε…. ψευτο ηρωισμοί για το θεαθήναι και απο αποτέλεσμα 0 …..

  15. τι θελει κ ανακατευεται παλι ?τι θελει παλι να πει μ αυτα?ας αφησει ησυχους τους εκλεγμενους να προσπαθησουν λ οτι καλο μπορει να βγει απ αυτο.

  16. Αχ κ.Καισερλη ο Χατζηπέτρος ειναι ο συνάδελφος σου της πρώτης σου θητείας οταν ησουν δημαρχος της Κω!!!!

  17. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗ!
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;΄
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο Κ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο Κ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΤΕ
    ΔΩΣΑΤΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ
    ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ
    ΦΤΑΝΕΙ!

  18. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κώστας ως πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ συνταξιούχων επαγγελματιών «πολιτικάντιδων» με προσφορά στην καλή και κακή ασχολείται με τον ΣΑΚΗ που είπε το αυτονόητο.
    Ο,τι αυτό που προέχει και χρειαζόμαστε λόγω έναρξης της σεζόν, να ξανά μαζευτούν οι πλέον αρμόδιοι ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΠΑΡΧΟΣ, Δ.Σ. «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» και λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς Τουρισμού κλπ να πιέσουν να βρεθεί λύση για την άμεση ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του !
    Το δε νέο Νοσοκομείο έπεται ως προτεραιότητα της στελέχωσης του υφιστάμενου!

  19. O Καισερλης λέει ότι ο πρόεδρος της κοινότητας Κω απλά πρέπει να ξέρει τα βασικά για την κοινότητα του και την αυτοδιοίκηση. Τα βασικά

  20. Από την μια γράφει «…έκανε το λάθος και μπερδεύτηκε με την πολιτική…» και απ’ την άλλη «…όχι ότι δεν έπρεπε να συμμετέχει…»
    τι τελικά συμβουλεύει τον ΣΑΚΗ ;;;;
    Δεν βγαίνει κανένα νόημα… υπάρχει σύγχυση!
    Ο Σάκης θα μπορούσε να γραφτεί στον ΟΜΙΛΟ του κ. Καΐσερλη, σε ταχύρυθμο τμήμα για νεο εισερχόμενους στην αυτοδιοίκηση, για να μάθει πώς να γίνει σωστός πολιτικάντης !

  21. δηλαδή αν δεν είσαι λαμόγιο να μην ασχολείσαι με την πολιτική…εγώ αυτό κατάλαβα…αλλά το να ασχοληθεί ένας άνθρωπος που ήταν δήμαρχος 30 χρόνια με το Σάκη και αυτό κάτι καλό μου λέε!!! Έχει πάντως δίκαιο να πιστεύει ότι αν των αφήσουν θα βοηθήσει πολύ κόσμο.

  22. Εγώ σε αντίθεση με τον συρφετό,θα ευχηθώ ο Δήμαρχος να υιοθετήσει τις τοποθετήσεις του φίλου μου Σάκη.

    Βλέπω χθες τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας να ξεμπροστιάζει στην ΕΡΤ τον Χατζηδιάκο για τους αιγιαλούς. Να φωνάζει ,να μιλά ενάντια σε μια Κυβέρνηση που πάει ο πρωθυπουργός εν κρυφθώ στην Ουκρανία και βομβαρδίζουν την Ελληνική Κυβερνητική αποστολή.
    Μακάρι να τους ξεφώνιζε έτσι και ο Θεοδόσης.

  23. Να μας κάνετε μαθήματα αποτελεσματικότητας από αυτά που ξέρετε εσείς κ
    καισερλη που ακόμα έχετε ….. ξέρει ο κόσμος που μαυρίζει έννοια σας

  24. Ένα νησί χωρίς την βοήθεια της Κεντρικής Εξουσίας ποτέ δεν πάει μπροστά.

    Ο Σάκης και ο κ.Καίσερλης λένε το ίδιο πράγμα,ότι το Νησί σαν 4ος Τουριστικό Προορισμός δεν παίρνουν τα ίδια ανταποδοτικά κέρδη.
    Η Κεντρική Εξουσία παίρνει τα Έσοδα και αφήνει στο νησί τα κόπρανα.
    Διαβάστε με προσοχή: Τα ίδια υπονοούν !!!!!
    Ο Χατζηδιάκος είπε χθες ότι η κατάργηση των 12 μέτρων είναι κατάλοιπο Ιταλοκρατίας ,γιατί δεν γκρέμισε τα Μνημεία που άφησαν οι Ιταλοί τότε?
    Γιατί δεν έφτιαξε άλλους δρόμους ?
    Ξεχνάει ότι η Δωδεκάνησος ήταν το πρώτο Γεωγραφικό διαμέρισμα στην Χώρα που είχε Κτηματολόγιο? Που είχε ασφαλτοστρωμένες πλατείες?
    Το Νησί συνεισφέρει στο ΑΕΠ,στον Κρατικό Προϋπολογισμό μεγάλα ποσά και παίρνει τ αρχ….του Κράτους!!!!!
    Αυτά !!!

  25. Σακη, οταν βλεπεις τετοιες αντιδρασεις απο τους δεινοσαυρους με τη ξυλινη γλωσσα σημαινει οτι κατι κανεις καλα και τους ενοχλεις. Δινεις πονο αμετρητο, συνεχισε ετσι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ