Ματίνα Βουκελάτου: Δεν είναι σοβαρό το περίπτερο αλλά πιο σοβαρό είναι όλες οι απαραίτητες συναντήσεις

5
10700

Στην εκπομπή «ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε η Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη – Αντιδήμαρχος Κω Πολιτισμού-Τουρισμού και Εθελοντισμού λέγοντας » Ότι η Κως ετοιμάζεται για την ¨Έκθεση του Βερολίνου από 5 έως 7 Μαρτίου 2024. Οι επαφές που θα γίνουν με tour operators έχουν προγραμματιστεί με απώτερο σκοπό την προβολή του νησιού μας. Για το περίπτερο να ενημερώσω ώστε να ξεκαθαριστεί το όλο ζήτημα, έχει γίνει αίτημα στον ΕΟΤ ο οποίος απάντησε ότι καταχωρήθηκε το αίτημα μας και μάλιστα θετικά. Στην συνέχεια όμως λόγω πολύ υψηλής διαθεσιμότητας δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να ενημέρωση ότι θα έχει το δικό της χώρο για όλα τα Δωδεκάνησα και θα συμμετάσχουμε και εμείς μέσω τις Περιφέρειας. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι σοβαρό το περίπτερο αλλά πιο σοβαρό είναι όλες οι απαραίτητες συναντήσεις και επαφές που πρέπει να γίνουν δίνοντας μία νέα διάσταση στο τουριστικό προφίλ του νησιού μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο που θέλουμε. Το περίπτερο είναι το λιγότερο, οι συναντήσεις μπορούν να γίνουν και στα τραπεζάκια της περιφέρειας και να ακουστούν οι προτάσεις μας και να προβάλλουμε παράλληλα την Κω σε όλους τους φορείς δίνοντας την καλύτερη εικόνα για το 2024 στην σημαντική Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια»

Στην εκπομπή «ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε ο Μηνάς Χατζημιχαήλ Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κω και αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου λέγοντας » Ότι η Κως στις 5 μεγάλες εκθέσεις θα πρέπει να έχει δικό της περίπτερο άλλα για φέτος δικαιολογείται λόγω εκλογών. Από εδώ και πέρα έχουμε πέντε χρόνια μπροστά και δεν πρέπει να χαθεί τίποτα, ούτε συγχωρούνται σφάλματα. Η νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού και Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη που είναι και ξενοδόχος, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του Τουρισμού και είμαι σίγουρος ότι δεν θα δούμε στο μέλλον κινήσεις που θα μας λυπούν ως Ένωση Ξενοδόχων Κω» στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι η Κως από την Γερμανία τα νούμερα θα είναι ανεβασμένα παρόλο που οι οικονομία της δεν πάει και τόσο καλά αλλά οι Γερμανοί τουρίστες ότι και να γίνει συμβεί τις διακοπές θα τις κάνουν. Τα Δωδεκάνησα είναι υψηλός προορισμός για φέτος το 2024.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πάλι ταξιδακι ο κοψιμιος τι ανάγκη έχει αυτός πέντε χρόνια θα χορτάσει

  2. Επιτέλους ας βρουν ένα σοβαρό άνθρωπο να αναλάβει το τιμόνι του τουρισμού. Στην ανάγκη ας πληρώσουν ένα μάνατζερ.

  3. Πιο χρήσιμο είναι οι τουρίστες να φεύγουν ευχαριστημένοι και να νιώθουν ευπρόσδεκτοι σε ένα τόπο που τους σέβεται.Που έχει δημιουργήσει υποδομές και ασφάλεια για την διαμονή τους εδώ.Αυτα είναι η δουλειά σας και όχι ταξίδια,εκθέσεις και συναντήσεις.Αυτα τα κάνουν ιδιώτες και ήδη τα έχουν κάνει για την σαιζόν που μας έρχεται.Επιτελους το 2024 δεν θα ανακαλύψει καποιος την Κω από την έκθεση και ένα περίπτερο να μοιράζει φυλλάδια .Ελεος πια.

  4. Ας σοβαρευτούμε λίγο,μπας και δούμε πρόοδο…έτσι πάλι θα περάσει ο καιρός και δεν θα είμαστε έτοιμοι για τίποτα

  5. Άσχετη και αυτή….κρίμα αλλά ο Νικηταράς ποιον να έβαζε? Εδώ που τα λέμε τα στελέχη που αξίζουν είναι μετρημένα …1…2…άντε 3. Κρίμα …η Κως φτωχός συγγενής πάλι.
    Όσο και να δικαιολογείς κ. Αντιπρόεδρε Ε Ξ Κω…δεν πείθετε,έπρεπε να υπήρχε προγραμματισμός και οχι να τα ρίχνουμε στις εκλογές . Λυπάμαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ