Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η τοποθέτηση απινιδωτή στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρα, από την «μεγάλη οικογένεια» του Χάρη Πασσανικολάκη στην μνήμη του!

2
3671


Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η «μεγάλη οικογένεια» του Χάρη Πασσανικολάκη, ο γιος του Γιώργος με τη σύζυγο του και τον μικρό Χάρη, παρέδωσαν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, έναν απινιδωτή στην μνήμη του αείμνηστου αθλητικού παράγοντα της Κω, Χάρη Πασσανικολάκη, στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού & Νεολαίας, κ.Διονυσίας Γιαννούλη.
Ο σύγχρονος αυτός απινιδωτής, εγκαταστάθηκε στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρας.
Η παρουσίαση έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο «Δ. Παππούλης», με την παρουσία αθλητικών σωματείων και αθλητών, οι οποίοι παρακολούθησαν μια μικρή παρουσίαση του μηχανήματος, την οποία έκαναν ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Αντώνης Τρουμούλης μαζί με το μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Κω Γιώργο Παντελιάδη.
Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού & Νεολαίας, κ.Διονυσία Γιαννούλη, συνεχάρη τη «μεγάλη οικογένεια» του Χάρη Πασσανικολάκη και ιδιαίτερα το γιο του Γιώργο για την πρωτοβουλία και υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις αθλητών στη χρήση απινιδωτή, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι οποίοι δηλώνουν πάντα πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν εκπαιδεύσεις

Πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου αθλητικού παράγοντα Χάρη Πασσανικολάκη για τη δωρεά ενός νέου ημιαυτόματου απινιδωτή για το Παλιό Γήπεδο Ανταγόρας.
    Εάν δεν κάνω λάθος, δεν είδα παρουσία αθλητικών παραγόντων σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός που αφορούσε την ασφάλεια των αθλητών τους….

  2. που πήγε η Βλάχου οεο? Δεν θα βλέπουμε πια εκείνη σε φωτογραφίες… οταν δεν προλαβαίνει ο νυν να βγάζει φωτογραφίες…ουπσ να το τώρα θα μας πουν οτι δεν χωνέψαμε το 60%…ΒΡΕ … ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ 60% ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….εμας απογοητεύσατε πρώτους και καλύτερους ΕΥΓΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ