Σπύρου Νικόλαος Ραδιό Έκφραση97: Ανοιχτός εφόσον του ζητηθεί να αναλάβει ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου

11
16768

Σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στο Ράδιο Έκφραση 97 και στην Δημοσιογράφο Καλλιόπη Δανελάκη, ο επιχειρηματίας Νικόλας Σπύρου σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την τρέχουσα επικαιρότητα, τους επισκέπτες από Τουρκία και τα κλειστά καταστήματα, τη λάθος θέση στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μπροστά από την είσοδο εμπορικών καταστημάτων, τα πολιτιστικά δρώμενα, την καθημερινότητα και την χειμερινή ζωή στην Κω.

Και (η είδηση της ημέρας):  δήλωσε ανοιχτός εφόσον του ζητηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επίπεδο προτάσεων και ιδεών ως ειδικός σύμβουλος του δημάρχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ηλ….ακι! Έγκλημα του Μητσοτάκη, να αφήσει τους δημάρχους να ορίζουν 5 η 7 ειδικούς συμβούλους με μισθό 1200€ και χωρίς κανένα κριτήριο. Παλεύω 10 χρόνια το το τέρας του ΑΣΕΠ με όλα τα κριτήρια κομπλέ και παίρνω τα @@ μου και έρχεται το κάθε μαμόθρεφτο με τους ψήφους της οικογένειας, να μπει νταβατζιλίκι στον δήμο. Μπράβο δήμαρχε έτσι σε θέλω, ψαγμένες κινήσεις!

  2. Ήρθε ο φωστήρας να μας βγάλει από τη μιζέρια.
    βρε που σουν τόσο καιρό.
    //////
    Γιατί δεν κατέβηκες στις εκλογές?

  3. αν δεν είσαι μοντέλο ή γόνος μεγάλης οικογένειας του νησιού ειδικός σύμβουλος δεν γίνεσαι αυτά είναι τα κριτήρια του κοψιμιου

  4. Σωστός ο «πρόλαβε Νικο», δεν πάμε καλά Και καλά βγαίνουμε ξαφνικά, αραδιαζουμε προτάσεις του κ…. ου οι πιο πολλές, και στο τέλος τάχα μου ρωτάει η δημοσιογράφος αν θες τη θέση που δε σου πρότειναν αν στην προτείνουν και φυσικά λες ναι. Και εμείς ρωτάμε τι κάνουμε εδώ.

  5. Άλλος ένας αυτοπροτεινομενος σωτήρας.Γονος με βλέψεις πολιτικές.Δημαρχε σε ψήφισαν γιατί είχαν βαρεθεί αυτές τις καταστάσεις.Δεν μπορεί αυτός ο τόπος να κυβερνάτε από 5-6 και τους απογόνους τους.Ελεος πια, θα βγει κανένας παλαβός, άγνωστος και θα το πληρώσουμε όλοι μαζί. ..,

  6. Εδώ έχει επαγγελματίες αυτόδημιουργητοί, με 2 και 3 πτυχία που η επιτυχία φενεται στην αυξανόμενη δουλειά τους στα πετυχημένα ανοίγματα τους κτλ, που είναι καλύτεροι και από μένα και από πολλούς. Ξεκαβαλιστε το καλάμι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ